این هزینه دانشگاه خودگردان مثله پرستاری رو باید به دانشگاهش زنگ بزنیم بفهمیم که چقدره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
این هزینه دانشگاه خودگردان مثله پرستاری رو باید به دانشگاهش زنگ بزنیم بفهمیم که چقدره؟
بعد میخواستم بدونم مدرک خودگردان که بگیری مثل پرستاری استخدامت میکنن تو بیمارستان یا میگن خودگردان بودی؟
همون طور که قبلا حدس زده بودم رشته های تاپ پولیه ...
میگم الان 400 تا رشته های پزشکی رو کجا ایجاد کردن؟
دانشگاه غزه یا دمشق؟
پزشکی ها هم همش خدا تومنه
فک کن طرف میزنه پزشکی پردیس ایران بعد پولش هم میده ولی وقتی تو تهران زندگی میکنه میفهمه خرج اصلی کجا هس!
خوابگاه که ندارن باید خونه یا جایی بالاخره جور کنه غذا هم باید بخوره خب لباساش هم باید بشوره و اتو کنه
به نظر من اگر پردیس پزشکی تو شهر خود آدم باشه اون موقع شاید شاید اگر پول داشته باشه باید تازه بهش فک کنه چون 7 سال و نیم هس میشه 15 ترم هر ترم بخواد 15 میلیون بده میشه 105 میلیون! تازه دارم میگم اگه تو شهر خودش باشه!
پردیس پزشکی تا چه رتبه ای میگیره حدودا بچه ها ؟
میزان شهریه دانشگاه پردیس خودگردان در رشته پزشکی به ازای دوترم تحصیلی بین ۲۲ تا ۲۳ میلیون تومان میزان شهریه پردیس خودگردان در رشته دندانپزشکی به ازای دوترم تحصیلی بین ۲۳ تا ۲۴ میلیون تومان میزان شهریه پردیس خودگردان در رشته داروسازی به ازای دو ترم تحصیلی بین ۲۲ تا ۲۳ میلیون تومان میزان شهریه پردیس خودگردان در رشته پرستاری به ازای دو ترم تحصیلی بین ۴ تا ۵ میلیون تومان میزان شهریه پردیس خودگردان در رشته فیزیوتراپی به ازای دو ترم تحصیلی بین ۷ تا ۸ میلیون تومان میزان شهریه پردیس خودگردان در رشته بینایی سنجی به ازای دو ترم تحصیلیبین ۷ تا ۸ میلیون تومان میزان شهریه پردیس خودگردان در رشته مامایی به ازای دو ترم تحصیلیبین ۴ تا ۵ میلیون تومان میزان شهریه پردیس خودگردان رشته های اتاق عمل , شنوایی سنجی , کاردرمانی ،هوشبری به ازای دو ترم تحصیلیبین ۴ تا ۵ میلیون تومان
منبع :
لینک