حق نیس روز تعطیل انقد زود بگذره :|
و به یه چی دیگه ک همش ذهنم رو درگیر کرده، اگ من اونی ک فک میکنم نباشم چی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
حق نیس روز تعطیل انقد زود بگذره :|
و به یه چی دیگه ک همش ذهنم رو درگیر کرده، اگ من اونی ک فک میکنم نباشم چی؟
به اینکه اگه من توی زمان خیلیییی قدیم و در یک کشور دیگه به دنیا میومدم چی میشد؟ نکنه روحم اون زمان هارو هم تجربه کرده باشه؟ اصلا نکنه من خرم سلطان بوده ام:yahoo (23):؟ یا از سوگلی های سلطان سلیمان؟ یا از خدمتکاران دربار بوده ام؟ :yahoo (39)::12::troll (24)::troll (12):
چه حسی داشته زندگی توی اون زمانا؟ به نظرم هیجان انگیز میشد اگه میتونستم زندگی توی اون زمان هارو هم تجربه کنم
-نیوشا محض رضای خدا این مزخرفات چجور نصفه شبی میاد ذهنت آخه:)):yahoo (68)::37:
:troll (18)::troll (7):
به اینکه وقتی 99 درصد دنیا توی دردُ رنجه ئو درست نمیشه چطور میشه انتظار داشت خداکارارُ درست کنه؟
یاد گرفتم که توی دنیا
نه دنبال هدف بگردم
نه دنبال اخلاق باشم
و نه دنبال عدالت باشم
به این فک میکنم که.. گاد
چقدر تغییر کردم
خوشحالم
راستی، اگه بچههای قدیمی اینو میبینین
سلام!
دمت گرم پسرررر . چقدر خوشحالم شدم دیدمت و خوشحال تر شدم شنیدم که حالت خوبه و داری علاقه ت رو دنبال میکنی . ادرس یوتوبت رو هم بده سابسکرایب کنم.زبان ژاپنی .؟؟ واییی منم خیلی علاقه دارم بهش . از فرهنگ بگیر تا زبان و فیلم و .......
واقعا منم برای کاربرای قدیم دلم تنگ شده:yahoo (31)::yahoo (117):
عشقمی یوسف خان
منم خیلی خوشحال شدم
یوتوب سرچ کنی متین سنپای میاره. با لوگوی قرمز
آرهههه
الان هم پروفت تتوی کانجی عشقه مگه نه؟ :)
خیلی زبون قشنگیه. تا الان درگیر یوتوب بودم اما هیراگانا رو شروع کردم دارم یاد میگیرم
موضوع یوتوبم هم انیمه و مانگاست
تلگرام اگه داری پی ام بده پیویم
MatinPaiSen
اینستا هم که همون MatinSenPai
منم واقعا دلم تنگ شده بود.. فکر نمیکردم چرخ روزگار اینجوری بچرخه ولی خب، الان اینجاییم؛)
یوتیوبت رو ساب کردم
پسررررررررررررر عجب چیزی ساختیییییییییی دمت گرم . عشق کردم واقعاااا
ماچ و بغل برات :yahoo (6)::yahoo (11):
حاجی پشمام واقعا :yahoo (20):
من میگم این پسر وقتی انلاین نمیشهخ یعنی داره یه کار بزرگی رو انجامش میده . معلومه خیلی مصمم و با اراده این تصمیم رو گرفتی .
دمت گرم واقعا .
بابا مشتی ادامه بده حتما به چیزای شتی هم که میگن توجهی نکن .
منکه عمیقا خوشحال شدم . چنل یوتیوبتم دیدم رسما پشمام ریخت . معلومه حسابی تایم گذاشتی سرش و زحمت کشیدی . دمت گرممممممم . ایشالا روزی بشه که از اون تابلو نقره ای ها بفرستن واست از یوتیوب. فکر کنم برای 100k میدن درسته؟؟