سلام بچه ها من تازه میخام شرو کنم برا کنکور بخونم پیش هستم بنظرتون با این برنامه پزشکی در 75 روز بخونم میشه بهش اعتماد کرد ؟؟
اگ کسی راجع به این برنامه چیزی میدونه ک مال کیه و این حرفا ممنون میشم بگه ....
این لینک برنامه هست
پزشکی در75روز
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها من تازه میخام شرو کنم برا کنکور بخونم پیش هستم بنظرتون با این برنامه پزشکی در 75 روز بخونم میشه بهش اعتماد کرد ؟؟
اگ کسی راجع به این برنامه چیزی میدونه ک مال کیه و این حرفا ممنون میشم بگه ....
این لینک برنامه هست
پزشکی در75روز
:yahoo (101)::yahoo (101):
با همین برنامه پیش برم بنظرتون؟
مهمترین چیزی که ازین برنامه بدست میاد اینکه تو 75 روز میشه پزشکی آورد
یه ذره از وضعیت درسیتون می گفتید خب
در مورد خود برنامه ببین ساعتاش با برنامه روزانه زندگی مثل نهار و بدنت مثل خواب اینا مطابقت داره یا نه
اگه داشت بخون باهاش البته با حذف مباحث
چرا 75روز؟
بیشتر 75روز وقت داری...
اما نظر منطقی بخام بدم
به عنوان کسی که پشت کنکوریه
وااااقعا امکان پذیره
هر چند روزی میشه یک کتاب رو تموم کرد
حتی اگه شرایطت خیلی وخیمه میتونی تا خود 1تیر درس بخونی
بخدا قسم
به قران
تا نخونی نمیشه چیزی رو جمع بندی کرد
درسی که جدید الان میخونی خودش حکم جمع بندی رو داره
تا الان چیزی نخوندم وضعیتم اینه
منطقه چند حساب میشی؟؟؟
منطقه 3
دوست عزيز
براى موفقيت تو كنكوراى جديد دو تا كار بايد انجام داد تا موفق شد
در درجه اول تموم كردن مباحث كه تو كمتر از ٧٥ روزم شدنيه
دومى رسيدن به تسلطه كه من با تجربه خودم ميگم در صورت داشتن يه پايه ى قوى ممكنه نه پايه ى ضعيف
منطقه س هتله اینو واقعا راست میگم..نگا کن 693ازکرج شهرمن دندون بهشتی اورده...با درصدایی قابل دسترس...اینم بدون رستگار رحمانی با پایه قوی 5ماه خوند تواون وضعیت ک روستازاده بود 1کشور شد تو 3ماه داری پایه صفر زیر هزار منطقه سه شو خدایی ی تناسب ببند از قیاسم میفهمی چی میگم...تست کنکور بزن فقطم دوردنیا..بعدشم باید ضربتی کارکنی زیستم سعی کن ب جز مساعل ژنتیک و گیاهی بقیه رو حد مرگ بخونی رسیدی گیاهی بخون بعدش زنتیک هم مفاهیمش میشه زد...بخدا میتونی میشه بخدا میشه 3ماه میشه عمومی ب 60رسوند حتی بیشتر تخصصی ب خودت بستگی داره مفاهیم شیمی 50درصده با خط ویژه بخون مساعلم از 50درصد هستن تستایی ک بشه حلشون کرد دیگه همه رو که سخت نمیدن ..
من پارسال ادبیات از اردیبهشت خوندم 60زدم
این آقا راست میگه عمومی خیلی اسونه
منطقه سه تهعدی نداره..عین بقیه جاهاس
من کلا سعی میکنم
چیزی نگم تو اینجور تاپیکا
چون بازی با سرنوشت یه ادمه
ممکنه یه چیزی بگم کلا نا امید شه
ولی تنها چیزی ک میتونم بگم اینه ک شما تلاشتو بکن...
