امیدوارم
به نظرتون اگر با کارنامه سبز علوم تغدیه جای دیگه مثلا کاشان بیارم یا بینایی یا شنوایی جا به جا بشم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ازاد اوبردم. دولتی نیوبردم. مرخصی میگیرم دوباره میخونم.
متاسفانه باید بگم اگه یه پارتی دندون گیر نداشته باشید انتقالی از طریق کارنامه سبز تقریبا غیر ممکنه
اصلا خودتونو درگیر این مسائل نکنید خدا رو شکر که رشتتون عالیه محکم بشینید درستونو بخونید و معدل بیارید و از طریق سیستم نقل و انتقال دانشگاه ها استفاده کنید ان شاالله که بتونید انتقالی بگیرید ولی کل تمرکزتون رو بذارید روی درس خوندن که آن شاالله بتونید تا مقطع پی اچ دی پیش برید.
بله حق با تو هست هیچ کس نباید به ایثارگران ، خانواده شهدا و.. توهین کنه البته شما هم نباید به بقیه ملت ایران توهین کنی و بگی و حموم ...
ولی این سهمیه ها به دور از عدالت و انصافه ..چرا قبول نمیکنی ..مگه ما جز ئی از مردم ایران نیستیم مگه ما حقوقی نداریم .. من هم راضی نیستم و از حق خودم نمیگزرم ..مطمعن باش هیچکس راضی نیست ..و این سهمیه هایی که شما استفاده میکنید حق الناسه
لطفا جواب این سوال ها رو بده
1.خود کفایی در اتاق یعنی چه دقیقا؟؟یعنی درس بخونی بعدش رتبه ات بد بشه؟؟من 3800 شدم ولی درنیومدم پارسال تا 4500 قبول شدن پس رتبه بدی نیوردم
2.درمورد بابام نفهمیدم چی گفتی چون همش ***شده اونم واضح کن ولی بدون من از شش سالگی پدری نداشتم چیزی میگی منطقی بگو
3.اگه استدلال تو درست باشه و خود بنیاد صندلی اضافه میکنه پس چرا امسال 5 درصد دادن به ایثار گرها صندلی ها زیاد نشد؟؟(نسبت به پارسال تو کل کشور فقط 18 صندلی اضافه شد)
4.بنیاد شهید هزینه تحصیل شما رو از کجا تامین می کنه؟؟شهید صادرات میکنه؟؟؟یا نفت تولید میکنه؟؟
این پولیه که حق همست ولی خرج یه عده خاص میشه
لطفا منطقی جواب بده فرافکنی نکن
دوستان، لطف می کنید بگید این کارنامه نتیجه ای که قرار دادم قبول هست یا رد هست؟ برای پذیرش صرفاً براساس سوابق تحصیلی هست. ممنون
http://up.iranblog.com/images/mxo988...pq8e_thumb.jpg
الان اعتراض به نتیجه ی نهایی بزنم یا صبر کنم سه شنبه ؟
اصلا اعتراض بزنم ممکنه تغییر کنه ؟