فقط میتونم بگم
عجب
عجب به رفتار خودم
عجب به رفتار دوستام
عجب به رفتار آشناها
در کل عجب...
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط میتونم بگم
عجب
عجب به رفتار خودم
عجب به رفتار دوستام
عجب به رفتار آشناها
در کل عجب...
هیچکس خوب نیست فقط موقعیت برای بد شدنش به وجود نیومده
به هیچکس اعتماد نکنید و نگید این با بقیه فرق داره چون اونم دقیقن یکی مث بقیس
و اینکه دوستاتونو باهم آشنا نکنید:))
Listen to Ali Azimi - Pishdaramad | علی عظیمی - پیش درآمد by Soheil Ysf on #SoundCloud
https://soundcloud.com/soheilysf/ali...social_sharing
Listen to Roozegare Gharib - Alireza Ghorbani | روزگار غریب - علیرضا قربانی by Alireza Ghorbani on #SoundCloud
https://soundcloud.com/alirezaghorba...social_sharing
Listen to Dang Show - Khata Kardam | دنگ شو - خطا کردم by Soheil Ysf on #SoundCloud
https://soundcloud.com/soheilysf/dan...social_sharing
Listen to The Moon - (Martik Cover)- ماه - باز خوانی و تنظیم دوباره از اثر مارتیک by Sina Momtahan on #SoundCloud
https://soundcloud.com/sina-sin/mah-...social_sharing
همینا:))
برای شانس و یا بد شانسی نباید جایگاهی بیشتر از اعمال و کردار انسان قائل شد . نباید به آسانی تن به آواری سپرد که طبیعت آن ویرانی ست
در کوره دوران آموخته بودم که نباید به تاریکی لعنت بفرستم که باید شمعی روشن کنم
در میان تلاطم امواج دانسته بودم که ساحل امن تنها متعلق به من نیست . اصلا عدالت نیست که تنها متعلق به من باشد
عدالت سخاوتی دارد که جهانی را هم میتواند به آغوش بکشد
باران که در لطافت طبعش خلاف نیست در باغ لاله روید و شور بوم خس
دکتر محمد قریب
سلام بچه هاهرکی شماره کاربر@Real Mohsen
روداره بهم بده یابهش بگید بهم پیام بده گوشیم فلش شده شماره هاپاک شده
هیچوقت با یک خوک کشتی نگیرید . هیچوقت و هیچوقت / چون اون داره تو دنیای خودش کیف میکنه و شما هستید که تنتون رو به فضولاتش آغشته میشود و کثیف میشید
بحث با ادم احمق هم همینطور هست
خداحافظ
موفق باشید
امروز پس از مدتهااومدم انجمن و دیدم همه چی مثل قبله :)) همون جو همون نگرانیا همون بحثا
یه مدت انقدر سرگرم کار بودم ک یادم رفته بود اینجا چه دغدغه هایی و جود داشت
هرچند عذاب آور دورانی ک سرگرمیم اینجا بود رو به الان ک هیچی واسه از دست دادن ندارم ترجیح میدم
امیدوارم همتون موفق بشید و هیچوقت تسلیم نشید
خواستم بگم خدا بزرگتر از دردای ماست
دهنده تر از آرزو های ماست
کلا به کم قانع نشین
مسیر موفقیت رو تک بعدی نبینین
زحمت کشیدین شد شد نشد اصرار رو به این راه و مسیر نکنین
بیشتر یه سال پشت کنکور نمونین
کلا زندگیتونو تباه این مسیر نکنین
عمرتونو تلف نکنین
بزارین نور و امید و عشق از مسیرای دیگه بیاد تو زندگیتون
همین !
یـا حـسین! بــزرگی تـــو فــــراتر از آن بـــود
کــه در هــــزار و چــند صــد سـال قـــبل بــماند
یــا حســین! بــزرگی تـو گـــل زیـبایی شـــد که در کـــربلا رویــید
و عــــطر خـــوش آن هـــمه قـــرنها را فـــرا گـــرفت
و مـا عــاشـقـان تـو حــالا بـعد از قــرنها بـــزرگیات را پـاس مـیداریم
اربعین حسینی تسلیت باد
.....
بعضی کاربران تو فروم هستن، شش کنکور دادن برای حضور در اجتماعات و یافتن شوهر و با اومدنش از هفتمی صرف نظر کردن...
از طرفی با کنکوری جلوه دادن خودشون میرن پ.خ کاربرا و از «میخوام با شیمی خوندن عربیمو قوی کنم» شروع میکنن و اون انتها از «پیراشکی، اسمارتیز، گلدوزی، دلتنگی های شدید و گریه و آه و سوز از فراق و...» سر در میارن(!)
از اونجا که خودشونو مریم مقدس زمانه میدونن لاس زدن هاشونو در قالب منسوخ «داداش و آبجی» قرار میدن اما جالب اینجاست عملا آبجی وجود نداره(!) فقط صحبت با داداشیا و خل بازیا و قهر و آشتی کردناشون در واقعیت به چشم میاد.
در ادامه رابطه «داداش و آبجی» سرشار از شوخی هایی میشه که خود داداشیا خجالت میکشن از شنیدنش و سعی میکنن اینها رو پس بزنن اما مهرخواهری اجازه نمیده، سفت تر میچسبن به داداشیا(!) جوری که پشمای چسب از این میزان چسب بودن میریزه...
از عجیب ترین پارادوکس های دنیا تنفر این عده از مردهاست، بطوری که ازدواج رو یه امر هولناک میدونن.
اما این تفکر زمانی رنگ میبازه که از آرزوی خودشون پرده برمیدارن که کاش درخواست دکتر رو قبول میکردم تا بهم خانم دکتر میگفتید و قضیه نامزد داشتنشون رو مطرح میکنن و معتقدن همه ذرات هستی به نامزد داشتنشون حسادت میکنه، همینقدر تباه(!)...
کاش انقدر حقیر و بدبخت نباشید که جلب توجه جنس مخالف و نامزدی رو کلاس کارتون ندونید.
تفکرات ساخته ذهنتون که در انتها سیندرلای عاقایی میشید و پرنسس خطابتون میکنه بزارید کنار...
در انتها یا این حجم بی سوادی و کم عقلیتون به شستن کهنه بچه و تو سری خوردن از طرفتون دچار خواهید شد:yahoo (20):
ما هیچ ما نگاه:|
بعضیا کی میبینم یا پشتشون حرفه یا می خوان جاشون باشن حس میکنم ادمای مهم مملکت تو این انجمن هستن:yahoo (23)::yahoo (23):