سلام
دوستان بین دو کتاب هندسه سه بعدی الگو و شگفت انگیز خیلی سبز کدوم کتاب برای اموزش هندسه دهم بهتره و خود اموزه.
اگر کتابی جز این دو هم سراغ دارید معرفی کنید لطفا.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان بین دو کتاب هندسه سه بعدی الگو و شگفت انگیز خیلی سبز کدوم کتاب برای اموزش هندسه دهم بهتره و خود اموزه.
اگر کتابی جز این دو هم سراغ دارید معرفی کنید لطفا.
دوستان جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم
میگم کسی اطلاع داره کتابایه کمک درسیه زیسته سال دهم جدید با پارسال چقد تفاوت کردن؟ و به تبعه اون خوده کتاب درسی زیست؟
20درصدی مطالب برای دهم96حذف شده و شکل های کتاب بعضیاش ساده تر شدن
تیپ کتابای الگو اینجوریه ک معمولا خود دانش اموز باید پایه خوبی داشته باشه... ولی خیلی سبز کتاباش روون تر و خودآموز تر هستن. بهترین کار اینه خودت از نزدیک قبل خریدن کتابو چند صفحه بخونی ببینی با کدوم راحتی و نمونه فایلاشم ک تو سایتاشون هست
الگو از لحاظ سوال منبع غنی تر و قوی تریه... سوالات چالشی بیشتر داره اما اگ یچیزی به عنوان کمک درسی و میخوای که تا حدود خوبی هم تست و تشریحیتو قوی کنه خ سبز خوبه.
آی کیو گاج خوبه(من اول سبزو حلیدم بعد ای کیو به نظرم ای گیو بهتر بود)
خیلی سبزم بد نیست خوبه
نردبام خیلی سخته
کتاب برای شیمی دهم فقط میتونم بگم سمت شیمی مبتکران(بازرگانی)نرید.
این کتاب پره از اضافه گویی های بیهوده و هرکجا مولف رسیده از کتاب شیمی دهم شکایت کرده ،خب من دانش آموز چکارکنم خداوکیلی!!
تست ها مطالب حفظی کتاب درسی رو خوب پوشش نمیده.
من یه مدت مشکلی برام پیش اومد نتونستم شیمی رو خوب بخونم الان فقط پشیمونم چرا این کتابو خریدم و نمیدونم چطور ۷۰۰صفحه کتابو فقط برای شیمی بخونم (جلد دوم به تنهایی ۷۰۰ص!!)
به نظرم اصلا سمت مبتکران نرید خیلی سبز بهتره:|:|:|:|
up