ریاضی باید نتایج بیاد تا مشخص بشه. اما به صورت کلی میشه گفت قبولی ریاضی هر سال داره راحت تر میشه. با درصد هایی که مهندسی های تاپ دانشگاه های تهران قبول میشن فکر نکنم بشه پزشکی قبول شد. من نخونده رفتم کنکور ریاضی دادم:yahoo (22):
نمایش نسخه قابل چاپ
اين چه جايي اخه ؟ واقعا جاي زندگي نيست ديگه
متولد ٦٧ با فوق ليسانس تغذيه اومده كنكور داده
با دكتري دامپزشكي اومده كنكور داده
خب حداقل ظرفيت دانشگاه ها رو زياد كنين اگه محدوديت شركت در كنكور نميذارين
مهندسي كامپيوتر خو مهندسي ورزش الان دانشگاه هاي دولتيش داره با سوابق ميگيره يعني بدون كنكور بعد انتظار ذاري بهتر باشه با مهنذسي ورزش ميخواي چيكار كني؟ تو احداث ورزشگاه كار كني كه ايران هيچي رعايت نميكمه و اصلا ورزشگاه نداره حداقل مهندسي كامپيوتر ميتوني يه كاره اي بشي
من که مخالف این موضوعم که قبولی رشته محلای تاپ توی تهران هر سال داره اسون تر میشه :)) ولی خب به هر حال مثلا کسی که میره عمران مکانیک برق صنایع شریف تهران امیرکبیر میاره پزشکی هم به نظرم بتونه قبول شه! توانایی شو داره حداقل. ولی خب الان موقع خوبی برای این بحث نیست :)) ایشالله نتایج اصلی بیاد بعد میایم کامل بحث میکنیم :))
نگران نباش خواهر همین که توان موشکیمون میتونه اسراییل و آمریکارو هدف بگیره بسه دیه چی میخوای فرهنگ میخوای واسه چی توسعه میخوای وتسه عدالت میخوای واسه چی علم میخوای واسه چی ؟؟؟اینا که مهم نیستن عدالت چیه اصن باو مهم اینه موشکامون بتونن آدمارو حالا خوب یابد تو دورترین نقاط دنیا بپان.بیخیال این چیزا همه ی جانو تنم وطنم وطنم وطنم...
من نارحتیم از پدر مادرمه
خیلی ناراحتم خیلی
یعنی از سراسری ناامید شدم
یعنی با این رتبه باید یه سال بمونم پشت کنکور؟؟؟ اصلا باورم نمیشه فامیل در موردم چی میگن