??????????
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من کاردانی رشته م فنی و حرفه ای است...میخوام بدونم برای ثبت نام مشکلی ندارم و یه کم راهنمایی کنید چگونه ثبت نام بکنم درحالی اصلا نوع تعیین دیپلم فنی تو فرم نیست و اصلا کد پیش دانشگاهی ندارم
دوست من هیچی تو کنکور قابل پیش بینی نیست!
سوالات ۹۶ تجربی به جز دینی چون توی بقیه درسها به مراتب آسونتر از ۹۵ بودن به خاطر همین میانگین درصد ها مخصوصا تو جامعه زیر ۵۰۰۰ کشور خیلی رفت بالا!
ولی ۹۷ چه اتفاقی میفته نمیشه پیش بینی کرد ولی احتمالا رقابت سخت تر خواهد بود به دلیل حساسیت این کنکور
من کارت ملی ندارم باید کد پستی رو چی بزنم ؟
آخر ما نفهمیدیم کد نظام وظیفه دانشجویان کاردانی(فوق دیپلم) که قبل از 97/6/30 فارغ التحصیل می شوند کدوم یکی از این کد های 1 تا 12 هست ؟
فایل پیوست 77897
اونایی که پیش هستن کد ثوابق پیش رو چجوری تایید کنن و چجوری دقیقا ؟ کی ؟ یکی توضیح میده ؟
اخر دفترچه یه فرم دیدم که باید تایید بشه از طرف اموزش پرورش؟ این دیگه جریانش چیه ؟
مگه ثبت نام فقط از طریق سایت نیست ؟
سلام دوستان من سال نود فارغ التحصیل شدم از پیش دانشگاهی میخواستم بدونم من میشم نظام ترمی واحدی یا نظام قدیم؟
سلام دوستان معدل کل دیپلم کدومه؟ مال سه سال یا فقط سوم دبیرستان؟ بعد این که من مدرک پیش دانشگاهیمو سال نود گرفتم. نظام ترمی واحدی حساب میشم یا نظام قدیم!؟
سلام
من ک اسمال پیش م تو بندهای 19-21 چی بزنم (قسمتای محل اخذ مدرک پیش و کد دانش اموزی پیش)
سلام ..من پشت کنکوری ام برگه معافیت تحصیلی یه ساله هم دارم..کد نظام وظیفه رو چی بزنم
با سلام دوستان ، این کد منطقه شهرداری چی هستش ؟من هیچ جا نديدم.
بند 47
دوستان یکی جواب منو بده
من که برا غیردولتی خیر زدم برا ازاد هم شامل میشه؟؟؟
من
؟؟؟؟؟؟
سلام...بپه ها من فارغم میخوام برم برا ثبت نام الان بجز مدارک پارسال چیز دیگه ایم لازمه؟؟؟من کد سوابق تحصیلی پیشو رفتم از سایت دیپ دوباره گرفتم بجط اون چیط دیگه ایم لازمه؟؟
سلام دوستان هر سوالی دارید راجب ثبت نام بپرسید اگه بلد باشم جواب میدم:)
سلام داداش من یه مشکلی که دارم سایت اجازه نمیده دو تا قسمت زیر رو خالی بزارم در حالی که هنوز فارغ التحصیل نشدم با اینکه جلوشم نوشته (درصورت فارغ التحصیلی)
24 - معدل کل دوره پیش دانشگاهی/کارداني (درصورت فارغ التحصیلی)
34 - معدل دوره کاردانی (در صورت فارغ التحصیلی)
معدل تقریبی تا این ترم جاری رو زدم مشکلی که پیش نمیاد ؟ خالی هم بزارم خطای زیر رو میده
- بند 24 عدد اعشار معدل کل وارد و یا صحیح نشده است
- بند 34 دانش آموزان و فارغ التحصیلان دوره کاردانی باید معدل دوره کاردانی وارد نمایند
سلام .کد نظام وظیفه برا کسی که ترم اول دانشگاه باشه چیه ؟؟کدوم شمارو رو باید بزنه
این کد تایید سوابق تحصیلیرو لازمه دوباره بگیرم؟
سال سوممه ثبت نام میکنم
سوابق تحصلی دانش آموز با مشخصات وارد شده، یافت نشد که میتواند به یکی از دلایل زیر باشد :همش اینو مینویسه چیکار کنم؟؟:yahoo (101)::yahoo (101):
1- کد سوابق تحصیلی یا کد دانش آموزی پیش دانشگاهی را به درستی وارد نکرده اید که در این صورت لازم است پس از بازبینی مجددا تلاش کنید
2- اطلاعات سوابق تحصیلی شما از سوی آموزش و پرورش برای سازمان سنجش ارسال نشده است