نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط صادی من دیگر از مریدان وی نیستم و خود در تنهایی ب درجات والای عرفان خواهم رسید جوری ک خود حکم عمل را بدانم پس تو هم به درجه لوتی مسلک رسیدی لوتی مسلکان از روسیه زن نمیگیرند متاسفم صف:)) دیگه را نداره بند شیشصدوهفتادو هشت هزار چارصدو پنجاه و سه اینو میگه:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط devious از کجا فهمیدی ؟؟:)) از بس ک زدین دهن منو سرویس کردین خانوم :yahoo (76)::yahoo (76)::yahoo (76):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Mysterious خوبم عزیزم تو خوبی؟^_^ قربونت منم به خوبیت خوبم عزیزم: )
نقل قول: نوشته اصلی توسط Narvan پس تو هم به درجه لوتی مسلک رسیدی لوتی مسلکان از روسیه زن نمیگیرند متاسفم صف:)) دیگه را نداره بند شیشصدوهفتادو هشت هزار چارصدو پنجاه و سه اینو میگه:)) ان بند را ک تو میگویی استثناهایی دارد ک عارفان میدانند و میتوانند بند را استثنا شوند پس مشکلی بر من نیس
نقل قول: نوشته اصلی توسط Narvan قربونت منم به خوبیت خوبم عزیزم: ) همیشه به خوبی مهربون:yahoo (65):
نقل قول: نوشته اصلی توسط صادی ان بند را ک تو میگویی استثناهایی دارد ک عارفان میدانند و میتوانند بند را استثنا شوند پس مشکلی بر من نیس هرکجا میخواهی برو برای خودت حرف خواهرت را گوش منما و اشک او را در بیاور:((((
نقل قول: نوشته اصلی توسط Mysterious همیشه به خوبی مهربون:yahoo (65): قربونت عزیزم^_^
نقل قول: نوشته اصلی توسط Narvan هرکجا میخواهی برو برای خودت حرف خواهرت را گوش منما و اشک او را در بیاور:(((( هر جا روم سینا و خاهری را برده و انها را ب حال خویش رها نکرده ک مرام عارفان نیز جز این نیس
سانییم رفت:(
نقل قول: نوشته اصلی توسط صادی من دیگر از مریدان وی نیستم و خود در تنهایی ب درجات والای عرفان خواهم رسید جوری ک خود حکم عمل را بدانم ننگ برتو :| در غیاب شیخ حکم میدهی ؟؟:yahoo (77): @SinaAhmadi
نقل قول: نوشته اصلی توسط Narvan سانییم رفت:( زریمممم:)) هستم باو
نقل قول: نوشته اصلی توسط صادی هر جا روم سینا و خاهری را برده و انها را ب حال خویش رها نکرده ک مرام عارفان نیز جز این نیس بباشد پس مرا هم به سر کار خود برده و مرا از حقوقش بی نصیب نگذار برادرا:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط devious ننگ برتو :| در غیاب شیخ حکم میدهی ؟؟:yahoo (77): @SinaAhmadi او دیگر شیخ من نیس خود تصمیم بر عارف بودن داشته و تنهایی اختیار کردیم
نقل قول: نوشته اصلی توسط devious زریمممم:)) هستم باو بی خدافظی نری یه وخ دخترت دق میکند دختر ست دیگر:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط Narvan بباشد پس مرا هم به سر کار خود برده و مرا از حقوقش بی نصیب نگذار برادرا:)) فقط این را گویم باشد ک شوید از رستگاران