نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط -AMiN- دوست دارن مشکلیه؟ اره مشکلیه :)) ایرانی جماعت دوست داشته باشه باید بترسی :))
نقل قول: نوشته اصلی توسط WickedSick 15 تا لایک داشتم با 4 تا نقل قول و 4 تا امتیاز :| چتونه ملت :)) e: راستی هیدر آفلاین شدم :)) + واسه منم نمیاد سهمیه اییییییییییش:yahoo (75): :)):))
نقل قول: نوشته اصلی توسط WickedSick اره مشکلیه :)) ایرانی جماعت دوست داشته باشه باید بترسی :)) خب برو با عربستانی جماعتم آشنا شو :)) :)) پرواز این چند روزو از دست نده :yahoo (23)::yahoo (23):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Zahraa.a.p اییییییییییش:yahoo (75): :)):)) هنوزم داری میسوزی سر اون ایییشش گفتنم؟ :))))) :|
نقل قول: نوشته اصلی توسط Fatemeh2Net من هنر دوست دارم هنر چیز خیلی خوبی است میگم یعنی ایا میشه با عمومی رتبه خوبیو امیدوار بود؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط -AMiN- خب برو با عربستانی جماعتم آشنا شو :)) :)) پرواز این چند روزو از دست نده :yahoo (23)::yahoo (23): دهنت :))))))))
نقل قول: نوشته اصلی توسط WickedSick هنوزم داری میسوزی سر اون ایییشش گفتنم؟ :))))) :| اصنشم اصنشم:yahoo (43)::yahoo (43):
نقل قول: نوشته اصلی توسط iamshakh میگم یعنی ایا میشه با عمومی رتبه خوبیو امیدوار بود؟؟ چند زدی؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط Zahraa.a.p اصنشم اصنشم:yahoo (43)::yahoo (43): معلومه :))
نقل قول: نوشته اصلی توسط Fatemeh2Net چند زدی؟ یه 80 از همشون زدم جز ادبیات فک فکنم 70
نقل قول: نوشته اصلی توسط iamshakh یه 80 از همشون زدم جز ادبیات فک فکنم 70 اگه عمومیش به اندازه زبان اسون بوده باشه نمیدونم ولی اگه مث عمومی تجربی سخت بوده رتبه ت خوب میشه
نقل قول: نوشته اصلی توسط Fatemeh2Net فایل پیوست 73628 خدا ترو خدا:|
نقل قول: نوشته اصلی توسط WickedSick معلومه :)) نیشتو ببند:yahoo (110):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Zahraa.a.p نیشتو ببند:yahoo (110): :| نمیبندم :))
نقل قول: نوشته اصلی توسط WickedSick :| نمیبندم :)) نبند:)):)):))