یا شاه برگشته یا تومان رو ریال نوشته :|
من رفتم برای گرفتن خوابگاه 8 نفره بود یا 6 نفره 450 تومن دولتی
نمایش نسخه قابل چاپ
توی وب سایت بعضی از دانشگاه ها قیمت خوابگاه یک و دو نفره رو زده(حالا هر چقدر میخواد باشه) ولی فکر نکنم هیچ دانشگاهی در مقطع کارشناسی خوابگاه یک یا دو نفره بده.
نهایتا 4 نفره هستن
دانشگاه تهران خوبگاه میده ؟:|
سلام کسی میدونه چرا دانشکده ی فنی دخترانه ی شریعتی توی دفترچه نیست؟؟؟؟!!!!:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( :((
من پارسال رفته بودم پیش یکی از دوستام تو کوی دانشگاه... امکاناتش خیلی عالی بود(استخر، باشگاه بدنسازی، خشکشویی و...) اما وضع اتاقی که ما توش بودیم به معنای واقعی کلمه افتضااااح بود...
اون دوستم هم همین حرفو زد... کوی صرفا واسه ارشد و دکتراست و واسه کارشناسی میگفت تو کوی خوابگاه نمیدن
واسه احتمال قبولی نرم افزار سنجش یا گزینه دو هست...همه شونو بزن..بالاخره علاقه داری و یکیشو قبول میشی
واسه کارنامه قبولی سمت قلم نرو اطلاعاتش بیخوده فقط یادگارهای ماندگارش خوبه...واسه تخمین رتبه ازش استفاده میشه ن کارنامه..خیلی رویایی و خیال بافانه:yahoo (22): است
یا هیئت علمی بوده یا پارتی داشته یا معجزه شده..شانسش شده رفته دیگه..والا..سخت نگیر
دوستان من کلاً انسان بزدلی به حساب میام و با اینکه کاملاً به دروس پزشکی علاقه مند هستم اما حس می کنم دل و جرئت کمی دارم واسه اینکار. به طوری که فیلم های عمل جراحی که تو سایت ها هست رو هیچوقت باز نمیکنم و باهاشون مشکل دارم. میخوام بدونم که آیا موردی مشابه من هست که پزشکی رو رفته باشه و بهش عادت کرده باشه؟
واقعاً دروس دانشگاهیشو دوست دارم اما رو این قضیه خیلی نگرانم چون فکر می کنم از من بزدل تر تو کلاس پیدا نمیشه و بقیه بچه ها همه دل و جرئتشو دارن :yahoo (114):
کلا کسانی هم که علاقه دارن و میگن ما نمیترسیم و اینا وقتی میرن به جلسات کالبد شکافی،اوایل تا چند روز حُق میزنن و نمیتونن غذا بخورن، اما همه بعد از یه مدت عادت میکنن،البته اگه کلا از ریشه مشکل دارید با این قضیه و میترسید که با خون یا اعضای بدن انسان رو به رو بشید به نظرم بیشتر راجع به این موضوع فکر کنید و با دید بازتری به این موضوع نگاه کنید،؛چون اگه قبول بشید شغلی خواهد بود که تا یک عمر باهاش سر و کار دارید.