نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط fate.meh_ خوبم نیوتن:))تو چطوری؟:)) مرگ بر نیوتن فقط بزرگان فیزیک مدرن :)) خیلی خوب نیستم راستش خوب نمیگذره
نقل قول: نوشته اصلی توسط Dark_Angel |: سلام دارک انگل:)))خوبی؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط Special-Girl عاالیی:yahoo (8): خداروشکر:yahoo (8):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Ultra مرگ بر نیوتن فقط بزرگان فیزیک مدرن :)) خیلی خوب نیستم راستش خوب نمیگذره عه نگو من نیوتونو دوس دارم:)) چرا چ کمکی میتونم بهت بکنم؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط Dark_Angel گیرم ک سلام مرسی بهتری قوربانت عالی
نقل قول: نوشته اصلی توسط Special-Girl سلام عشق :yahoo (8): تبریک میگم بهت فرزانه جان:) امیدوارم که موفق باشی عزیزم چه رشته ای قبول شدی؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط Dark_Angel شکر بای:| بای:/
نقل قول: نوشته اصلی توسط mahsa dr تبریک میگم بهت فرزانه جان:) امیدوارم که موفق باشی عزیزم چه رشته ای قبول شدی؟ مرسی مهسا جونم انشاالله موفقیت خودت:yahoo (8): دبیری زبان
نقل قول: نوشته اصلی توسط Special-Girl عاالیی:yahoo (8): قبول شدی ؟؟؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط Special-Girl مرسی مهسا جونم دبیری زبان :yahoo (83): موفق باشی خانم معلم:)
نقل قول: نوشته اصلی توسط Dayi javad قبول شدی ؟؟؟؟ با اجازه دایی بله:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط fate.meh_ عه نگو من نیوتونو دوس دارم:)) چرا چ کمکی میتونم بهت بکنم؟ پیوندتان مبارک:)) فقط دعا کن
نقل قول: نوشته اصلی توسط Ultra چشات ضعیف شده سالار :)) منم تک خور نیستم:yahoo (79): روزی ک تو آتیش جهنم داد بزنی جواد از تو بهشت ی موز بده اون موقس ک با انگشت وسطیم رو ب رو بشی !
نقل قول: نوشته اصلی توسط mahsa dr :yahoo (83): موفق باشی خانم معلم:) فدات:yahoo (118)::yahoo (118): پزشک آینده
نقل قول: نوشته اصلی توسط Ultra پیوندتان مبارک:)) فقط دعا کن چششششم حتما دعا میکنم:yahoo (100):