سلام بچه ها کسی میدونه شهریه پزشکی در دانشگاه ازاد چه قدره ؟
ممنون از جوابتون.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها کسی میدونه شهریه پزشکی در دانشگاه ازاد چه قدره ؟
ممنون از جوابتون.
سلام من دقیق نمیدونم اما از 1میلیون کمتر نیست ولی خب شهریه رو به صورت وام هم میدن که جزییاتش رو باید از دانشگاه مربوطه سوال کنید.
شهریه دانشگاه آزاد در رشته پزشکی تقریبا ترمی 2 تا 2.5 هست کهئ آخراش زیاد ترم میشه
شهریه دندون هم ترمی تقریبا 3 تا 3.5 هستت که آخراش نزدیک 6 میلیون هم شده اینا دقیق هستن و ما آشنامون در حال تحصیل هست
ولی با وام هایی که میدن میشه یه جورایی ردش کرد البته قبول شدن تو این رشته ها حتی آزاد خیلی خیلی سخته
دسته کم نگیر!!!
راستی بچه ها این به نوع دانشگاه ربطی نداره که مثلا دانشگاه تهران گرون تر از دانشگاه اراک باشه .
سلام
وقت بخیر
من میخواستم برای انتخاب رشته، یکی از دانشگاه های پزشکی آزاد رو بزنم
میخواستم بدونم از حدود هزینه ها اطلاع دارید ؟
و اینکه چند ترم هست و هر ترمی چقدر خرج داره
سلام دوست خوبم
رشته های پزشکی دانشگاه آزاد یه چیزی حول و حوش سه میلیون تومن حالا یه کم کمتر با بیشتر هزینش میشه اما اگه دندانپزشکی بخوای بخونی یه کوچولو از این بیشتر ولی در عوض مزیت فوق العاده دندانپزشکی اینه که اگه کارت خوب باشه دوران دانشجویی هم خوب خوب خوب میتونی پول دربیاری من تهران پرستاری خوندم دوست دانشجوی من که دندانپزشکی میخونه سه ترم مونده که تموم کنه یه خونه تو تهران خریده فقط هم با کار دانشجویی دندانپزشکی منتها کارش عالیه .
حالا پزشکی می خوای یا دندون ؟
وضع مالی تون چطوره ؟
سلام عزیزم
واقعا ممنون از پاسخت
خوب من هر دو تاش رو در نظر دارم و هنوز قطعی نشده منظورم . وضع مالی هم مشکلی ندارم . اگرم پشت کنکور بمونم قبول میشم اما دوست ندارم 1 سال عمرم تلف شده
من الان سوالم این بود که دندون و پزشکی هر کدوم چند ترمن و یه شهریه حدودی هم بگو بهم برای هر ترم
مرسی
حیف رتبم به پزشکی آزاد نمیخوره فک کنم :y (744):
نه دو برابر نیست،یکی از دوستام پزشکی بین الملل شیرازه،تخمین زده کل هزینش تا فارغ التحصیلی 100 تومن میشه حدودا،البته فقط هزینه شهریه و خا***ه،بدون و کتاب و بقیه خرجا
دوستان صبر کنید انتخاب رشته کانون فعال شه
میگن واسه ازاد هم انتخاب رشته داره
میگن نمیدونم والا