نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط laleh74 کیمیا رو که ببینم افسردگی میگیرم همش گریه میکنم:)) منتظرم مسابقه خوانندگی (stage) رو ببینم:)) چرا دخترا با فیلم دیدن گریه میکنن؟ حتما میخوای بگی به همون دلیل که پسرا موقع فوتبال دیدن هی داد میزنن میگن پاس بده پاس بده:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط laleh74 قاطر حاصل آمیزش خر و اسب..نازایی دورگه..سد پس زیگوتی!:| خب تو که خوب خوندی بگو بینم کدوم والد مادس خر یا اسب؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط a.z.s چرا دخترا با فیلم دیدن گریه میکنن؟ حتما میخوای بگی به همون دلیل که پسرا موقع فوتبال دیدن هی داد میزنن میگن پاس بده پاس بده:)) نه خیر این مشابه نداره مثالت مربوط به اینه که توی فیلم میگن نه اینکار رو نکن و فلان و ...:)):yahoo (56):
نقل قول: نوشته اصلی توسط a.z.s خب تو که خوب خوندی بگو بینم کدوم والد مادس خر یا اسب؟ اینو نگفته بود:| فک کنم خر..چون شبیه خر هس قریبا:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط laleh74 اینو نگفته بود:| فک کنم خر..چون شبیه خر هس قریبا:)) نوچ اسبه اینم یاد بگیر مثل اون کان لم یکن:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط a.z.s چرا دخترا با فیلم دیدن گریه میکنن؟ حتما میخوای بگی به همون دلیل که پسرا موقع فوتبال دیدن هی داد میزنن میگن پاس بده پاس بده:)) خودت ج دادی دیگه:| البته دوستمون هم ج خوبی داد:)) اما گریه ی دخترا فلسفه داره و در نخینه نمیگنجه:)) خودمون هم هنوز متوجه نشدیم:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط laleh74 خودت ج دادی دیگه:| البته دوستمون هم ج خوبی داد:)) اما گریه ی دخترا فلسفه داره و در نخینه نمیگنجه:)) خودمون هم هنوز متوجه نشدیم:)) :yahoo (110):
آخجون شروع شد برم نگاه کنم:)) فایل پیوست 48890
نقل قول: نوشته اصلی توسط laleh74 آخجون شروع شد برم نگاه کنم:)) فایل پیوست 48890 بعد از نگاه کردن اون برچسب گوشه ال ای دی رو بکن :yahoo (110):
نقل قول: نوشته اصلی توسط a.z.s بعد از نگاه کردن اون برچسب گوشه ال ای دی رو بکن :yahoo (110): چندبار سعی کردم بکنم نشده:|یا چسبش مونده یا تیکه تیکه شده:))واس همین به حال خودش رهاش کردم:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط a.z.s بعد از نگاه کردن اون برچسب گوشه ال ای دی رو بکن :yahoo (110): :yahoo (23)::yahoo (23)::yahoo (23)::y (771)::y (771)::y (771)::y (564):
نقل قول: نوشته اصلی توسط laleh74 آخجون شروع شد برم نگاه کنم:)) فایل پیوست 48890 این چرت و پرتا چیه اخه:yahoo (110):
نقل قول: نوشته اصلی توسط gign :yahoo (23)::yahoo (23)::yahoo (23)::y (771)::y (771)::y (771)::y (564): از من تشکر کن از که شادت کردم:| اما نمیکنم:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط gign این چرت و پرتا چیه اخه:yahoo (110): چرت و پرت نیس..اینو میدوستم:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط laleh74 از من تشکر کن از که شادت کردم:| اما نمیکنم:)) :yahoo (110): نکن . بیشتر سوژه میشی:yahoo (56):