فایل پیوست 79392
فایل پیوست 79392
چرا انقد رتبه بده؟؟؟تخمین رتبه و رتبه ی ازمون زمین تا اسمون فرق دارن
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل پیوست 79392
فایل پیوست 79392
چرا انقد رتبه بده؟؟؟تخمین رتبه و رتبه ی ازمون زمین تا اسمون فرق دارن
این عکسو یه نفر تو توییتر منتشر کرد با سه تا عکس دیگه مثل همین از صفحه دفترچه های دیگه . من نمیدونم واقعیت داره یا نه ولی اینجا نگم کجا بگم؟ فایل پیوست 79395
والا بستگی داره
پارسال علی رغم تمام اینکه میگفتن لو رفته سوالا و... خیلی از دوستام و من جمله خودم رتبه کشوری و منطقه شون مثل رتبه کشوری و منطقه ازمون های جامع سنجش شدن, علی الخصوص دومین ازمون جامعش که میشه ۳ هفته دیگه(البته اونا در حد ۲۰۰-۳۰۰ تا بهتر شدن میانگین از رتبه سنجششون و من بدتر شدم:/)
بهرحال هیچ ازمونی دقیق دقیق نیست رتبه اش. نه قلم چی نه سنجش نه هیچی دیگه
خوب اومدین, هیچ دلیلی نداره شل کنید درس نخونید. اگرم بد اومدید بازم هیچ دلیلی نداره شل کنید درس نخونید چون کنکور هیچی معلوم نیست! تا لحظه اخر باید تلاش کرد واسش.
مثلا فرض بفرمایین کنکور دینی رو ساده بده و ریاضی رو سخت(برخلاف پارسال). اینطور کسایی مثل من که دینیشون به شدت ضعیفه و ریاضیشون قویه, خیلی رشد میکنن( اخه پارسال دقیقا برعکس بود و من از هردو درس ضرر زیادی کردم)
با یه شگرد چاپ من برات کنکور 98 هم درست میکنم
عزیزم سوالات کنکور خیلی حفاظت شدن-
https://www.mehrnews.com/news/705640...86%D8%AC%D8%B4
]این عکسو یه نفر تو توییتر منتشر کرد با سه تا عکس دیگه مثل همین از صفحه دفترچه های دیگه . من نمیدونم واقعیت داره یا نه ولی اینجا نگم کجا بگم؟ فایل پیوست 79395
شکی در اینکه سوالات کنکور لو میرن, نیست.
ولی کنکور واسه لِوِل های خیلییی بالا لو میره نه اینکه مث قلم چی یکی بزاره تو کانال ۳۰ هزار نفر ببرنش.
اون کسی هم که سوال کنکورو داره مطمئن باش لو نمیده!
تازه همه اینا به فرض اینه که فوتوشاپ نباشه
منم با یه Paint ساده بلدم اون ۹۶ رو ۹۷ کنم
دلیل لو رفتن سوالات سنجش اینه که با هم برگزار نمیشه.
من ميتونم ٩٨ رو هم درست كنم :|