نمایش نسخه قابل چاپ
:yahoo (16):
نقل قول: نوشته اصلی توسط fatemeh2net خب بحث غذارو میندازم حالا واقعن چه کار میشه کرد؟ در ضمن نميخواد اينقدر نگران غذا باشيد، اونجا اين مشكل براي همه هست با همخوابگاهيات ميتونيد راحت حلش كنيد ، اينقدر فكرتون رو مشغول غذا نكنيد.
نقل قول: نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD :yahoo (16): کیفت کوکه جواد داستان چیه ؟ چرا سنتو گذاشتی 85 ؟ اتفاقیه یا مسئله شخصی درمیونه ؟ :دی
نقل قول: نوشته اصلی توسط -AMIN- کیفت کوکه جواد داستان چیه ؟ چرا سنتو گذاشتی 85 ؟ اتفاقیه یا مسئله شخصی درمیونه ؟ :دی ن باو کوک کجا بود ! سنم ضربدر 4 کردم شد این 85
سلام جانان :دی سلام گلیان:دی :yahoo (65):
http://www.axgig.com/images/79548029666800104941.jpg
نقل قول: نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD ن باو کوک کجا بود ! سنم ضربدر 4 کردم شد این 85 ضربدر 4 چرا ؟ اتفاقی بود یا مسئله شخصی درمیونه ؟ :yahoo (111):
نقل قول: نوشته اصلی توسط MAh_gol سلام جانان :دی سلام گلیان:دی :yahoo (65): سلام
نقل قول: نوشته اصلی توسط MAh_gol سلام جانان :دی سلام گلیان:دی :yahoo (65): جواب سلام جواد رو خیلی غلیظ و با مخلفات بده ، فک کنم یکم نرم شده :دی
نقل قول: نوشته اصلی توسط -AMIN- ضربدر 4 چرا ؟ اتفاقی بود یا مسئله شخصی درمیونه ؟ :yahoo (111): ترسیده :yahoo (23):
نقل قول: نوشته اصلی توسط -AMIN- ضربدر 4 چرا ؟ اتفاقی بود یا مسئله شخصی درمیونه ؟ :yahoo (111): سنم 21 سال 3 ماه ! 4 سال هم عمرم ب فنا رفت ضربدر هم کردم شد 85 سال ! ینی به اندازه یک آدم 85 ساله پیرم !
سلام به همه:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط Bahar20 سلام به همه:)) خداحافظ همه:دی بهار ب جای خداحافظی امضات سلام کن ب همه:دی
نقل قول: نوشته اصلی توسط Bahar20 سلام به همه:)) سلام