سلام دوستان من ژنتیک گیاهی روازنشرالگوخوندم زیادمتوجه نمیشم چیکارکنم؟؟؟وقتی تستارومیزنم اشتباه میشه اعصابم خوردمیشه ب نظرتون ازکدوم منبع یاجزوه استفاده کنم؟خودشم تا17شهریوروقت دارن ممنون جواب بدین
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من ژنتیک گیاهی روازنشرالگوخوندم زیادمتوجه نمیشم چیکارکنم؟؟؟وقتی تستارومیزنم اشتباه میشه اعصابم خوردمیشه ب نظرتون ازکدوم منبع یاجزوه استفاده کنم؟خودشم تا17شهریوروقت دارن ممنون جواب بدین
وقتی تو ژنتیک گیاهی لنگ میزنی .... یعنی ..... یا ژنتیک مشکل داری .... یا گیاهی ... :: به نظر میاد غیب گفتم ... ولی خب گاهی شاید آدم متوجه نیست ..... ! :yahoo (76):
.....
هم ژنتیک هم گیاهی رو هردوشو خیلی سبز خوب گفته ! :::
ياد گرفتن ژنتيك گياهي خيلي آسونه!
به شرطي كه توضيحات كتاب درسي در مورد گياهان و مراحل مختلف زندگيشونو خوب بلد باشي
بدوني در كودوم مرحله كودوم سلول2n هس كودوم n يا 3n و...
بدوني ژنوتيپ كودوم با كودم يكسان و مطالبي از اين قبيل
بقيه ش فقط ميخواد1مقدمه از احتمال بدوني!
همون الگو همه ي اينارو داره
ولي در صورت لزوم كتابچه ي ژنتيك كانون رو تهيه كنيد!
اول روی قسمت های گیاهی خصوصا فصل 9 سوم از رو خود کتاب کامل مسلط شو , بعدم درسنامه های ژنتیک و بخش های گیاهی رو به نظرم از رو درسنامه خیلی سبز بخون:yahoo (117):
يعني سلول هاپلوئيده ديگه!
تو چرخه ها بايد بدوني كه در هر مرحله سلول ديپلوئيد هست يا هاپلوئيد
بدون كه آلبومن 3n هس و...
بدوني كه پوسته ي دانه در گياهان گلدار ژنوتيپي شبيه به گياه مادر داره(چون پوسته ي دانه همون تخمكي هس كه اسكلروئيدي شده!)
بايد بخوني اينجا نميشه همه رو توضيح داد
ولي از سوال پرسيدنتون كاملا مشخصه چيزي خاصي از مطلب دستگيرتون نشده:))(البته جسارت نميكنماا)
بهتره همزمان با خوندن و تست زدنتون اگر چيزي رو متوجه نشديد بپرسيد تا توضيحات، بيشتر به دردتون بخوره چون اينجوري قدم به قدم ياد ميگيريد و راه ميفتيد حتي شايد نياز به منبع جديد هم نداشته باشيد!(خجالت هم نداره از الف ابتدا تا نون پايان هر جايي رو متوجه نشدي بپرس)