مدارک دیپلم و پیش تون در مدرسه موجوده با مراجعه به مدرسه تاریخ ثبت شو میتونید یاداشت کنید :) و اگه دانشجو هستید با مراجعه به دانشگاه می تونید اینکارو انجام بدید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان. من توی بخش دومِ ثبت نام گیج شدم. از من کد دیپلم و کد پیش دانشگاهی میخواد اما سایتِ dipcode تنها یک کد واحد به من ارائه داده. باید چی کار کنم؟
شما سالی واحدی هستین / ترمی واحدی مربوط به دهه ی 70 و سالی واحدی از اوایل دهه 80 شروع شده تا الان / نظام قدیمی که در دفترچه درج شده برای افرادی هست که آخرین مدرک شون دیپلم بوده !! این از فرق شون :)) اگه امسال یعنی 97 اولین کنکورتون بوده احتمالا هنوز مدرک پیش تون رو ثبت نکردن تا تاریخ 1 / 11 ( برای من که اینجوری بوده ) اما خب برای تاریخ اخدشون میتونید به مدرسه مراجعه کنید !!
[QUOTE=Old seyed;1437271]
آره من 97 اولین کنکورم بوده پس گزینه اول نظام قدیم دوره 4 ساله دبیرستان مال دهه 80 هست ؟ یعنی گزینه دوم نظام واحدی سالی یا ترمی واحد بزنم ؟ واسه معدل کل دوره پیش دانشگاهی باید برم مدرسه ؟ [/QUOTE]
بهتر بگم قبل از دهه ی 70 :)) برای تاریخ اخد هردو مدرک و معدل های کل باید به مدرسه مراجعه کنید ( مدارک رو بهتون نمیدن ولی میتونید تاریخ و معدلهارو یاداشت کنید )
من فقط تاریخ اخذ دقیق دیپلم رو دارم و حوصله ندارم برم مدرسه مشکلی پیش نمیاد برا تاریخ اخذ پیش دانشگاهی؟
دوستان عزیز
هر سال سر این سالی واحدی / ترمی واحدی مشکل داریم انگار
اون نظام قدیم منظور دهه هفتاده :)) ، الان همه ترمی واحدی هستن