آلبالو عاشق اسمتم:yahoo (8):
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبالو عاشق اسمتم:yahoo (8):
آقا بیاید منطقی باشیم
سهمیه ای ها که گناهی ندارند.چرا نفرینشون میکنید؟نفرینتون ناحقه.....
خب خب
خبر اینه که نتایج امشب اعلام نیمشه
نتایج رفت واسه شنبه صبح
اقا خدایی من سهمیه ندارم ولی 5 درصدی ها هم تو ازاد فرقی با عادیا نداشتن به اینا خرده نگیرید
مشخصه کاهش ظرفیت دانشگاه آززاد
اون موقعی که یکی از بچه ها گفت خبر بد برای بچه های تجربی ظرفیت دانشگاه آزاد یک چهارم شد همه ریختن سرش و کلی عیب و ایراد که اله و بله و اینجوری نیست و... اما الان که نتایج اومده داریم میبینیم که درست بوده + اینکه خیلی از رتبه های تاپ هم مثل اینکه دانشگاه آزادم انتخاب رشته کردن چون ذیگه وقتی آخرین قبولی دندون تهران 10000 باشه!!! خب مشخصه طرف رتبش خوب بوده دیگه!!!
یه جوک فلسفی دبستان می خوندیم
میگفت قلی از پدر و مادرش قهر میکنه میره تو اتاق در رو خودش میبنده بعد موقع ظهر مامانش براش یه بشقاب پلو میاره پشت در قلی نگاش می کنه میگه من که قهرم ولی واسه هرکی باشه خیلی کمه حکایت دوستان سهمیه بگیر هم همین شده میگن ما میریم دانشگاه و از سهمیه استفاده می کنیم ولی بازم جای زخم های بابامون و رنج هایی که کشیدیم و ... رو نمیگره
شما که میگید ما مفهموم خانواده رو درک نمی کنیم و باید بهمون سهمیه بدن آیا فقط شما اینجوری هستن خود من از شش سالگی مادرم فوت کرد و پدرم هم که طی اتفاقاتی ولمون کرد مادربزرگم بزرگم کرده هیچ مفهومی از خانواده رو درک نکردم خیلی ها بچه کار هستن خیلی ها بچه طلاق هستن و...... تکلیف اونا چیه؟مگه اونا خواستن وضعشون اینجوری بشه؟اگه باشه خیلی ها تو کشور مشکلات دارن باید واسه انواع قشرهای جامعه انواع سهمیه ها رو درست کرد
لطفا یکم فکر کنید فقط همین
بهتره وقتی مشکلاتی دارید خودتون رو قوی کنید نه آها و ناله کنید
دیگه بیشتر جاش نیست بگم تو همون بنیاد شهید چه اتفاقاتی میفته ما حتی تو ایران شهید زنده! هم داریم
به امید پیروزی حق
کسی که از ناعدالتی حمایت میکنه ظالمه
کسی که منکر ناعدالتی هم میشه ظالمه
درضمن من هیچ وقت دفاع نکردم از سهمیه فقط خواستم بگم ما نشستیم زیر سایه لب دریا آب میوه بخوریم منتظر شیم سهمیه یه کار بکنه واسمون پشت سریه من با سهمیه 3 خودمون شد 22 هزار اون نخوند یه سریه خواستن خوندن همه چیز که سهمیه نیس
کسی که سهمیه میزنه همین کار یعنی حمایت ....بازم مشکل شما نیستین مشکل نبود امکانات و جبران ان از راه سهمیه هست ..در ضمن تو رقابت سنگین کنکور تو بعضی مواقع دقیقا همه آیز به همون سهمیه بستگی داره ... بگذریم بهتره بحث تمام شه.... منم یکمی شاید زیاده روی کردم ... شایدم نکردم .....
دوستان دعوا چیز خوبی نیست
قبول شدن کنکور و رشته مورد نظر یه چیزه ، درس خوندن توی خود دانشگاه هم یه چیز . اگر یکی راحت کنکور با سهمیه قبول شه اگر تلاش نکنه در نهایت یا خودش انصراف میده یا اخراج میشه و برعکس کسی که سهمیه نداره . پس اگر الان چه بدون سهمیه و چه با سهمیه قبول بشیم مهم تلاشی هستش که بعدا برای هدفمون انجام میدیم به نظر من ما هرچی هم تلاش کنیم قوانین تغییر نمیکنه چون محل نمیدن به صحبت م.ر.دم . من اگر می خوام کنکور بدم خیلی خوب میشه که تمرکزم رو روی هدفم بذارم چون سهمیه ندارم دلیل نمیشه تمام توانم رو نذارم تا به هدفم برسم هر چقدر می خواد زمان ببره