عزیزم
گفتم که
واسه چندمین بار میگم :))
تبلیغ وبلاگت رو نکن
تو امضات هسش دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا ما هرجا توی این نرم افزار های انتخاب رشته رفتیم گفت با 30000منطقه2میشه رفت مهندسی مکانیک سمنان شبانه غیر از گزینه 2که روحیمو با خاک یکسان کرد!
حالا شما هم بیاین و یه چیزی بگین دیگه:y (530):
مرسی
سلام به همه وقتتون به خیر
بچه ها من توی کارنامم زده واسه روزانه غیر مجاز بعد الان توی انتخاب رشته مجازی : انتخاب رشته آنلاین
واسم رشته های روزانه هم مجازه
میخواستم بدونم چه جوره ؟ یعنی اشتباه شده ؟ باید اعتراض کنم یا توی انتخاب رشته درست میشه؟
رتبم 560000 هست و الان توی مهندی کشاوری شیراز و کلی شهر دیگه مجازه
یه سوال دیگه هم دارم اینکه من میتونم الان برم دانشگاه یه رشتهی دیگه ؟(ریاضی یا انسانی)
حالا هر دانشگاهی پیام آزاد یا غیر
سلام بچه ها
شنيدم كنكور تجربي امسال همه رو اذيت كرده شديد! من كه تجربي نبودم :دي، ولي ميدونم بد بوده چون رفيقام خيلي شون تجربي بودن :)
منم كارنومه ام رو ميذارم :)
فایل پیوست 3389
بچه ها میگن سازمان سنجش خیلی راحت میگیره
گزینه2خیلی سخت میگیره واسه انتخاب رشته از انتخاب رشته ی کانون کمک بگیر اینم لینکش:
کارنامه کنکور
سلام بچه ها تو رو خدا کمک کنین خیلی استرس دارم من پسرم بومی تیریز به نظر شما من که منطقه 1 رتبه 1244 اوردم میتونم داروسازی تبریز قبول شم ؟؟؟
سلام بچه ها تو رو خدا کمک کنین خیلی استرس دارم من پسرم بومی تیریز به نظر شما من که منطقه 1 رتبه 1244 اوردم میتونم داروسازی تبریز قبول شم ؟؟؟
سلام دوستان کی علی رضا افشار رو میشناسه انتخاب رشتش چطوره میشه روش حساب باز کرد؟
سلام دوستان کی علی رضا افشار رو میشناسه انتخاب رشتش چطوره میشه روش حساب باز کرد؟
سلام
سلام سلام:y (755): کسی میدونه با رتبه 3813 تجربی تو استان مازندران چی قبولم؟:y (444):
پلیز کمک کنین:y (466):