نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط M-95 اولد من بیا بگو حقیقت نداره بیا بگو اینا دروغ میگن:)) پس ابهتهایمان چه میشود
نقل قول: نوشته اصلی توسط Loneman این تاپیک شبیه اینه کحه نسخه الان شما بره کلاس دهم مدرسه بشینه :yahoo (23): واااای:yahoo (20):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Loneman این تاپیک شبیه اینه کحه نسخه الان شما بره کلاس دهم مدرسه بشینه :yahoo (23): برای من کلاس دهم نیست من از اول پشت کنکوری بودم ک اومدم😂😂😂
نقل قول: نوشته اصلی توسط Qazale پس ابهتهایمان چه میشود حالا یه فکری هم به حال اون میکنیم:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط Masoume برای من کلاس دهم نیست من از اول پشت کنکوری بودم ک اومدم😂😂😂 پشت کنکور شما کلاس دهم عده زیادی است :yahoo (20):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Masoume برای من کلاس دهم نیست من از اول پشت کنکوری بودم ک اومدم😂😂😂 ۱۵ اردیبهشت روز ماما رو بهت تبریک میگم معصومه مهربون 🌹
نقل قول: نوشته اصلی توسط Masoume عااا ببخشید. حواسم نبود منم ی ۸۰تومنی:yahoo (16): بله بله . حقوق وزارت بهداشتیا کمی از بقیه جاها بیشتره راستی ، اون پروژه پنت هاوس تو آنکارا چیشد ؟ سرمایه گذاری کردی ؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط M-95 اولد من بیا بگو حقیقت نداره بیا بگو اینا دروغ میگن:)) والا یه چیزی گفت که دیگه حرف زدن برام نمیاد :))
نقل قول: نوشته اصلی توسط OLDMAN والا یه چیزی گفت که دیگه حرف زدن برام نمیاد :)) چشمه رو خشکوند:y (738):
نقل قول: نوشته اصلی توسط summer scent ۱۵ اردیبهشت روز ماما رو بهت تبریک میگم معصومه مهربون 🌹 سلام عزیزدلم ممنوووونم. چقدر خوشحالم کردی با تبریکت خیلی خیلی برام ارزشمنده:yahoo (6):
نقل قول: نوشته اصلی توسط OLDMAN بله بله . حقوق وزارت بهداشتیا کمی از بقیه جاها بیشتره راستی ، اون پروژه پنت هاوس تو آنکارا چیشد ؟ سرمایه گذاری کردی ؟ نه. دبدم ارزش نداره. وقتمو تلف نکردم. سودش کم بود:yahoo (16):
نقل قول: نوشته اصلی توسط OLDMAN والا یه چیزی گفت که دیگه حرف زدن برام نمیاد :)) :yahoo (50):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Masoume نه. دبدم ارزش نداره. وقتمو تلف نکردم. سودش کم بود:yahoo (16): سلام سلام مصی جوون روزت مبارک 🥰🫂💚&#12780 2;😘😍🥳
نقل قول: نوشته اصلی توسط Tia سلام سلام مصی جوون روزت مبارک 🥰🫂💚&#12780 2;😘😍🥳 سلام تیای قشنگمممممم خوبی؟ چه خبرا؟ مرسی عزیزدلم. ممنون:yahoo (8)::yahoo (6):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Masoume سلام تیای قشنگمممممم خوبی؟ چه خبرا؟ مرسی عزیزدلم. ممنون:yahoo (8)::yahoo (6): شکر عزیزم 🫂😁😘 خدا قوت خوش باشی همیشه