بچه ها نتایج سراسری بیاد آزاد کی میاد؟؟؟؟ اووووووف زود بیاد دیگه درسا جون هزینه خوابگاه خودگردان دوسه نفره رو میدونی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها نتایج سراسری بیاد آزاد کی میاد؟؟؟؟ اووووووف زود بیاد دیگه درسا جون هزینه خوابگاه خودگردان دوسه نفره رو میدونی؟
در حال حاضر 42 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (21 کاربر و 21 مهمان)
یاد ظرفیت پذیرش رشته ها تو دفترچه افتادم -_-
من هنوز آزاد انتخاب رشته نکردم اونوقت 9 صفحه شمارش معکوس رفته جلو
آخرالزمان ک میگن همینه
از باری تعالی خواستارم جون عزیزت یه کاری کن دارو دولتی قبول شم اگه نشد دیگه فیزیوتراپی رو قبول شم اگه اینم نشد بینایی بهشتی یا ایران قبول شم اگه اینم نشد برادرانه از باری تعالی خواستارم جون این بنده رو بگیر..........اگه خواستی رفع حصر رو هم بذار دستور کار
کنکور 96 با اشک و لبخندها و شکست و پیروزی هامون همراه بود باید این رو بدونیم کنکور 96 گذشت و زندگی همچنان ادامه دارد اون هایی که قبول شدند روپوش سفید رو بر تنشون میکنند و اون هایی که در کنکور 96 نتیجه نگرفتند برای اهداف خود بجنگند این رو بگم دنبال مقصر ناکامیشون نگردند بلکه گذشته را فراموش کنند و به سوی اینده قدم بردارند :yahoo (83):
من آخر بساطمو جمع میکنم میرم یه کلبه وسط جنگلای مازندران میگیرم، بقیه عمرمو مثل انسان های نخستین میگذرونم
انتخاب رشته و اینا همه بهونست
مال شما خوبه یه ماه راحتید رشته های من متمرکز با شرایط خاصه چهار شهریور یه سکته میزنم مصاحبه یه سکته اعلام نتایج نهایی یه سکته کامل
به دوران #پسا_بعد_از_انتخاب_رشته رسیدیم دیگه:)
چیه این گذر عمر تموم تنم داره میلرزه:|
مونده از چه نظر بخوای تفریح و معنی کنی
شهر بازی ؟ یا پارک و فضا های طبیعی یا مکان های گردشی ؟!
از نظر شهر بازی میشه گفت در حد شهرای بزرگ نیست اما در مورد بقیه موردا خوبه ...
میگن کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره آرامگاه بوعلی 200 متر تا خونه ما راهه یه بار بیشتر نرفتم :))
ر.ا : یه مشکلی که داره بازارشه ساعت 10 باز میکنن 7 عصر میبندن :)) خداییش دیگه خودمونم خندمون گرفته از این کاراشون
اما اینقد مکان تفریحی سالم داره که خسته نمیشی :)
ای دوستان بیاید دست به دعا برداریم تا مردودیه خاک بر سر به سراغمان نیاید اااااه یعنی چی دوست دارم سرمو بکوبونم به دیوااااااار زود بیا دیگه جان مادرت توکلی تورو خداااا
شهربازیش خوبه ها نه که بده ولی بازم اندازه شهر های هم ترازش نیس
در مورد بقیه کافه و سینما و رستوران و جاذبه های طبیعی هم خیالت تخت به اندازه کافی هست و خوبن : )
یه بلوار هست اسمش بلوار ارمه خودمون بهش میگیم بلوار @m.a.z1997 میدونن :)) فقط همون یه بلوار برا تفریح بسه :)) اونجا کافی شاپ و رستوران و پارک داره زیادم داره خیلی ... :|