سلام دوستان
من الان یه ماهه که کلن الگوی خوابم به هم خورده و نمیدونم چهطور خوابمو تنظیم کنم که کم خواب و کسل نباشم...
میخواستم هرکس بیاد و الگوی خواب و درس خوندن یه روزشو اینجا بگه
ممنون از همه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
من الان یه ماهه که کلن الگوی خوابم به هم خورده و نمیدونم چهطور خوابمو تنظیم کنم که کم خواب و کسل نباشم...
میخواستم هرکس بیاد و الگوی خواب و درس خوندن یه روزشو اینجا بگه
ممنون از همه
هر کسی یه نظری داره و به زندگی خودش بستگی داره ! یکی ممکنه کم خواب و یکی پرخواب باشه !!! مشاوره ها هم میگن باید خوابت تنظیم باشه یعنی تقریبا تو یه ساعت مشخصی بخوابی و یه تایم مشخصی هم داشته باشی واسه هر شبت ولی خب تو بحث کنکور اگه مورد انگیزشی باشه ممکنه خیلی از نظریه ها رو باطل کنه مثلا وقت کم داشته باشی میتونی روزی 3 ساعت بخوابی :yahoo (112):
خودم ساعت مشخصی واسه خواب ندارم بعضی وقتا ساعت 12 بعضی وقتا 5 صبح میخوابم ! به نظرم درس خوندن تو وقتایی که کسی نمیخونه خیلی باعث انگیزه میشه ! بعضی شب ها هم که حس درس نیست شب 10 میخوابم صبح 3 یا 4 بیدار میشم به بعد میخونم ! ولی خواب تو طول روز مثلا بعد از ظهر ندارم مگه در حد نیم ساعت !
من نظم زندگیم اینه :
ساعت 12:30 بعد از اخبار شبکه ی تهران معمولا میخوابم ( اگه برنامه ی خاصی مثل فوتبال نباشه:yahoo (112):)
ساعت 8 صبح هم بیداری .
8:30 هم شروع برنامه ی درسیم .
اول اینو بدون ک بهترین زمان واسه خواب شب هستش
در24ساعت هر انسانی نیاز ب 7-8 ساعت خواب داره همونطور ک گفتم اگه شب باشه ارزش خودشو نشون میده
صبح زود هم واقعا عالیه واسه هرکاری!چ درس باشه چ ورزش چ...
پس بهتره زود بخوابی زود بلند بشی
ساعت 10 ک بخوابی 6 بیدار میشی و این واقعا عالیه اما میتونی جا ب جا کنی مثلا 11 بخوابی 7 بیدار بشی
من خودم 10میخوابم(امشب واقعا کار دارم:yahoo (16):)
6بلند میشم هم این ک راحت ترم هم این ک نماز هم میرسم بخونم
همش بستگی به خودت داره ببین چه تایمی کمتر میخوابی و شاداب تری اون تایم برای خودته
این شرو ورا رو بریز دور که باید شب بخوابی و صبح بیدار شی و 8 ساعت کمتر بخوابی سرطان میگی و مغز کار نمیکنه.داوینیجی هر 6 ساعت نیم ساعت میخوابید هیچ بیماریم نگرفت!!!!
مثلا من 12 شب بخوابم ساعت 11 صبح خیلی خسته و کسل بیدار میشم خب این با من ناسازگاره ولی 6 صبح بخوابم 12 ظهر سرحال بیدار میشم.
ببین خودت با چه روالی راحتی همونو انجام بده ولی اصلا اصلا سعی نکن خودتو تغییر بدی و در ضمن ساعت 12 خوابیدن 9 بیدار شدن معنی منظم بودن نیست. سعی کن هر تایمی رو انتخاب میکنی سر همون تایم بخوابی و بیدار بشی این میشه نظم.
من 12 یا 12.5 سر 7.40 بیدار میشم بدون زنگ چون عادت کردم سعی کن خودت عادت بدی اولاش سخته فقط
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
من ۱۲ اینا می خوابم صبح ۷.۳۰ بیداری از ۸ شروع مطالعه.زیاد حساس نباش روی این چیزا