واسه هر دانشگاهی متغیره. یکی از آشنا های ما که پردیس میخونه ترمی 8 تومن میده.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز منم دقیقا عین شما ولی با سبک سنگینایی ک کردم متناسب با خودم و تلاشی ک ازش راضیم ترجیح میدم فیزیو برم
کنکور 97 با توجه ب گفته های مسؤلین مثل امسال آسون خواهد بود و نصف جمعیت امسال پشت کنکور خواهند موند یعنی300 هزار+600 هزار کنکوری 97 پس قطعا قبولی بسیار دشوار خواهد بود
ولی اگر از تلاشت راضی نیستی و فک میکنی به دندون میرسی بمون
سلام
امکان داره دوتا شهر رو جابجا کنیم؟من پشیمون شدم.میخواستم جاشونو عوض کنم
یادمه پارسال یکی اینکارو کرده بود
هر کی میدونه خواهشا راهنمایی کنه.
سلام
به نظرتون با۱۸۰۰ سهمیه ۵٪ میشه پزشکی یا دندان پردیس یا مازاد هرشهری اورد؟توروخدا جواب بدین
بدينوسيله به اطلاع علاقمندان به تحصيل در رشتههاي تحصيلي داراي شرايط خاص دانشگاهها و موسسات آموزش عالي فوقالذكر كه در زمان انتخاب رشتههاي تحصيلي، يك و يا چند رشته از كد رشتههاي تحصيلي دانشگاههاي مذكور را در آزمون سراسري سال 1396 در فرم انتخاب رشته اينترنتي خود انتخاب نموده، ميرساند كه فهرست اسامي معرفيشدگان چند برابر ظرفيت هر يك از رشتههاي تحصيلي از بين داوطلباني كه كد رشته محلهاي موسسات را انتخاب نموده و حدنصاب چند برابر ظرفيت لازم را كسب كردهاند، با رعايت تقدم انتخاب رشته در ساعت 18 (6 بعد از ظهر) روز شنبه مورخ 96/6/4 در پايگاه اطلاعرساني اين سازمان به نشاني www.Sanjesh.org اعلام خواهد شد.
ببخشین دوستان من نفهمیدم با رعایت تقدم انتخاب رشته یعنی چی ؟؟؟یعنی مثلا کسایی که دانشگاه فرهنگیان رو انتخاب کرده اند باید برای انتخاب رشته فرهنگیان رو اول میزد یا چی ؟؟؟ انتخاب کردن کد رشتهش به اولویت ربط داره؟:yahoo (117):
کسی نیس.........
up
والا من خودم نیمه متمرکز نزدم و نمیدونم ولی از چیزی که نوشتی اینجور برداشت میکنم که یعنی سازمان سنجش میگه اگر مثلا شما 4تا کد رشته که شرایط خاص برای قبولی دارن مثلا مصاحبه دارن رو زدی و هر 4تاشو با توجه به رتبت قابلیت دعوت به مصاحبه رو داری توی یکی یا حداکثر 2 تا از اون 4 کدرشته که بالاتر از اون 2 تای دیگه زدی به مصاحبه دعون میشی و توی اون 2کدرشته ای که پایین تر زدی به مصاحبه دعوت نمیشی
سلام رفقا من یه اشتبا کردم انتخاب رشته برداشتم فیز زاهدان پردیسشو زدم حالا میترسم قبول بشم نمیشه حذفش کنم؟کلا کسی تجربه داره برای اینکه من اینو درستش کنم تا قبل اعلام نتایج؟ من میخوام حذف شه بره انتخابای بعدیم
جواب چندم شهریور میاد؟
سلام.
بچه ها نتایج کیه؟
فکر کنم برای این مصاحبه های نیمه متمرکز طول میکشه اعلام نتایج درسته؟ :yahoo (50):
اعلام نتایج یا 23 شهریوره یا 24 شهریور :/
هر سال کی بوده؟
تو این انجمنم هر چی مینویسی حذف میکنن ... یه سریا میان فحاشی میکنن با اونا کاری ندارن ما هر چی بنویسیم پاک میشه خدایی شورش در اومد دیگه ...
اگه ۱۵ ام نباشه زندگی من نابود میشه
جون مادرت زود بیا بفهمم تکلیف زندگیمو اااااااه : ||||
بچه ها اینجا کسی عضو سیستم پاسخگویی سنجش شده؟
مگه ننوشته رمز ورود به ایمیلمون فرستاده میشه؟من الان دو روزه عضوش شدم ولی رمز واسم نیومده نمیتونم واردش بشم
بازم که میخوام دوباره عضو بشم نمیشه:( خیلی واجبه
چیکار کنم؟
بچه ها نتایج نیمه متمرکز ساعت 6میاد
به نظرتون ممکنه زودتر هم بگن