سلام من خيلي تلاش ميكنم ولي توتست زدن كندم.نميدونم توتابستون بشيم رياضي پايه بخونم يا تست بزنم ياحسابان ديگه گيج شدم ب كمكتون نيازدارم تروخداكمكم كنيد.باتشكر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من خيلي تلاش ميكنم ولي توتست زدن كندم.نميدونم توتابستون بشيم رياضي پايه بخونم يا تست بزنم ياحسابان ديگه گيج شدم ب كمكتون نيازدارم تروخداكمكم كنيد.باتشكر
سلام.
دوست عزیز شما پیش دانشگاهی میخوای بری یا سال سوم؟
تنها راهش تمرین زیاد هست برای بهبود دادن سرعت تست زدن.
سلام
من تو تست های مربوط به معادلات خطی یه کم مشکل دارم تو سوال هایی هم که باید یه الگو پیدا کنیمو از روی اون به جواب برسیم کلا مشکل دارم(نمیتونم الگویابی کنم ) ممنون میشم کمکم کنید
سپاس
ببین دوست من، یک تست میگذارند جلوی شما، برای حل این تست ذهن شما چند مرحله رو انجام میده.
1- این تست مال چه درسی هست؟
2- مربوط به کدام مبحث؟
3- راه حل های این تست چیه؟
4- بهترین راه حل کدومه؟
5- حل تست
شما از اول به فکر تست نباش. سعی کن درس رو مفهومی یاد بگیری و بری جلو، با این کار سرعتت در موارد 1 و 2 و 3 و 4 خوب میشه خود به خود.
ولی بخش اصلی سرعت در تست زنی پس از انتخاب بهترین راه حل سرعت شما در محاسبه هست.
مهم نیست چه مقطعی هستی، دوم ، سوم یا پیش، ماشین حساب رو بگذار کنار. اولش سخته، ولی قول می دم نه تنها به محاسبه دستی عادت می کنی، بلکه ازش خیلی هم لذت می بری.
ضمناً ریاضیات همه به هم متصل هستند، ریاضی پایه منظورتون چیه مثلاً؟ معادله درجه 2؟ مسلمه که اگه رو حسابان مسلط باشید قطعاً ریاضی پایه رو هم بلدید.
ولی اگه تو پایه اشکال دارید اول اون ها رو برطرف کنید.
موفق باشی
در مورد دستگاه معادلات خطی راه حل زیاد هست.
راستش این ها طبقه بندی گسترده ای دارن که گاهی زمان های طولانیی جهت حل با جبر خطی نیاز دارند و ...
البته مواردی که در کنکور میان طبقه بندی خاصی دارند و اکثراً با الگو ها یا نکته های تستی آسانی قابل حل هستند.
شما زحمت بکش چند سوال که روش مشکل داری رو بگذار تا از روی سوال توضیح بدم.
موفق باشید