رمضون = روزه = بی تحرکی و= صرف وقت فراوان در نت = تشکر فراوان :))
نمایش نسخه قابل چاپ
در مورد تفسیر یک توضیح کوتا بدم (شاید یکم طولانی بشه اما باز از مال شما کمتره http://forum.konkur.in/images/smilie...20%2876%29.gif ) ، درسته بعضی از تفسیر هارو که آدم می شنوه شاخ در میاره و پیش خودش میگه بابا این مسلمونا کین !! خودشونو دارن مسخره میکنن یا مارو ؟!
و در مورد چنین تفسیر هایی حق با شماست ، اما تفسیر به معنی دقیق و درست اون این نیست که بریم ببینیم منظور خدا چی بوده و یه چیزی از خودمون بکشیم بیرون و در نهایت به کلام خدا نسبت بدیم ،
تفسیر درست یعنی مثلا ببینیم این آیه در چه تاریخی و برای چه کاری نازل شده و مخاطب آیه چه کسانی بودند ، و این یعنی تفسیر درست آیه که در مورد احادیث خیلی خیلی بیشتر کاربرد داره ،( قرآن رو بدون تفسیر هم میشه خوند ، تفسیر فقط بهترش میکنه )
اما میدونید مشکل بیشتر منتقد های قرآن چیه ؟؟! مشکلشون اینه که مثل خود مسلمونا قرآنو کامل نخوندن!! جالب نیست ؟! هم کسایی که قرآنو قبول دارند و هم اونایی که ردش میکنن قرآنو نخوندن !!http://forum.konkur.in/images/smilie...20%2821%29.gif
مثلا در مورد این آیه ای که میگید گفته هرکجا کافری یافتید اورا بکشید !! خوب ما نمیریم دنبالش که ببینیم ملاک خدا و قرآن از کافر چیه ؟! من فقط یک آیه رو به عنوان مثال عرض میکنم که به نظرم جامع ترین آیه در مورد کفاره ، این یعنی از دید قرآن و خدا کافر یعنی :
انَّ الَّذِینَ كَفَرُوا وَصَدُّوا عَنْ سَبِیلِ اللَّهِ وَشَاقُّوا الرَّسُولَ مِنْ بَعْدِ مَا تَبَینَ لَهُمُ الْهُدَى لَنْ یضُرُّوا اللَّهَ شَیئًا وَسَیحْبِطُ أَعْمَالَهُمْ«32»
آنان که کافر شدند و (مردم را) از راه خدا بازداشتند و بعد از روشنشدن هدایت برای آنان (باز) به مخالفت با رسول (خدا) برخاستند، هرگز زیانی به خدا نمیرسانند و (خداوند) بزودی اعمالشان را نابود میکند!
سوره محمد _ آیه 32
می بینی دوست عزیز ، خیلی مشخص و واضح گفته کافر یعنی کسی که شما نشستی باهاش صحبت کردی ، بحث کردی و دینتو تبلیغ کردی ، اون فرد مقابل هم اسلام رو پذیرفته اما بعد بلافاصله گفته : من با اینکه اسلام رو قبول دارم ، با اینکه معتقدم اسلام برحقه و از جانب خداست و باید رعایت بشه ، با این وجود نمیخوام مسلمون بشم ، و چنین کسی به نظر من هم لیاقت مرگ رو داره !! میدونی چرا ؟!
به خاطر اینکه دقیقا مثل کسی میمونه که بگه من قبول دارم تجاوز به نوامیس دیگران کار اشتباهیه ، و قبول دارم قانون اساسی مجازات درستی براش در نظر گرفته اما من بازم میخوام برم به زن و بچه مردم تجاوز کنم !! چنین کسی لایق مرگ و اعدام نیست ؟! در همه جای جهان باید باهاش برخورد بشه ، و کوروش شما هم احتمالا این فردو به سزای اعمالش می رسوند ، تازه از این بگذریم که آیه ای هست که خدا در اون گفته در لحظه اعدام کفر اگر واقعا پشیمان شدند و اسلام آوردند ببخشیدشون ؛
حله ؟!
پ . ن : ادمین نیم ساعت داشتم اینو تایپ می کردم ، خواهشا پاک نکن تا بیاد ببینه ، چیز مورد داری هم نیست که بترسی !!
این چه وضعشه؟
چرا تاپیک اعتراض رو حذف کردین؟
حتی دو دقیقه هم دووم نیاورد تاپیک
تحمل انتقاد ندارین؟ @Araz
تاپیکهای غیر درسی ای که به درد بچه ها بخوره و دغدغه روز بچه ها باشه و ... باز میمونه
مابقی بسته و حذف میشوند
تاپیکهای تفریحی هم نیاز انجمنه ولی به اندازه ش
در کل میبایست برآیند مطالب انجمن به سمت درسی شدن پیش بره ، نه اینکه بریم خبرگزاری ها رو بگردیم و حاشیه دار ترین خبر ها رو پیدا کنیم و بیاریم اینجا بذاریم و در موردش مسخره بازی در بیاریم و حرف بزنیم
البته شما هم حق بده بهشون ، بنده خدا ها این همه زحمت کشیدن این سایتو سرپا کردن ،
حالا که تعداد بازدیدشون رفته بالا و میتونن از تبلیغات کسب درآمد کنن ، منم باشم حاضر نیستم به خاطر 4 تا بحث سیاسی - اعتقادی بدون نتیجه بدم در سایتو تخته کنن ،
اینا هم از جایی داره بهشون فشار میاد وگرنه چه مشکلی با بحث دارن ، مشکل من بیشتر با نحوه ماست مالیه !! خوب آقا یه کلام بگو میترسم در سایت تخته بشه ، بی ارتباط بودن دیگه خیلی مضحکه !! :|
آره آره ، همون که شما میگی ......
تاپیک لیدی گاگا حاشیه ای نیست ، احمدی نژاد حاشیه ایه !!
حاجی نصف بچه های اینجارو فارغ التحصیلا تشکیل میدن:)
من خودم اگه اینجام واسه اینه که ی چیزی یاد بگیرم! اگاهیم بره بالا سوای درس وکتابو مدرسه!
هر خبری میتونه به حاشیه کشیده بشه :yahoo (117):
من میگم یا کلا درسیش کنین یا ازاد:yahoo (77):
.
.
.
+
شما از پلیس فتا اخطار داشتین؟:yahoo (117):
@HiccUp
امضات از عرض تو حلقم! یعنی اخرت معنی بود
دوستان تقصیر مدیر سایت نیست که تاپیکا حذف میشه بر
ای بقای سایت لازمه :دی
برید قوانین سایبری ایرانو بخونید شاید منظورمو متوجه شین