نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط Pasteur یه رتبه کشوری تو هر زیرگروه بهت میدن یه رتبه در سهمیه (منطقه) [emoji382] آها من فک کردم کشوری کل رو میگی. اوکی مرسی... در حد بنز انرژی دارم الان :y (553): برم بدرسم... :yahoo (105):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Simcoe خیلی عالی بود متوجه شدم. فقط یه سوال دیگه بپرسم واسه اطمینان خاطر :)) ( ببخشید انقد سوال میکنماا ) من اگه کلا درس زمینو نزنم. فرض کن رتبم توی "زیر گروه 1" زیر 80 بشه. اصلا هیچ کاری به رتبه های دیگه ندارم ( کشوری. منطقه. رتبه در سهمیه و... ) ببین دقت کن فقط پزشکی رو نمیگم. این "تهران" خیلی واسم مهمه. با رتبه زیر 80 در زیرگروه 1 علوم پزشکی تهران رشته پزشکی میارم یا نه ؟ یا بگو اره یا نه :)) اره میگم که تویی که پزشکی میخوای غم زمینو نخور هیچ تاٍثیری نداره برای ورودت به دانشگاه نسبت به رقیبایی که زمین را میزنند(مشت و لگد نه ها)
نقل قول: نوشته اصلی توسط mohsen.. اره میگم که تویی که پزشکی میخوای غم زمینو نخور هیچ تاٍثیری نداره برای ورودت به دانشگاه نسبت به رقیبایی که زمین را میزنند(مشت و لگد نه ها) مرررسی. خیلی گلی :yahoo (76): استارتر ببخشید سوال کردم تاپیکت یخورده بهم ریخت. :|
کانون زمینو تو تراز کل تاثیر نمیده(حساب کردم که میگم) ولی تو زیر گروه 2 تو ازمونای جامع میزنه برات