If you know Success was a certainty
?What would you attempt to do
Everybody Please answer question above.
نمایش نسخه قابل چاپ
If you know Success was a certainty
?What would you attempt to do
Everybody Please answer question above.
برای رفيق مهربانم@Gord_Afarid
از من به تو سلامی به بزرگی ابرها و ادامهی صحرا و بلندی ستارگان و گرمی خورشيد و روشنايي ماه..
آفرين به قلب مهربانت كه جاييست برای من و يا جای روح در جسمی كوچک
من از تو جدا نميشم ای عزيزِ دوستداشتنی
يادت در قلبم فراموش نمیشود و در تمام اجزای هستی من جريان داری و وجودم را پر ميكنی..
.
.
برای تو مینویسم دخترگُژدهم:
تصمیماتی که میگیری بخاطر اینکه بقیه خوششون بیاد نیست و تصمیمی که میگیری رو پاش وایستی، به خودت بتونی تکیه کنی، برای اهدافت برنامهریزی کنی، خودت رو با هیچکس مقایسه نکنی، به خودت و روح و جسمت اهمیت بدی و دوستش داشته باشی..
با هر بادی نلرزی و انرژیت رو صرف کارهایی کنی که به دردت میخوره و اعتمادبهنفست رو بالا میبره...
.
حال خوب سهم دلت نازنین ترین❤
(اومثبت، حالمون خوبه ،خوب باش*)
- برای فاطیمانازنینم📎@fatima_82
آخرش چطوری کسی به این فکر میرسه که آدمی میتونه به وسیلهی نامه با هم مراوده و همداستانی پیدا کنه؟
به اون عزیزِ دور با همین نامه نوشتن میشه فکر کرد وگرنه به اون عزیزِ نزدیک که میشه جدای دنیای خیال هم رسید.. مگه نه؟
بهنظرم جز عزیزِ دور هرکی که نزدیک هست فوق طاقت بشری دوره.
اصن بقول آقای شجریان: ز من هر آن که او دور، چو دل به سینه نزدیک
به من هر آنکه نزدیک، از او جدا جدا من
.
.
این چندخط کوتاهوازمن بپذیر
میدونی؛قوی بودن از نظر من یعنی برای چیزای کوچیک اشکت در نیاد اما در عین حال وقتایی که لازمه لازمه گریه کنی، بتونی احساساتت رو کنترل کنی؛ یهو خیلی ذوق نکنی و یهو خیلی سرد نشی، رفتارهای کنترل شده داشته باشی.
چارچوب و خط قرمز داشته باشی و اجازه ندی کسی ازشون رد بشه، اگه ضربهی روحی میبینی بتونی خودت رو جمع و جور کنی و دستت رو بذاری روی پاهات و بلند بشی و از تنهایی نترسی...
.
حال خوب سهم دلت❤☘
_برای loli.pop❤عزیزندیده نشناخته❤🙂
اکنون که نوشته ای برای تومینویسم ومی خوانی شاید یاحتما درشهری نباشم که درآن نفس میکشی
.
این چندجمله کوتاهوازمن بپذیر:
.
این حقیقت همواره آزار دهندست که تو شرایط رضایتبخشتر، با نیروهای خلاقی که در خودمون سراغ داریم و کاملاً جدا از قدرت و تداوم اونها، میتونستیم به اثری تمیزتر، جالبتر و خوشترکیبتر از اونچه که حالا وجود داره دست پیدا کنیم.
این احساسه که هیچ استدلالی نمیتونه اون رو زایل کنه و هرچند که البته، باز این دلیل و منطقه که درست میگه؛ که چون هیچوقت شرایطی جز شرایط واقعی وجود نداره، آدم هم نمیتونه اونهارو حساب بکنه؛ همونطور که نمیتونه توی تاریکی بشینه و منتظر نور بمونه؛ خودت میدونی که چی میگم.. مگه نه؟
_قلمم بی جوهرترازآن است که بتواندگرمی سلامم رابه توعزیزبرساند
(برای شما که میگن بهتون دایی..)
.
شاید زندگی پیدا کردن بخش هایی از خودمان در تکهتکههایی از یک کُل منسجم است...
پیدا کردنی که به اندازه یک عمر طول میکشد و تکههایی که همهجا حضور دارند و فقط کافی است ما در مسیرشان قرار بگیریم..
آن وقت اگر هشیار باشیم، شاید بخش هایی از خودمان را ببینیم؛ بخش هایی از خودمان را در رابطه ها و در آدمهایی که تجربه میکنیم ، در موقعیتهایی که قرار میگیریم ، در فیلمهایی که میبینیم ، در تاریخی که مرور میکنیم و حتی در کوچه ای که هیچ عابری ندارد و باد درختهایش را بدون حضورِ تماشاچیان نوازش میکند..
"شاید زندگی همین است"
.
درنهایتش
شهامت زندگی کردن رو داشته باش..