این برنامه عالیه..من 20تا برنامه 3ماهه 5ماهه دیدم اما خداییش این عالیه..حس خوبی دارم بهش عمل کن بهش
ن تهعدی نداره..
ممنونم ازتون دوستان خوبم
ولی پارسال اینجا یه نفر 100 منطقه ولی پزشکی شیراز نیمسال دوم قبول شد
ببخشید یه سوال بی ربط به موضوع.........................از چه منبعی استفاده کردید؟
تلاش خودتون رو بکنید
امروز تازه فهمیدم 580هزار نفریم
ده سال اخیر این بیشترین تعداد بود
میترسم خیلی خیلی قوی باشن
سلام.
من خودم پارسال دیدم که یکی از دوستام از عید به بعدو از دست نداد و الان پزشکی یکی از دانشگاه های تیپ 1 میخونه... با اینکه پایه اش خیلی از من ضعیف تر بود....
این 93 روز طلایی رو واقعا از دست ندید خیلی مهمه (ای کاش یکی بود این حرفا رو به خودم میزد:|)
دیگه یواش یواش فکرکنم برنامه با یک هفته پزشکی رو هم ببینیم به قول دوستمون نباید نا امید کرد ولی ...
بهرحال درواقعیت به خیلی ازعوامل بستگی داره هوش و پایه قوی مهمترین عوامله بهرحال مباحث زیادن بنده خدا دو ساله داره می خونه هنوز اون نتیجه لازم رو نمی گیره بعد با پایه ضعیف و این همه مبحث چی بگم به قول دوستان تلاشتون رو بکنید شاید شما جزو اون عده محدودی باشید که با ضریب هوشی بالاتر جبران پایه ضعیف رو تو این مدت می تونن بکنند
با پوزش از استارتر یه سوال بچه ها من الان برناممو جوری تقسیم کردم که برا هرپایه30روزه الان براجمع بندی وقتی ندارم بنظرتون چیکارکنم؟؟ازیه طرف میگم سوالای کنکورو که تو همین بازه های30روزه میزنم ازیه طرف میگم مروری ندارم برادرسا
بنظرتون جمع بندی اصن نذارم بهتره؟؟اخه خیلیا ازالان جمع بندیشون شرو میشه
@دنیا99
اخرای هر ماه سه چار روزو بزار واس جم بندی
تستای علامت دارو بزن
اگه وقت کردی هم از رو این کتابای موج ازمون و....تست بزن
یه تیری هست توی تاریکی...
بنداز ..شاید قرعه به اسم تو باشه !
یه خورده برنامتو فشرده کن تا حداقل15روز واسه جمع بندی و تورق سریع زمان داشته باشی...به نظرم این جمع بندی خیلی مهمه بهتره واسش یه تایم متعادل بزاری...راستی خودتم با بقیه مقایسه نکن یکی از الان شروع میکنه پس زمان جمع بندیش باید کمتر باشه تا اونی که از تابستون و مهر و...شروع کرده...بعضیا30روز رو واسه جمع بندی متعادل میدونن بعضیا15روزبعضیا45روز و...این بستگی به شخص داره...بعضیا50روز زمان دارن میگن کمتر از 30 روز واسه جمع بندی نمیشه:|نمیدونم اینا نخونده میخوان چیو جمع بندی کنن:|درکل بهتره خودتو با بقیه مقایسه نکنی
زبان فارسی آره
جای تاریخ ادب بهتره آرایه رو حذف کنی چون خوندن تاریخ ادب از الان راحته فقط یه لقمه یا نشرالگو بردار هر روز 5 صفحه ازش بخون با مرور قبلیا
همین الان یکی از کاربران گفتن با قرابت و لغت و املا و تاریخ ادب که میشه 68 درصد تونستن 60 بزنن و از اردیبهشت خوندن
زیست هم ژنتیک یا گیاهی یا هردو رو بحذف و بقیه شو دقیق و کامل بخون از کتاب
اگه اشکال داشتی درسناه خیلی سبز هم بخون توضیح داده با تستای سنجش و کنکور