من مشکل قبلیم حل شد فقط بند های زیر رو سیستم اجازه نمیده خالی بزارم در حالی که هنوز فارغ التحصیل نشدم چیکار کنم ؟
24 - معدل كل دوره پيش دانشگاهي/كارداني (درصورت فارغ التحصيلي)
34 - معدل دوره كارداني (در صورت فارغ التحصيلي)
نمایش نسخه قابل چاپ
من مشکل قبلیم حل شد فقط بند های زیر رو سیستم اجازه نمیده خالی بزارم در حالی که هنوز فارغ التحصیل نشدم چیکار کنم ؟
24 - معدل كل دوره پيش دانشگاهي/كارداني (درصورت فارغ التحصيلي)
34 - معدل دوره كارداني (در صورت فارغ التحصيلي)
دوستان من میخوام ثبت نام کنم ولی وقتی کد سوابق پیش رو وارد میکنم قبول نمیکنه و میگه اطلاعات شما از طرف اموزش پرورش به سنجش ارسال نشده. چیکار کنم؟
سلام
من در تاریخ 96.11.1 از پیش دانشگاهی فارغ التحصیل شدم کارنامم امروز گرفتم وقتی رفتم برای تایید نمرات پیش هر چی اطلاعاتو زدم نیاورد کسی هست که این مشکلو داشته باشه؟چطوری حلش کنم؟
مجبور شدم موقع ثبت نام کنکور زدم در حال تحصیل پیش اگه نمیزدم نمراتو میخواست که نداشتم لطفا اگه کسی با این مشکل رو برو هستش بگید چیکارش کنم.ممنون
فایل پیوست 77932
منم این مشکل رو دارم باید چیکار کنم یکی راهنمایی کنه لطفا بدون این سوابق تحصیلی نمیره مرحله بعد ثبت نام:yahoo (101):
این شناسنامه من سریال یا سری نداره یا من پیداش نمیکنم :yahoo (101):
برو تو این سایت سوابق پیشتو تایید کن دوباره.شاید درست شد
توجه ویژه : داوطلبانیکه درخصوص اطلاعات سوابق تحصیلی با مشکل مواجه شوند(عدم مشاهده سوابق تحصیلی و یا مغایرت در اطلاعات سوابق تحصیلی) لازم است به سایت آموزش و پرورش به نشانی وزارت آموزش و پرورش - سامانه مشاهده و دریافت کد سوابق تحصیلی مراجعه نمایید
چون تازه فارغ التحصیل شدید اموزش و پرورش شهرتون هنوز تایید نکرده. برید اموزش و پرورش دقیق یادم نیست کدوم اتاق ولی مشکلتون رو بگید یکی دوروزه تایید میکنن. ممکنه مدیر مدرستون هم ارسال نکرده باشه...یا مدیر یا اموزش و پرورش. احتمالا تا روزای اخر ثبت نام اوکی میکنن اگه بهشون بگین.بعدش میتونید سوابق بگیرید.
آقایون برای اینکه تیک غیرانتفاعی رو بزنیم باید یه سریال هم بخریم مثل اینکه
همون پردیس منظورشه از غیردولتی؟
واس دانشگاه آزاد باید کارت جداگانه خرید ؟؟؟
اقا اساتید !
من ثبت نام کردم آخرش برگه پرینت هم اومد با کد پیگیری ولی پیامک نیومد برام !(چون پیامک رو فعال کرده بودم!)
از کجا بهمم ثبت نامم کامل انجام شده و مورد تاییده ؟ (دیگه یکم وسواسم مراعات کنید منو :yahoo (68):)
کد دانش آموزی پیش دانشگاهی همون کد مقطع دیپلمه ؟؟ یا فرق دارن ؟
دوستان
برای پردیس خودگردان لازمه اون کارت اعتباری 11 هزار تومنی (پیام نور و غیر دولتی و غیر انتفاعی) رو بخریم؟!
یا همون کارت های اصلی شاملش می شه؟