وای برگام داره میریزه
یه فال گرفتم
همش درست بود
من اعتقاد به فال نداشتم اصن
انقد دوسام گفتن کارش درسته و هرچی میگه درسته گرفتم
برگااام ریخته
نمایش نسخه قابل چاپ
وای برگام داره میریزه
یه فال گرفتم
همش درست بود
من اعتقاد به فال نداشتم اصن
انقد دوسام گفتن کارش درسته و هرچی میگه درسته گرفتم
برگااام ریخته
اگه یه درصد مایل بودی با کسی حرف بزنی جدا از آدم های سو استفاده گر و دورو و رنگارنگی که دور و ورت پرسه میزنن و میخوان چاقوی زهر آلوده ای وجودشونو به هر نحوی بهت فرو کنن
من به عنوان یه آدم ناشناخته که هیچ قصدی و غرضی نداره میتونم نیم درصد شنوا باشم
هر چند آدم یکی رو داشته باشه شنوا حرفهاش باشه بدون هیچ بازخورد رفتاری و منت و توقعی ارزشمنده
مخصوصا اگه اون فرد اعتقاد شدید به کارما داشته باشه و یه قانون جذبی محسوب بشه
من رسالتم تو زندگی کمک به دیگرانه چون روحم ارضا میشه
فقط چون به قلبم افتاده بود گفتم بیانش کنم وگرنه تورو نمیشناسم پیامت منو ترغیب کرد اینو بنویسم همین
زندگی چرا اینقدر سخت و بی رحم و چرکه
چرا هیچکس آدم رو درک نمیکنه
و کلی چرای دیگه که اینروزا تو ذهنمه
سپاس گزارم لطف داری دوست عزیزم
{ پوزش میخوام همین اول که حرفهام طولانیه }
در خصوص این حرفت باید بگم درسته بعضی از چالش هایی که داریم تو روزمرگی یا زمان گذشته که وارد حال الانمون شده قابل حل نیستن یا نمیشه حذفشون کرد ولی میشه کمرنگ کرد و راه میانبر واسش برید
آیا خودم امتحانش کردم؟
باید بگم صدبار ، چون بیشتر چالش های زندگیمون از یه رنگ و بوی یکسان و یه طبقه نیستن چیزی که واسه من یه گره کوره و نمیتونم با ناخن هام بازش کنم یکی دیگه پیدا میشه بهم میگه : عزیز واسه باز کردن این گره ت باید پودر بچه بریزی تا بتونی بازش کنی
پس درسته که چالش ها و دغدغه های افراد مختلف یکسان و یه طبقه نیستن ولی تویه یک خانواده محسوب میشن و بهم وصلن
چی باعث میشه چالش ها روی هم دیگه اندوخته و افزوده بشن ؟( یعنی مشکلات و ناراحتی هامون هی تولید مثل کنه و کل هاله دورمونو بگیره و دیدی به محیط اطرافمون نداشته باشیم و فکر کنیم تا بیخ گلومون بسته هست و نمیتونیم نفس بکشیم )
از یه دید کلی 75 درصد چالش ها و درگیری هایی که با خودمون مدام حمل میکنیم بخاطر سنگین بودن افکار گذشته و اتفاقاتی که واسمون دردآوره هست و دقیقا نقش فکر اینقدر قویه که حامل انرژیه
افکار هر انسانی دارای انرژی هست درست مثل این جمله معروف ( افکار تو ، گفتار تو ، شنیدن تو دارای انرژی هست )
این انرژی چه ربطی به مشکلات و غم ها و ناراحتی ها داره ؟
نکته حائز اهمیتش دقیقا همین جاست که افکار و گفتار و شنیدار حامل انرژی هست که تاثیر 98 درصدی روی ناخوداگاه میزاره ( یک مثال : اگر هر عقیده ای را باور داشته باشید، ذهن ناخودآگاه شما همه دلایلی که نشان می دهد آن فکر صحت دارد را جمع می کند. ذهن ناخودآگاه شما بعضی از اتفاق های مهم را دور ریخته و فقط روی یکی از آنها که ثابت می کند آدمها قابل اعتماد نیستند تمرکز می کند. وقتی دختری فکر کند که نباید هیچوقت به هیچ مردی اعتماد کند، ذهن ناخودآگاهش اجازه می دهد عاشق یک دروغگو که بعدها به او خیانت می کند بشود تا به او ثابت کند به آدم ها نمی شود اعتماد کرد)
غم و ناراحتی یا هر چالشی که در گذشته داشتی و هم اکنون در زمان حال بیشتر شده و کل وجودتو درگیر کرده بخاطر انرژی افکار و گفتار و شنیدارهای توعه چون اینها هر کدوم تاثیر مستقیم روی انرژی مغزت میزارن
یه مثال دیگه میزنم : وقتی تو آهنگ های غمگین و دپ گوش میدی علاوه بر اینکه روی حس های ورودیت تاثیر میزاره و دلت میخواد گریه کنی باهاش و کل وجودت جمع میشه از غصه دقیقا مغزت هم همین حس رو با دوز بیشتر داره
حس های ورودی تو در اون لحظه گریه و هم دردی با موزیک هست ولی مغزت کم کم جمع میکنه و تک تک اون جملات تلخ و ناراحت کننده رو به شیوه های مختلف تو ابعاد زندگیت نشون میده
واسه همین همیشه میگم ( چیزی که عذابتون میده رو شناسایی کنید و دنبالش برین و از یه جایی باید این طناب طوسی که داخل مغزتون هست رو دستتون بگیرید و ببرین چون محکم و قوی شده بریدنش با قیچی امکان پذیر نیست باید با چاقو آروم آروم ببرین )
تمومی این چیزایی که گفتم حاصل 8 سال مطالعه و آموزش های که در این زمینه دیدم هست راحت بدست نیومده کلی سرمایه گزاری روش کردم ولی تونستم روی خودم اثرگزاری ببینم واسه همین دلم میخواد به شماها هم هر چی در توانم باشه یاد بدم
رستگاری و عزتمندی حق شماهاست :yahoo (90):
آدم باید ضمن اینكه توانایی ها و استعداد هایی دارد، متین هم باشد و خودش را به رخ دیگران نكشد.
