http://forum.konkur.in/thread5449.html
نمایش نسخه قابل چاپ
منطقه 3
برای انتخاب رشته های بین الملل باید جزو ده انتخاب اول باشه یا فرقی نداره؟
سلام
چندتا از رشته های خوب انسانی که بازار کار داشته باشند رو میگید؟؟؟؟
رتبم 1500 منطقه سه
تو انتخاب رشته ها گیر کردم
کمک کنید لطفا:y (518)::y (518)::y (518)::y (518)::y (518)::y (518)::y (518)::y (518)::y (518):
سلام بچه ها درمورد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله تهران چیزی میدونین؟
عضویت بسیج میخواد یعنی باید از قبل عضو بوده باشه کسی:yahoo (117):
کلا نظرتون چیه
دوستان ما دفرچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد داریم؟ یعنی مثله دانشگاه سراسری ؟!!
میشه با رتبه ی 20هزار رشته ی پرستاری یا هوشبری یا اتاق عمل دانشگاه شاهرود قبول شد(منطقه3ام-گلستان)؟؟؟؟؟:y (399):
رتبه کشوری رتبه در سهمیه سهمیه در منطقه جنسیت شهر استان رشته قبولی 29659 7575 3 پسر املش گيلان هوشبري -دانشگاه علوم پزشكي شاهرود - روزانه
19275 3 دختر شاهرود سمنان پرستاري -دانشگاه علوم پزشكي شاهرود - روزانه
8167 3 دختر شهر قدس تهران اتاق عمل -دانشگاه علوم پزشكي شاهرود - روزانه
مصاحبه دانشگاه های بین الملل مهر ماه هست.اگه تو مصاحبه قبول نشدیم رشته های دیگر رو از دست میدیم؟و باید پشت کنکور بشیم؟
منظورم رشته هایی است که تو انتخاب رشته بعد از بین الملل زدیم و میتونیم قبول شیم.
آخه نتایج نیمه دوم شهریور اعلام میشه.
بچه ها بیهوشی بهتره یا پرستاری؟
پرستاری
سلام
من انتخاب رشته کردم
اول رشته هایی رو زدم ک شانس قبولیم توشون کمتره
دوستم بهم گفت ک شانستو تو رشته هایی ک حتما قبول میشدی کم کردی کسایی که رتبشون با تو یکیه ممکنه اون رشته ها رو اول بزنن
آیا میشه 2نفر رتبه ی یکسان داشته باشن؟
سلام
یکی امروز بهم گفت میتونم هم تجربی هم ریاضی انتخاب رشته کنم باید کارت اعتباری بگیرم
درسته؟
میتونم رشته های ریاضی رو قاطی تجربی بزنم؟
من مشهد هستم .. به نظرتون عمران امیرکبیر بهتره یا فردوسی ؟
واسه آزاد فکر کنم فقط باشه
برنامه ی فرصت برابر که لینکشو گذاشتم دانلود کن
کامل توضیح داده و جوابتو میگیری
ضمنا نمیشه مخلوط انتخاب کنی10تا 10 تا باید انتخاب کنی
http://forum.konkur.in/thread5745.html
پست دومی که خودم گذاشتمو دان کن....:)
حالا از بین عمران امیر کبیر و صنایع شریف کدوم بهتره ؟ علاقم به دوتا رشته یکیه
ولی آینده رشته صنایع یکم برام مبهمه ..البته واسه همه رشته ها اینطوره
شایدم شریف فرق کنه و آیندش خوب باشه
ولی باز عمران یک مزیتش قضیه نظام مهندسی و نظارته ...
