والا امتیاز واسم نیومده وایسا شات بگیرم
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم والا ، من چهارساعت پیش دادمش، شایدم چون توی تایید ایمل بودم نیومده ، البته برای بقیه رفته بودم ، خلاصه نمیدونم قسمت نبوده لابد :))
فایل پیوست 97625
یه نوتیف برام اومد زدم هیچی نشون نمیداد از امتیاز، گفتم ایسگا گیریه خوبی بود لامصب :|:yahoo (20): و دیگه بستمش
https://s4.uupload.ir/files/screensh...³۲-1_34w4.png
به اینکه ریاضی تو کنکور بهم ضربه نزنه و اینکه چرا نمیتونم امتیاز منفی بدم.دلم نمیاد:yahoo (106):
تا اواخرش خوندم انتظار اینو داشتم که بگی تو که دغدغه ی کنکور نداری چرا میخوای بری:|
خب از هم دوره ای های زیرو حدود هر ده نفرش موندن پشت و اینجان از تو ممدجواد بگیر تا اردشیر طبیعی س اینجاس :|
حالا کاری ندارم ولی من عقده ش موند رو دلم بدون کنکور داشتن ،اینجا بیام ،هرچن الان زیرو میگه خیر من از همه متنفرم و تا از اینجا دور شم ب خدا نزدیک میشم :|:yahoo (20):
فک میکنم هیچ وقت نتونم مث پسرا و دخترایی که وقتی جک و جونور میاد اتاقشون یا هرجایی باشن با دست خالی بگیرنش و بندازن بیرون :( :(
از مورچه بالدار تا عنکبوت وملخ یا هرچی
چرااا نمیتونممم و باس حتما یا دستمال کاغذی بگیرمش بندازمش بیرون یا اگ نشد بگیرمش مگس کش بوسش میکنه
کدومتون میتونه با دستخالی ، بدون هیچی، بگیره خدایی بهم بگین:)))))
به امتیاز هایی که بیهوده بهت داده میشه
تا بشه به اونی که میخوان امتیاز بدن...
به تغییر :/
چه شد که اینجوری شد؟!
برگام!
ی کلیپ ی دیقه ای نگا کردم کپشن نداشت فقط اسمش
دیدمش برگام ریخت زدم گوگل اسمشو ، نوشت فیلم کوتاه خیلی ترسناک! =/ واقعا ودف؟ چرا زر نمیزنن تو کپشن که آمادگی داشته باشیم؟ ودددف
شیمی محض!
با حساب کتاب و درگیری ذهنی که یک روز تمام مشغولم کرد ، این رشته یک میانبر به تمام رشته هایی است در مقطع فوق لیسانس که در کشور جریان داره !
گرایش های بسیار عالی: 1- پلیمر 2-تجزیه 3-کاربردی 4-شیمی دارویی
در خصوص شیمی دارویی:
دانشجوی فوق لیسانس این رشته اگر توانایی و هوشش رو داشت ( یعنی 4 سال لیسانس و فوق لیسانس رو نخوابید و خود خوان اضافه بر مطالب مباحث رو خوند) میتونه در ازمون تخصص داروسازی شرکت کنه .
بعد از قبولی میتونه در دانشگاه در مقطع تخصصی داروسازی درسش رو بخونه همکلاس با کسانی که داروسازی عمومی خواندن . فقط تنها ترین باگ موضوع عدم اجازه دریافت مجوز داروخانه هست برای این فرد
که طبیعتا دنبال چنین چیزی نبودم و حتی سرمایه و امکان و جرئت امتیازش رو هم ندارم!
خب مزیت این کار:
اگر به هر نحوی یا عدم قبولی ازمون یا چیزای دیگه میتونی عین بقیه دوباره کنکور ارشد بدی و پلیمر بخونی!
تقریبا با درصد های فقط 40 در کنکور سراسری فرد میتونه در صنعتی شریف شیمی قبول بشه!
برای خود من واقعا جالب و چیزی هست که دنبالش بودم . چرا که هیچگاه نتونستم با دبیر و کلنجار رفتن با درس های بیخود به مقصدم برسم! شاید بهترین راه جهش به سنتز دارویی هستش .
البته باز الویتم داروسازی هست توکل به خدا
دارم فکر میکنم که:
پدرمادرا دیگ زیادی دارن بچه میکشن،منتظر شورش بچها باشن:yahoo (15):
که چرا ادمایی که یه ساله یا بیشتر ندیدنت و باهات در ارتباط نیستن فکر میکنن هنو همون ادم گذشته ای و تصور گذشته روت دارن
واقعا حس مزخرفیه که فامیل فکر میکنن قراره کولاک کنی ولی فقط خودت از اوضاع خبر داری =/