چی چیو شبیه ادغام میشه.
ادغام کجا این کجا؟؟؟
اینجا بحث رزمندگان عزیز هم اومده وسط:))
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز ، این طرح هنوز احتمال تغییر داره.
اصل و ریشه اعتراض به سهمیه از طرف بچه های مناطق بوده ، نماینده ها میخاستن سهمیه رو به نفع مناطق اصلاح کنن ولی الان برای مناطق هیـــــــــچ کاری نکردن. فقط یک حال بزرگ به 5 درصدیا دارن میدن.
هنوز که تصویب نشده و فقط در حد کمیسیونه.
بزار تصویب مجلس بشه ، بعد.
اقا شما چرا با همه دعوا داري؟
الحمداله درس هم نميخوني بگيم اثرات درس خوندنه ٢٥ ساعت افتادي تو انجمن :))
نه سهميه ٢٥ داري نه ٥ اينجا چكار داري دقيقا؟؟ برو بشين پا درست كه اگه باز من بين الملل نا كجا اباد دربيام خوبه
چون با اين وضعيتت فك نكنم پيام نور دووووغ آبادم بياري :y (771):
حالا نميخواد حرص بخوري بياي اينجا صدتا ريللاي و حرف بزني شوخي كردم گفتم مثل خودتون حرف بزنم راحت تر متوجه ميشيد
اصلا این داشت جوابه اونو میداد تو چی میگی این وسط میپری و از اون دفاع میکنی؟؟ تازه شاکی هم میشه انگار به این گفته:yahoo (20)::yahoo (20):
دووووووغ آباد اوردن اون شرف داره به پزشکی اوردن تو و امثال تو که بدون کوچیکترین زحمتی بدستش میارید! و نفرین بچه های مردم پشتشه
جالبه همه ی خبرگزاریا و خوده میرزاده جوری حرف زدن انگار این طرح دیگه قطعا اجرا میشه
یعنی طوری نوشتند که انگار قانون شده
یا قرار نیست رای گیری بشه یا خودشونم میدونن تو صحنم طرحو تصویب میکنن
تصویب نميشه ولی با توجه به این که من سهمیه 5 درصدی دارم و کارم سخت تر ميشه با تصویب این طرح. اما از هر طرحی مثل این طرح که مقداری سبب شه این 25 درصدی ها مفتی رشته های تاپ نرن حمایت می کنم
تصویب نميشه ولی با توجه به این که من سهمیه 5 درصدی دارم و کارم سخت تر ميشه با تصویب این طرح. اما از هر طرحی مثل این طرح که مقداری سبب شه این 25 درصدی ها مفتی رشته های تاپ نرن حمایت می کنم👍👌👊
چند تا پست قبل ترش منو ريپلاي كرده بود حالشو نداشتم جوابش بدم
اومدم ديدم به يكي ديگه هم گير داده ديگه همونجا جواب دادم
باشه باشه از منبر بيا پايين هول نشووو
خوب بود منم ميگفتم چرا پريدي وسط دفاع كني از يكي ديگه
اما نميگم :)) چون ميخوام دفعه ديگه ك اومدم اخبارو بخونم نه ريپلاي هاي خنده دار
موفق باشي ٥ درصديِ انكار كن:))
درگیری دارین :///:yahoo (77):
اولا که تو خودت اضافی پریدی وسطه بحثه اونا حالا میخوای به من بگی؟ فازت چیه
من صب تا شب به شما مفت خورا بد و بیراه میگم فک نکنم نیازی به توضیح داشته باشع
بعدم اگه من ۲۴ ساعت اینجام تو چی پس
حالا اصن چی به تو میرسه سهمیه من چیه هان؟ انقدر واست مهمه که دارید در مورده سهمیه من میحرفین؟ بچه بپر سره درست بتونی یه تراز ۶۰۰۰ ۷۰۰۰ بیاری یه پزشک بی سواد بشی! به قول معروف پزشک سهمیه ای:)):))
سلام به دوستان گل میشه یکی بگه چی به چیه اونجایی که گفته جانبازان همون 70درصده پس چی سهمیه شهدا چی اصلا کاملا مبهمه کسی یه توضیح میده
چیه هی هر کی میاد تراوشات ذهن پریودیشو اینجا میره؟ یکی میاد ار یه دوقوزآبادی کپی پیست میکنه میگه شد 85 درصد تراز یکی میاد میگه من پسر خاله بابام نظافتچیه مجلسه اون میگف قراره رزمنده ها هم ادغام میشن یکی میاد میگه .... چه خبره بابا بفکر خودتون نیستین بفکر بقیه باشین که با این حرفای مفت شما دارن با سرنوشتشون بازی میکنن هی امیدوار میشن دوباره هی ناامید بزارید یکبار برای همیشه این بحث رو جمع کنم :
چرا بنظرتون جلسات مکرر کمیسیون اموزش در دفعات قبل نتیجه نداد؟ چرا ا خر سرم به یه مصوبه جامع به توافق رسیدن و قرار شد بره صحن یهویی مصوبه رو موریانهها خوردن و هاپولی شد؟ چرا قضیه یه ادغام کلا از بن و ریشه محو ش د؟ چون رییس نبیاد شهید و نمیانده رهبری گفته بودن همچین کاری بکنین آتش به اختیار عمل میکنیم و منافع فرزندان شهدا و ... رو نمیذاریم به خطر بیوفته حالا هم قراره خود آقای ش هیدی رو بیارن تو جلسه کمیسیون یجوری راضیش کنن که امکان نداره راضی بشه حالا چرا ؟ خب به چند دلیل :
اول اینکه این قضیه اصلاح سهمیه فقط این نیست که بیان رو کاغذ بگن اقا اون عبارت بالای 25 رو حذف کنین تا همه بیان کارنامه هاشون نجومی بشه و گل و بلبل بشه نه عزیزم اگه این کارو بکنن خودتونم دیدین تو بیانیه کمیسیون یکی از موارد کنکور بود بقیه موارد معافیت سربازی بود و بیمه تکمیلی و استخدامی ادارات و شهریه های دانشگاه ازاد و پردیس خودگردان و هزار کوفت و زهر مار دیگه این یعنی چی ؟ یعنی چند هزار میلیارد پول بی زبون و با این وضع دلار که هر روز داره میکشه بالا عملا بودجه کشور داره ****** میره یعنی اگه هزار میلیارد بود داره میشه کم کم 500 میلیارد :yahoo (113): (البته شانسی همینجوری عدد گفتماا)
دوما اساس سهمیه ها از اونجا نشئت میگیره که بدستور امام خمینی و بمنظور جلوگیری از انقلاب فرهنگی دانشجویان در سال 1362 سهمیه ها پایه گذاری شدن تا حداقل 30 درصد دانشجویان رو از بین فرزندان معزز شهداو .... بردارن که دانشجو ها هم جزو خودشون باشن حالا بنظرتون با این جو سنگین حاکم بر جامعه که عین یه انبار باروته تا منفجر بشه اینا میان ترازو بکنن 85 درصدتا دانشگاها خالی بشه از این جمعیت؟
خب دیگه جمع کنین برین خونه هاتون سر درس و مشق موفق باشین