تقاضای کمک برای برنامه ریزی عملی و ساعت مطالعه
سلام دوستان
یه بیوگرافی کوچیک از خودم بگم. من پیش دانشگاهی رو دو سال پیش تموم کردم. کنکور رتبه افتضاحی آوردم . مجبور شدم دو سالی کار کنم تا بتونم کمی از قرض های خانواده رو بدم و پول برای خرید منابع کنکور جمع کنم. الان منابع رو کاملا تهیه کردم و از آخر خرداد دیگه سر کارم نمیرم. میخوام امسال جدی باشم و نتیجه بگیرم. خواهش می کنم تجربه خودتون در مورد ساعت مطالعاتی تون رو بگید. مثلا من ریاضی و فیزیکم کلا قویه ولی زیست و شیمی و عربی و فازسی در حد صفر اصلا از این درسا بدم میاد باید چیکار کنم که بتونم یه سال تحمل کنم و بخونمشون چجوری می دلسرد نشد؟ آزمون قلمچی از آبان به بعد رو میخوام شرکت کنم. به نظرتون خوبه؟ قبلا اینجوری بود که در طول سال قلمچی می دادیم و در پایان 4 تا جامع سنجش. کدوم بهتره همه قلمچی یا ترکیبی منظورم 4 تا جامع سنجشه به جای قلمچی.
کلا توصیه هاتون رو به کسی که 2 سالی از کتب درسی دور بوده و خصوصا از ادبیات و عربی متنفره بفرمایید. شنیدم روش طرح سولای زیست هم عوض شده بفرمایید چجوری و از چه کتابی بخونم که حتما 80 درصد رو بتونم بزنم. انگیزه ام زیاده. الان گاج میکرو یا جامع زیست دو جلدی همون که عکس شیر داره رو خریدم کافیه؟ یا بازم باید پول خرج کنم.
مرسی از کمک و یاریتون