چرا انقد نتايج ريخته به هم؟ من با هفتصد معماري گيلان اوردم، دوستم با چهار هزارم معماري گيلان اورده
يكي ديگه با ٢٠٠ حقوق گيلان،اون يكيم با پونصدو خورده اي دقيقا همونجا!
واقعا جاي اعتراض نيست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا انقد نتايج ريخته به هم؟ من با هفتصد معماري گيلان اوردم، دوستم با چهار هزارم معماري گيلان اورده
يكي ديگه با ٢٠٠ حقوق گيلان،اون يكيم با پونصدو خورده اي دقيقا همونجا!
واقعا جاي اعتراض نيست؟
نحوه اعتراض به نتایج کنکور سراسری 96
داوطلبان کنکور سراسری پس از دریافت کارنامه نتایج نهایی در صورتی که در خصوص مندرجات کارنامه و یا انتخاب رشته خود سئوال داشته باشند، تا ۲۰ مهر ماه ۹۶ می توانند از طریق سایت سازمان اقدام کنند.
حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برای تمام پذیرفته شدگان کارنامه نتیجه نهایی تهیه شده که حاوی رتبه داوطلب است و همچنین آن دسته از داوطلبانی که فرم انتخاب رشته اینترنتی خود را تکمیل کردهاند ولی پذیرفته نشده اند نیز کارنامه علمی حاوی رتبه داوطلب در هر یک از کد رشته های انتخابی و بین متقاضیان کد رشته مذبور و در سهمیه مربوط با توجه به نمره کل وی درهمان کد رشته و همچنین رتبه آخرین نفر پذیرفته شده در هر یک از کد رشته های انتخابی و اطلاعات دیگر روز سه شنبه ۲۸ شهریور ماه ۹۶ برروی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد.
وی ادامه داد: با توجه به کنترل های متعدد و بررسی های انجام شده از صحت نتایج اعلام شده اطمینان حاصل شده، داوطلبان پس از دریافت کارنامه نتایج نهایی آزمون از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور، در صورتی که در خصوص مندرجات کارنامه و یا انتخاب رشته خود سئوال دارند و یا تقاضایی داشته باشند می توانند تا ۲۰ مهر ماه ۹۶ منحصرا از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی در سایت سازمان اقدام کنند.
مشاور عالی سازمان سنجش افزود: داوطبان همچنین می توانند سئوالات خود را با شماره تلفن ۴۲۱۶۳-۰۲۱ نیز در میان بگذارند.
چقدر ممكنه تاثير بدن؟
یه دعا میکنم همه بگید امین
خدایا هیچ تلاشی رو بی حاصل مفرما
سلام به همه.من مهندسی بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس قبول شدم.کسی اینجا هم دانشگاهی هست؟؟؟؟؟
با اجازتون من جواب میدم.ترتیب همون عددای سوالاتتون هستن..
1.ینی **** off کردن
2.......
3.برنامه امروز فرصت برابر رو دانلود کن نگاه کن توکلی میگفت از صدتا ظرفیت بین سهمیه های مناطق 1 و2و3 تقسیم میشه و حرفی از سهمیه ایثارگران به میون نیاورد..اگه پزشکی قبول بشین مثلا شیراز که 94 تا میگیره امسال میبینی که 120 نفر اومدن که شامل سهمیه ایثارگران و هیئت علمی و کد صفر و پارتی کلفت ها میشه..
4.جالبه بدونین همونطور که سپاه 6 تا موشک زد تو داعش و همتون کف کرده بودین بخطر امنیت،دولت هم موظفه پول بده برای کسایی که 30 سال پیش برای امنیت رفتن..
چرا برای سهمیه های دیگه خفه خون گرفتی؟
چرا سهمیه هیئت علمی و کد صفر رو نمیگی؟چرا حقوقای نجومی رو نمیگی؟
راستی برو از اهل بیت و بزرگامون در مورد شهدا تحقیق کن تا دیگه نگی صادر میکنین....دبیرستان همیشه رتبه اول تا سوم مدرسمون بودم..همه با انگشت نشونم میدادن بس که میخوندم..دو سال موهامو با صفر میزدم..میفهمی ینی چی؟
حتی اگه قبول نمیشدم هم کوچکترین حرفی به شهدا و ایثارگران نمیزدم...
وقتی وضع کشور میبینم...وقتی ازصبح ب دانشگاه زنگ میزنی این موقع سال کسی جوابگونیست..وقتی همه ی دوربریات بعنوان کوهی ازتجربه میگن شهر دور بدرد نمیخوره کااملا عاقلانه تصمیم میگیری همون علاقت توشهرخودت بری..
تموم شدورفت:yahoo (8)::):)