من بهت توصیه میکنم که گاج نری.خودم نرفتم ولی دوستامو دیدم که خیری ازش ندیدن.دو سال کانون بودم ازشم راضی بودم.سنجشم خوبه ولی نه به تنهایی چون یه ماه یه باره.راجع به گزینه دو چیز زیادی نمیدونم ولی فک نکنم بد باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
من بهت توصیه میکنم که گاج نری.خودم نرفتم ولی دوستامو دیدم که خیری ازش ندیدن.دو سال کانون بودم ازشم راضی بودم.سنجشم خوبه ولی نه به تنهایی چون یه ماه یه باره.راجع به گزینه دو چیز زیادی نمیدونم ولی فک نکنم بد باشه
از لحاظ جامعه آماری،کارنامه،برنامه ی آزمون ها ، رتبه برتر هایی که توی آزمون بودن، قلمچی بهتره.
اما از لحاظ سطح سوالات گزینه دو میگن خوببه!
برنامه ای که کانون میده فوق العاده هس هیچ موسسه ای مثه این نمیتونه .. ولی از نظر سوالات گزینه 2 بهتره .. ن خودم سال گذشته گزینه 2 بودم
جزوه های گزینه2 خوبه؟؟؟
سلام من آزمون های گاج رو ثبت نام کردم ....
سلام
به نظر من باید بین قلم چی و گاج ،قلم چی رو انتخاب کرد فقط و فقط برای سنجش خود در جامعه آماری بالا و اما درباره ی جزوه های گزینه دو بعضی جاهاش بیخودی سخت گرفته و مسئله هایی رو آورده که لازم نیست.
در ضمن بحث های زیادی در این مورد شده کمی جستجو کنید......
موفق باشید:yahoo (90):
دلیل خاصی نداره اما از برخورد بچه های قلم چی (کارمنداش و مشاوراش) خوشم نمیاد .....
با اینکه از قلمچی متنفرم ولی به خاطر جامعه اماریش بهتره
سطح سوالای کدوم بهتره؟؟؟
زیزیگولو برو گاج درسته که جامعه آماریش پایینه ولی مثه قلم چی نیس که نصفشون سیاه لشکرنو بصورت رایگان اومدن...ضمنا داداشمو خیلیا که میرفتن گزینه ۲ الان پشیمونن.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Beta