سخته که بدونی فاصلت تا ناامیدی به هر دلیلی خیلی کمه و به همون اندازه تا امیدواری..!
پس انتخاب کن امروزت رو زندگی کنی؛ چون تمام ترس ها و نفرت ها و جا زدنا یروزی تمام میشن..
هیچ چیز برای هیچ کس تلخ تر از ناامیدی نیست.
اما
انتخاب با ماست!
امیـــد+وار
این پسوند رو باید به زندگی چسبوند
هر چی "وار" داره نشون از شکوهِ و مهم تر از اون در خور اوناییِ که قرارشون زندگی کردنه..🙂
.
حال خوب سهم دلتون🧡
@Rubiker
آدم خـوبـای روزای بـد
آدم خـوبـای هـمـهی عـمـرن
_آی ناز عزیزم
دخترخوش قلب ومهربون
سلام به تو به بلندی سبزی درختا آبی آسِمونا
این چندتا کلمه روسانجانابرات مینویسه:
اگه تو زندگیم یک چیز رو خیلی خوب یاد گرفته باشم اینه که ما نمیتونیم مورد قبول و پسند همه باشیم، نمیشه به زور خودمون رو بچپونیم تو قلب آدما، حالا هی برو دنبال این بگرد که فلانی معیاراش چیه؟ چی دوست داره؟ در نهایت حتی اگر تو تمام معیار های مورد پسند یک فرد رو هم داشته باشی، بازم ممکنه دوست داشته نشی، نه بخاطر اینکه ایده آل و خوب نیستی، بخاطر اینکه یک سری چیزا خوبن، اما نمیتونیم دوستشون داشته باشیم، مثل یک غذا، یک آهنگ، مثل بعضی روزا که همه چی خوب و نرماله، اما دلمون میگیره، دوست داریم بمیریم، مثل بعضی آدما... میدونی چی میگم؟ میخوام بگم این بی نقص بودن نیست که باعث میشه یک نفر تورو دوست داشته باشه، مهم اون ارتباط قلبی ای هست که یکهو ایجاد میشه، وقتی ایجاد نشه، بی نقص ترین آدم دنیا هم که باشی بازم طرف مقابلت دنبال ایراد میگرده توی تو، دنبال یک بهونه میگرده برای اینکه تورو دوست نداشته باشه، اما وقتی ایجاد بشه...پر ایراد ترین آدم دنیا هم که باشی اون شخص تورو بی نقص میبینه...
[ میخوام بگم این بی نقص بودن نیست که باعث میشه یک نفر تورو دوست داشته باشه، مهم اون ارتباط قلبی ای هست که یکهو ایجاد میشه..!
.
درنهایتش
وقتى "مهربونى" جزئى ﺍﺯ وجودت ﺑﺎﺷﻪ،
هيچ ﻭﻗﺖ نمى تونى تركش كنى و اینو به اطرافیانت هم تزریق میکنی..!
هرکی یجور مهربونیش رو نشون میده
یکی خوب حرف میزنه
یکی خوب گوش میکنه
یه نفر خوب اوضاع رو کنترل میکنه
شاید گفتنش و نشون دادنش چند ثانیه بیشتر طول نکشه ولی اون حس خوبی که طرف میگیره همیشه موندگاره...✨
.
حال خوب سهم دلت
رشد کردن،بزرگ شدن،قد کشیدن،بیشتر فهمیدن،منطقی برخورد کردن جنگیدن تلاش کردن و...
این واژه هارو که میبینی نا خودآگاه یاد مسیر های موفقیت و فتح قله های آرزوهات میوفتی ولی قبلش باید بدونی که همه اینا احتیاج به زمان دارن ، صبوری کردن میخوان، درد کشیدن میخوان
انجام دادن و رسیدن به هیچ چیزی راحت نیست.
هرکدوم سختی های خودشون رو دارن کوتاهی بلندی ها، زمین خوردن های متعدد، شکست های پی درپی ، آزمون خطا،نا امید شدن های زیاد، بریدن و نجنگیدن...!
وقتی داری رشد می کنی انگار داری نخ به نخ پیله هاتو خودت می تنی که یه روزی توش پروانه شی که یه روزی زیبایی هاتو بدون اینکه خودت ببینی به نمایش بذاری و نشون بدی که اینا واسه تو چیزی نبوده و تو حتی بعد از رسیدن به اون نقطه هم هنوز راه ها و مسیر های دیگه ای داری که باید طی کنی.
درواقع تو توی این بهره داری بُعد های مختلف ذهنیتیت رو پرورش میدی با خیلی چیزای ریزو درشت تو این مسیر روبه میشی ولی... ولی این مهمه که تو با تموم اینا جا نزنی!
دنبال بهترین راه و بهترین حرکتی باشی که کل مسیر و تو یه چشم بهم زدن واسه خودت بُر بزنی: )