نوشته اصلی توسط
_Joseph_
دوست داشتم خیلی چیزا بگم .
ولی خب نمیدونم چی بگم . ولی میدونم خیلی چیزا دارم که بگم .
لطفا برای خودتونم که شده . کاری کنید که از خودتون راضی باشید .
برای خودتون تلاش کنید . خود خوبتون . همتون حق رسیدن به بهترین ها رو دارید
نزارید افکار منفی خودتون رو تو ذهنتون کوچیک نشون بدن .
گاهی پیغامایی میاد که واقعا قبل از اینکه به جوابش فکر کنم . در اینکه چی شده که ادمی چنین پیغامی رو به من داده متعجب میشم .
هر اشتباهی که تو زندگیتون کردید . احتمالا در اون دوره از زندگیتون بهترین کاری بوده که میتونستید انجامش بدید . اگرم نبوده فکر کردن بهش و زانو غم بغل گرفتن چیزی رو درمان نمیکنه غیر از اینکه شما رو از مسیر پیش رو ی خودتون و اهدافتون باز بداره و بفرسته قعر نا امیدی و رخوت و درماندگی و حس بی چاره گی
هر انتخابی که تو زندگیتون کردید احتمالا بهترین تصمیمی بوده که میتونستید بگیرید
هر راهی که تا به حال رفتید احتمالا تنها راه و بهترین راهتون بود . اگرم نبوده که فکر کنید راه درست رو پیدا کنید . و ازش عبور کنید
تمام حرف من اینه که حسرت هیچی رو تو گذشته نخورید .
نزارید افکارتون که مقید به زمان و مکان نیست در گذشته باقی بمونه . ذهنتون رو به روز کنید . افکار جدیدی رو تو خودتون به وجود بیارید . افکاری از جنس پیشرفت و شکوفایی .
آهنگهای جدید گوش بدید . باقی نمونید در یه سری اهنگ که واستون یاد اور روزای سیاه گذشته تون هست . آهنگ های شاد گوش بدید . فیلمهای جدید و خوب ببینید .
شما انسان هستید .
حتی شده به دروغ نیاز دارید خودتون رو امیدوار و سرزنده نگه دارید . انهم در این اوضاع تخماتیک جامعه
خود بی تجربه گذشتتون رو ببخشید .
خودتون رو بیشتر دوست داشته باشید .
خودتون رو با دیگران دم به دیقه مقایسه نکنید .
کتاب بخونید
ورزش کنید
غذاهای خوب بخورید
وابستگی به هر چیزی که دارید که انرژیتون رو میگیره و افکارتون رو به هم یمریزه رو حذف کنید . { خدا شاهده 4 ماهه که اینستا نرفتم و اکانتم رو هم دی اکتیو کردم . خیلی خیلی حالم بهتره از اونزمان و تو یه سری افکار بی نتیجه و واهی و جو از یپش تعریف شده و اخبار بدی که پمپاژ میشه توسط دیگران رو دیگه ادامه نمیدم و تو اون فضا نیستم . بیشتر خودم هستم . بیشتر وقت میکنم به خودم و برنامه هام برسم . بیشتر از زندگی لذت میبرم . حتی به غلط . ولی چیزی که میدونم اینه که اینطوری برام بهتره و وضعم بهتره . و چی از این بهتر؟}
روی ذهنیتتون کار کنید
نه گفتن رو یاد بگیرید .
به چرندیات زمان و افراد اجازه ورود به ذهنتون رو ندید
اگر روابطی دارید که بهتون آسیب میزنه . بدونید که شما مجبور نیستید که این کار رو بکنید و مدام به خودتون اسیب بزنید .
بالغ تر بشید .
مهم نیست طرف با کیه و کیو فالو میکنه و با کی حرف میزنه و با کی بیرون میره و کی رو غیر شما دوس داره و ..... هیچکدوم اینها مهم نیست . شما اسیر گیر نیاوردید که. اونهم آدمه . این حرفها هم غیرت داشتن و دوست داشتن و عاشق شدن و و.... نیست . غیرت رو اشتباهی براتون تعریف کردن. عشق رو هم اشتباهی فهمیدید و دوست داشتن رو هم اشتباهی گیر اوردید . عهههه آدم شید دیگه :)) اعتماد به نفستون رو به این چیزا گره نزنید . شما بیشتر از این حرفهایید.
بالغ تر بشید میفهمید که به هیچ کدوم از این چیزا نیاز نیست .
اینقدر سطح پایین نباشید که زندگیتون رو ول کنید و به این چیزا فکر کنید .
رها کنید لطفااااا!!!
کسی که واقعا بهتون علاقه داشته باشه نه کسی مخشو میزنه . و نه اونقدر سطح پائین هست که وقتی باهاتونه به یه نفر دیگه فکر کنه . و اگه اینطور نباشه چک کردن و نکردن و همه چیزایی که انجام میدید بی فایده است .
آدم متعهد متعهد میمونه و اونی هم که قراره کاری بکنه میکنه مهم ذات ادمهاست .
پس
عاقل باشید لطفااا /:
راحت باشید .
روی خودتون کار کنید .
و در اخر
اگر واسه پیشرفت زندگیتون تلاش میکنید . ورزش میکنید . درس میخونید . کار میکنید . چیزی رو دارید یاد میگیرید .مهارتی رو دارید می اموزید . غز نمیزنید . تعهد و چارچوب برای خودتون دارید . و گشنه جنس مخالف نیستید . گشنه توجه نیستید . نقش بازی نمیکنید تا یکی ازتون خوشش بیاد و یا نیاد و....
اگر یه مهمونی درپیت و چارتا استوری و عکس پروفایل قشنگ گذاشتن و پز دادن با میز پر شیشه مشروب و مزه اناناس و کافه گردی هایی از جنس عقده واستون جذابیت نداره و ترجیهتون رفت و آمد با ادمهای درست و حسابیه . و وقت گذاشتن برای پشرفت خودتونه
اگه اینطوری هستید . شما از 80 درصد این آدمها جلو تر هستید و ارزشمند ترید
حتی اگر در این مملکت کوفتی به جایی نرسید .
و این رو بدونید که همه چی به وقتش اونطوری که لیاقتش رو دارید واستون اتفاق می افته .
موفق باشید
عیدتونم پیشاپیش مبارک باشه . امیدوارم به بهترین های برسید .