ایشون اصلا اشتباه کردن که بدون رفتن سربازی می خوان برن خارج.حداقل اگه مشورت میکرد یا از کسی که میدونه میپرسید ی پروژه جایگزین خدمتی یا... میدا ن تا فقط بخواد ۴ ۵ ماه بره سربازی بعد بدون هیچ مشکلی خارج میشد.فک نکنم بشه کاری کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
این قضیه ظرفیت خودگردان آزاد چیه؟تا چه ترازی پزشکی میاره؟نتیجه ی اینم فردا میزنن؟؟
وایییییییییی وایییییییییییییییییییییی
الان برگ ثبت شده انتخاب رشتم دیدم
خاااااااااااااک عالم توسرمن
حسابداری شبانه فردوسی نزدم/...چرا اخهعععععععععععع؟:((:((:((:((:((:(( :yahoo (12)::yahoo (12)::yahoo (12)::yahoo (12):
روزانش تا3300گرفته
خدایاااااااااااااااا:((:((:((: ((
الان خیلی دیره واسه این کارا باید دانشجو ارشد که بود میرفت دنبالش...البته من راهی جز این نمیدونم فکرم نمیکنم باشه که از این بیشتر کثری بده(البته به جز جانبازی و شهدا و...)رو سایت ثریا مدارکت بارگذاری میکنی بعد اگه اوکی بود بهت ی پروژه علمی تو فیلد کاریت میدن انجام میدی از ۳تا ۱۵ ماه کثری داری نسبت به امتیازی که میگیری...که اینم کار حدود ۱ ساله که باید تحقیق و... کنی
http://www.heyvagroup.com/shownews/1...جربی.html
اينو كامل بخون نوشته
خلاصه اش اينه فكر كنم،مطمن نيستم
براي ازاد ٣بار ميشه انخاب رشته كرد
يكي توي مرداد،يكي مهر،يكي بهمن
مثلا اگه تراز پزشكي ازاد تهران براي مرداد ١٠٠٠٠باشه براي بهمن ميشه ٩٨٠٠
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم درحد همین میدونم که همچین کاری میشه بکنی دقیق اطلاع ندارم...احتمال میدم ایشون معدل بالایی ندارن یا اینکه دانشگاه ارشد رو قبول نداشته اونجا یا خیلی دلایل دیگه... واسه همین مستر مجدد پیشنهاد داده دانشگاه ولی چون مقاله ها و کارش می خواسته نذاشته از دست بره...این روش پروژه جایگزین هم نیاز به معدل داره
من جای رفیقمون بودم صبر میکردم کارای سربازی اوکی بشه و رزومه قوی تر میکردم تا مستقیم دکتری بگیرم...اینجور به راحتی میشه رفتو امد کرد بجاش و ترس ممنوع خروجی نداره.خودت میدونی وضعیت ایران چطوره یهو دیدی معافیت دادن ولی برگشتی بگیرنت:yahoo (76):
معجزه هم رخ بده یعنی
>__< میشه با 30 کا پیرا هرجا بیارم؟؟:|
دانشگاه ازاد فردا میادش؟؟
صبح یا ظهر یا شب؟
ینی فک کن...
باید اول پنج شنبه بشه ... بعدش باز صب کنی تااااا وقتی جمعه بشه ... باز اگه شبش نیومد دوباره صب کنی تا شنبه بشه ...:|
تازه اونموقع نتایج میاد :((
باو تا این حد هم فک نکنین ایران کشور ظلمه . خارج رهای از اون . هر جایی قوانین خودشو داره ، هر چند ایران یه جوریه قوانینش خیلی اجرا نمیشه:(
به هر حال سربازی رو نمیشه پیچوند ، یکیاز فامیلامون به لطایف الحیل پیچوند که کارش خلاقانست .میخواست معافیت پزشکی بگیره چله زمستون سورا ترک موتور شد یکی از انگشتاشو گرفت هوا (بقیه رو پوشونده بود با دستکش) خلاصه نیم ساعت در همون حالت با موتور حرکت کرد اون انگشتش کاملا بی حس شد . بعد رفت پیش دکتره نظام وظیفه و به زور هم که شده معاف شد ، البته نمی دونم انگشت داره یا نه . جزییاتش بیشتر بود که من یادم نیس:))