مگه ساندویچ هست که جفت نونش کنی فقط یکی تاثیرگذاره
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان بنظرتون اگه برا ازاد ٢٨ مرداد نريم و بذاريم يك هفته بعد بريم مشكلى پيش مياد برا ثبتنام(چون زده از ٢٨ مرداد)؟اخه من بليط دارم برا اون تاريخ.در ضمن من پيام نورم زدم نميشه صبر كنم تا نتيجه ى پيام نور بياد بعدش ازاد ثبتنام كنم؟
:yahoo (20)::yahoo (20):
آره یکیش بیشتر نمیشه
چون باید مشخص بشه توی کدوم گروه سهمیه هستی
امسال برای اولین بار، در جلو برخی کد رشته های پرستاری اعداد شماره تفاهم 500/359 مورخ 14 تیرماه 95 را می بینم که برای بسیاری از داوطلبان متقاضی رشته پرستاری جای سوال و ابهام است!از یکی دو سال قبل زمزمه طرح تربیت ” پرستار بیمارستانی ” از سوی وزارت بهداشت به گوش می رسید که با مخالفت شدید جامعه پرستاری برای مدتی مسکوت ماند.
اما نظام پزشکی با اثبات برتری خود همانند گذشته حرف خود را بر کرسی نشاند و امسال برای اولین بار این کد رشته ها را وارد دفترچه کنکور سراسری کرد و از امسال در این رشته رسما پذیرش دانشجو خواهیم داشت .
از دلایل اصلی مخالفت جامعه پرستاری با این طرح یا ” طرح تربیت کمک پرستار ( بهیار ) یک ساله ” ، تلاش نظام پزشکی برای غیر آکادمیک جلوه دادن رشته پر سابقه پرستاری است اما نظام پزشکی کمبود نیروی پرستار بخصوص در کلان شهرها را دلیل قاطع برای اجرایی کردن این طرح می داند.
در این طرح، دانشگاه ها تربیت پرستارها را بعهده ندارند و دانشجویان از همان ابتدا وارد بیمارستان و محیط پراکتیکال می شوند و دانشگاه مربوطه فقط ناظر بر نحوه اموزش توسط بیمارستان خواهد بود.
مدت دوره یاد شده 6 ماه یا 1 سال خواهد بود و پس از سپری کردن دوره،فراگیران جذب محیط کار می شوند.
به دلیل اینکه این رشته، برای اولین بار است که وارد دفترچه تجربی شده از رتبه ی قبولی و تراز لازم برای پذیرش و اصل تفاهم نامه در آن هیچ اطلاعی در دست نیست، و به طور واضح نیز اطلاع رسانی نشده است.
یعنی چی الان؟!کسی خبر داره؟لطفا کمک کنید!
سلام امیدوارم همه از کنکورشون راضی باشن و همه دانشگاه های خوبی قبول شن یه سوال در مورد انتخاب رشته داشتم
: میشه موقع اعلام نتایج دو تا رشته روزانه قبول شی ؟؟؟ و باید کدومو انتخاب کنی یعنی اولین رشته ای که قبول شدی یا فرقی نداره و میتونی هر کدومو که بخوای بری؟؟؟؟ ♥♥
بچه ها لطفا منو در خصوص مقایسه سطح پزشکی دانشگاه ایران و اصفهان و خوابگاهاشون کمک کنین و بگین کدومو تو انتخاب رشته بالاتر بزنم
ببین به نظر من این خیلی ربسکه چووووون اولا هیچی نمیدونی ازش یعنی تا الان کسی نمیدونه و فقط وارد بیمارستان میشی یه جورایی مثل دندانسازه ولی خب الان پرستارای خودمون که تحصیلاتم دارن بعضیاشون بیکارن یا ناراضین بعد بیان اینارو استخدام کنن و جذب کار شن خیلی خنده داره من که میگم ریسک نکن
سلام
کسی در مورد سهمیه شاهد اطلاعی داره
من ۱۱۹۵۰ رتبم شده با سهمیه م و مجاز شدم
کسی میدونه ک میتونم پرستاری یا هوشبری دولتی یا ازاد قبول شم؟؟
سلام دوستان
کسی در مورد سهمیه شاهد اطلاعی داره
من رتبم ۱۱۹۵۰ شده با سهمیه و مجاز شدم
بنظرتون پرستاری و هوشبری ازاد یا روزانه قبول میتونم بشششم ؟؟
کسی هست اینجا پزشکی ایران خونده باشه
با رتبه سهمیه 30 هزار منطقه 2
میشه نرم افزار ( مهندسی کامپیوتر ) قبول شد !؟
:yahoo (17):
می دونم ربطی نداره ولی الان پوردستمالچی اومده بود شبکه سه "مثلا " مشاوره انتخاب رشته بود.فقط حرفای تکراری و رو اعصاب زد.
حرفای داوطلبی که آورده بود خیلی بهتر و غیرتکراری بود:|
بعد می گفت رتبه هزار وهفتصد زبان امیدی بهش نیست دیگه...که از ریشه غلطه و با هزار و هفتصد زبان دانشگاه تهران و بهشتی هم می شه زبان خوند.