نباید تظاهر كند كه بهتر از بقیه است.اگر متواضع باشیم، دیگران توانایی هایمان را بیشتر درک میكنند.
آدم ها از رفتار و صحبت كردن تو میفهمند كه چگونه انسانی هستی. نیازی نیست چیزی را به كسی نمایش بدهی.
به اینکه اگر هر وقت به چراغ راهنما میرسید قرمز میشه
هر وقت دکتر میرید همون روز شلوغه
هروقت با یکی کار دارید و همون روز نیستش
یه درسیو برمیدارید و همون ترم استاد سگ میشهو
اگر یه چیزیو میخواید همون موقع همه میخوانش وگیرنمیاد
و غرورتون توسط گوسفندا پایمال میشه
تبریک میگم بهتون ((شما مورد عنایت روزگار قرار دارید و هر وقت هرجا هرکاری داشتید
میتونید با دقت 99.9درصد مطمئن باشید که کارتون یا انجام نمیشه یااگرم بشه با دردسر زیاد انجام میشه
حتی ممکنه سروکارتون به قرص افسردگی بکشه ولی خدا از ساییدنتون دست برنمیداره حتی اگه بتونه با یک پره کاه آزار میرسونه
و براش مهم هم نیست حتی اگر کار از افسردگی رد بشه و به خودکشی بکشه))
به اینکه در هنگام برقراریِ ارتباط با دیگران، باید سیاست بیشتری داشته باشم.
به اینکه `چطور میشه بزرگ شد ....
9 بهمن شد ؟ واقعا؟ هه
به اینکه چرا روز به روز اینترنتم داره کندتر میشه:|
به اینکه روز به روز داره ارزش پول کمتر میشه ولی برای عموم مردم هنوزم صدهزارتومن خیلی پوله
به اینکه اینفلوئنسر آموزشی دیگه چه داستانیه؟ازین به بعد درس خوندن هم مارکدار شده؟:y (479):
به قول ملک الشعرا :
یک دموکراسی وجود داره و اون هم مرگِ
راس میگه.تنها چیزی که همیشه کارشو درست انجام داده و با کسی شوخی نداشته
برم چندتا کتاب بگیرم
از این به بعد یک ساعت که توی اتوبوس راه برگشت از دانشگاهم بخونم
دیروز امتحانش کردم ، حس خیلی خوبی بهم داد : )
زنده کردن لحظه لحظه ی زمان های مرده
همون چیزی که وجه تمایزی میسازه بین شما و بقیه آدما
آدم دیگه باید چقدر بره تا برسه؟
تا کجا بره تا بلاخره دست از سر خودش برداره و آروم بگیره یه جا؟
چقدر باید بره تا به اون خوشبختی واقعی برسه؟
اتفاقات خوب زندگیمون به چی گیرکردن
که نمیوفتن؟
چندتا آرزو و رویای دیگه باید به گور ببره؟!
به اینکه الان چمه ؟!
چرا انقد عصبی شدم ؟ چرا تا هرکی یه چچی میگه عصبی میشم
تا الان کنترل کردم واکنش بدی ندادم
ولی خوب عجیبه برام که چرا اینجوری شدم
به یه چیز دیگم فک میکنم
اینکه نکنه درست میگن ؟ نکنه خودم نباید تنهایی راجب این مسائل تصمیم بگیرم ؟
رشکم از پیرهن آید که در آغوش تو خسبد ...
ینی به پیراهنی که در آغوش تو میخوابد حسادت میکنم ...