حالا با توجه به افزایش ظرفیت های دانشگاه تهران و کاهش امیر کبیر
احتمال قبولی تو همین عمران امیرکبیر یا صنایع شریف بیشتر میشه نسبت به سال قبل یا کمتر ؟
سلام
دوستان یه سوال فوری داشتم. خواهشا هر کی میدونه جواب بده
این رشته هایی که واسه پیام نور بدون کنکور شده را هم باید تو فرم 150تایی انتخاب رشته سراسری وارد کنیم یا باید جداگانه انتخاب رشته براش کنیم؟؟
من متن خبر رو میزارم دیگه
تعداد رشتههای انتخابی رشته محلهای با آزمون و بدون آزمون
وی با بیان اینکه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته میتوانند علاوه بر رشته محلهای با آزمون رشته محلهای بدون آزمون را نیز انتخاب کنند، اظهار کرد: این دسته از داوطلبان امکان انتخاب 150 رشته محل دارند.
وی افزود: همچنین داوطلبانی که غایب جلسه آزمون بودند و یا اصلا در آزمون شرکت نکردهاند، میتوانند از 17 مردادماه تا اواخر شهریور ماه با ثبتنام در رشته محلهای بدون آزمون 100 رشته محل بدون آزمون را انتخاب کنند.
اوکی شد؟ :)
سلام. نمره ی کل نهایی زیر گروه 1 من 7800 شده در ضمن منطقه 3 هستم و رتبه کشوری 33000 بدون سهمیه و با سهمیه 9010 احتمال قبولی دندان بین الملل دارم؟برا تهران و شیراز دارم؟ اولویت اولمو تهران بزنم امیدی هست؟ بوشهر هستم کجا بزنم احتمالش بیشتره؟
الان دعواست یعنی؟
یعنی........؟نمیدونم
آقا کسی میدونه شهریه دانشگاه غیرانتفاعی(شهریه ثابت + واحدا) برای مهندسی عمران حدودا ترمی چقدره؟!!
شهریه شبانه چی؟کسی میدونه شبانه مهندسی عمران تقریبا چقدر در میاد؟!
پس این چی میگه؟؟؟
انتشارات بین المللی گاج|سهشنبه، پایان مهلت انتخاب رشته کنکوریها
توکلی درباره نحوه انتخاب رشته داوطلبان، تصریح کرد: کلیه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته میتوانند پس از دریافت دفترچه راهنما نسبت به انتخاب حداکثر ۱۵۰ کد رشته محل از میان کدرشته محلهای مورد علاقه خود از گروههای آزمایشی مجاز از بخش اول دفترچه انتخاب رشته اقدام و به ترتیب تقدم علاقه اقدام کنند.
توجه کن به جمله...میگه از بخش اول دفترچه...رشته های بدون آزمون و صرفا سوابق توی بخش دوم هست.بخدا گیج شدم.بلاخره تکلیف چیه؟؟؟؟؟:13:
به نظرتو سراسری شبانه سمنان و بیرجند و سبزوار بزنم یا غیر انتفاعی مشهد(من مشهدیم و مهندسی مکانیک میخوام)؟
سلام
بچه ها کسی که داروسازی ارتش قبول شده
چه کد رشته ای رو باید در انتخاب رشته بزنه؟
داخل دفترچه انتخاب رشته رشته پزشکی،دندان و....
ارتش هست ولی دارو نیست؟
میشه کمک کنید؟
دوستان یکی لطفا یه توضیح کلی در مورد چجوری انتخاب کردن ، بده؟ الان ما کجا باید کد رشته هارو وارد کنیم؟ و اینکه اگر مثلا شهرستان روزانه قبول شدیم باید حتما بریم ، یا می تونیم نریم؟ و اینکه آزاد که دفترچه نداره ، پس کد رشته هاشو از کجا باید گیر بیاریم؟ و اینکه با توجه به چی باید رشته هارو پر کنیم؟ یکی لطفا راهنمایی کنه.
آره دیگه کدشونو وهرچی که خواسته وارد میکنی
اگر روزانه قبول شی و نری سال دیگه نمیتونی کنکور بدی
آزاد توی سایشت رشته ها رو زده
ولی باید رو انتخاب رشته ی آزمون سراسری92 کلیک کنی و بعدش تو منوی سمت چپ نوشته
اینم سایشمرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی