شماها هنوز یاد نگرفتید روابط خصوصیتون در ملأ عام جار نزنید ؟+ گزارش زدم
نمایش نسخه قابل چاپ
رضا عطاران دیگه :))
استیکر فساد همیشگیمون؟:32::))
بذار واسه رد گم کنی اینو بفرستم:))
https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳...۵۶_uwlm.jpg
اینجارو بگیریم دستمون، دوباره کینگ و کوئین بشیم:32:
تا آخر اسفندم حق با ما باشه:)) بعدش که رأی گیری میشه، پول میدیم آرنولدو میخریم که بدون رأی گیری دوباره مارو بذاره شاه و ملکه:32::))
باشی؟:32:
شیرین عسلارو گذاشتم انتهای راهرو سمت چپ:)) برو ببینشون:32:
:yahoo (20)::32:ای ننههه
اگه این رد گم کنیه، خود رد چیه دیگه:))
من فقط اون فساد اصلیمونو میخوام :32:بگو باش
تا حالا برای فساد خواهش نکرده بودم :))
باش:32:
کلا ما کینگ و کویینیم، حالا اگه آخر اسفند دلمون خواس بریم تو جنگل زندگی کنیم اینجا رو میدیم به ارنولد:32:
نبود که :32:
باز لولی اومد برداشتشون که من نبینم برام خریدی :32:
والا به قول دوستمون ۱۲ سال هیچ هدیه ای ندادن. فقط پرچم آمریکا سوزوندیم :)) معاون ما تو ابتدایی کلاس سوم بودم فکر کنم، پرچم سوزوند و انداخت زمین و یه کوچولو لگدمال کرد و انتهای شلوارش آتیش گرفت :yahoo (20):
تو نهم یه همکلاسی داشتم دیگه واقعا چی بگم آخه :yahoo (114): ۲+۲ رو می گفت ۳ :yahoo (113): تا این حد بی عقل بود ولی کلی پارت داشت. ۱۳ آبان بود، امتحان ادبیات داشتیم، فقط کلاس هفتم و هشتم رو بردن راهپیمایی. بلند شد گفت من چون عضو انتظاماتم همه تونو می برم، از معلم اجازه گرفت و رفت. نگو این بی معرفت به فکر خودش و رهایی از امتحان ادبیات بود :yahoo (17): تابلوی بزرگ برداشت و رفت، عکسشو تو سایت مدرسه گذاشت اییییی خداااا :yahoo (114): دلم می خواد بگیرم و ببندمش به تیر برق :yahoo (50): صف اول بود و پز می داد، انگار یه ارتش و هدایت می کرد. ما هم امتحان ادبیات دادیم :yahoo (113):
در وجود همه ی ما
یک من افسرده
یک من عصبانی
یک من شاد
و یک من مضطرب وجود دارد.
کدام من پیروز می شود؟
هر کدام که بیشتر تغذیه شود...!