من از همین الان لرزش دست پیدا کردم،فک نکنم به فردا برسم....:yahoo (2):
نمایش نسخه قابل چاپ
من از همین الان لرزش دست پیدا کردم،فک نکنم به فردا برسم....:yahoo (2):
نه بابا
سجاد زیاد اهل مزاح هستن
پسرهمسادمونه
میشناسمش من
این نی
من موندم الان اینجا حرف کی رو باور کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سجاد دستت رو شد
برو از خدا بترس
اسم تاپیک رو بزاریم اعلام نتیجه کنکور سجاد
:yahoo (4):
این سروش میرجلیلی رتبه 10 ریاضی رفیقمه .... ولی ببین فاصله ی رفیقو از رفیق ... هی!!! :yahoo (4):
اون : :y (623):
بعد من: :y (513): :y (412):
خب اقای میدانی همه همینجورن
بیا فاصله منو از دوستم با متر اندازه بگیر اونوقت میفهمی خخخخ
منم روژان ربانیم ...
نفرات برتر هم اعلام شد !!!!
رتبه 2 تجربی از اهوازه !:yahoo (111):
گروه آزمايشي علوم رياضي و فني
رتبهنام خانوادگي نام شهر 1 صادقي زاده سجاد كرج 2 موسوي سيد محمد حسين قم 3 موسوي مباركه سيد محمد جواد مباركه
گروه آزمايشي علوم تجربي
رتبهنام خانوادگي نام شهر 1 ابراهيم باستاني پويا تبريز 2 عجم علي اهواز 3 يار احمدي پوريا بروجرد
گروه آزمايشي علوم انساني
رتبهنام خانوادگي نام شهر 1 مشايخي زهرا تهران 2 اميربكايي زينب تهران 3 خادمي شورمستي ياسمن شميرانات
گروه آزمايشي هنر
رتبهنام خانوادگي نام شهر 1 محمدي فاطمه تهران 2 جواهري پريناز تهران 3 عزيزي اميرمحمد كرج
گروه آزمايشي زبانهاي خارجه
رتبهنام خانوادگي نام شهر 1 زهرايي آذين تهران 2 شعار ابوذري علي مشهد 3 غياثي سيدكي آرش شيراز
کاربرا ماشاا... خیلی سریع اقدام میکنیدا
من میخواستم تاپیک اعلام نتیجه رو بزنم:yahoo (28):
خخخ الکی نمیگم
باور کنید من خودشم ./ همتون سر کار بودین . متی در کار نبوده بلکه هرچی بوده روژان بوده !
ما که خیلی خوبیم ... با اینکه دوتا چشممو از دس دادم پا کنکور و قراره روز عصای سفید برام جشن بگیرن ولی خب مهم اینه که یه رقمی شدم و اینا !
روژان خانوم یه رقمی شدنت رو تبریک میگم ایشالله با همین عصای سفیدت مهدی رو شفا میدی
مهدی اسمت لوت داد !!!!
jean.reno => j e a n r e n o => nee rojan
مهدی کیه ؟ نمیشناسم !
روژان جون زیاد خودتو ناراحت نکن
مهدی یه دیوونه ایه که بدجور نیاز به معالجه داره ولی همه پزشکا ازش قطع امید کردن همه ی امیدمون به توئه
این رتبه اول شــدن ما هم خـــار شـــده رفته تو چشـــمه دوستـــان :) ... !! اینقـــدر حـــســادت خوب نیست :) !! یِ کم به ارزش ها فکر کنید :دی !!!
پاشنه ی درِ خونه رو از جا در آوردن این خبرنگـــارا :) !!! :y (387):
:y (451): ...
روژان چندم شد؟
کرج ترکونده من موندم واسه چی کرج باید منطقه 2 باشه با اون همه امکاناتش
نتیجه کنکور اومد !!!!!!!!!!
از منوی پایینی انتخاب کنید هنوز تو خبرا نیومده
:yahoo (82):
چرا الکی میگین؟! :) من به جا بچه ها استرس گرفتم!
بدبختی ماها اینه ک اگه نفر دوم هم بشیم بحث میکنند که مثلا اگه فلان روز نمیرفتی بیرون الان نفراول بودی!!!!!ینی از همین الان پیهه جدل و بحثو ب تنتون بمالید....
واقعا راست میگین! حرف مردم هیچوقت تمومی نداره.یکی نیست بگه اگه راست میگی چرا بچه ها خودت پاشون به دانشگاه نرسیده هنوز!! با حرفاشون کاری میکنن که واقعا باورت شه که اره اونا راست میگن.:y (744):
من این نتیجه واسم خیلی مهمه
چون کلا تو خانواده پدری ومادری به چشم نسل آینده بهم نگاه میکنند
حساب من از همه بچه های فامیل جداست
پسر دائیم دانشگاه قبول شد هیچکی محلشم نداد
من رضوی قبول شدم تا یک هفته همه دائی ها و خاله ها وعمه هام میزنگیدن تبریک میگفتند!!!!
خیلی بد شرایطیه واسم....وقتی همه ازت انتظار داشته باشند وتو....
چ خوب! ایشالا که بهشون خبر خوش بدین. :) هرچی که مصلحتتونه همون میشه.
ایشالا.....اگه مشهد درگیر نبودم یه هفته میرفتم شمال ،میذاشتم همه بحثاومجادله ها وتصمیم گیری هاشونو بکنند بعد با خیال راحت میومدم....ولی بد گیر کردم اینجا