:y (534)::31:
نمایش نسخه قابل چاپ
برای طبقه ضعیف مسکن ساخته بشود. [در] سرتاسر ایران برای ضعفا مسکن میسازیم. همین دارایی شاه سابق و خواهر و برادرش برای یک مملکت، برای آباد کردن یک مملکت کافی است. ما عمل میکنیم، حرف نمیزنیم. تمام کمیتههایی که در تمام اطراف ایران هست موظفند که آنچه به دست آمد از مخازن ایران، هر چه که اینها بردند و مخفی کردند و اتباع آنها بردند و مخفی کردند، آنها را که به دست آمده است به بانکی که شمارهاش را بعد تعیین میکنند تحویل بدهند که برای کارگرها، برای مستضعفین، برای بینوایان، هم خانه بسازند هم زندگی آنها را مرفه کنند.
آبادی دنیا و آخرت به وسیله اسلام
ما علاوه بر اینکه زندگی مادی شما را میخواهیم مرفه بشود، زندگی معنوی شما را هم میخواهیم مرفه باشد. شما به معنویات احتیاج دارید. معنویات ما را بردند اینها. دلخوش نباشید که مسکن فقط میسازیم، آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند، اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند، دلخوش به این مقدار نباشید. معنویات شما را، روحیات شما را عظمت میدهیم؛ شما را به مقام انسانیت میرسانیم. اینها شما را منحط کردند؛ اینقدر دنیا را پیش شما جلوه دادند که خیال کردید همه چیز این است. ما، هم دنیا را آباد میکنیم و هم آخرت را. یکی از اموری که باید بشود همین معناست که خواهد شد. این دارایی از غنایم اسلام است و مال ملت است و مستضعفین. و من امر کردهام به مستضعفین بدهند، و خواهند داد. و پس از این هم تخفیفهای دیگر در امور خواهد حاصل شد؛ لکن یک قدری باید تحمل کنید. به این نغمههای باطل گوش نکنید؛ آنها حرف میزنند ما عمل میکنیم. آنها شما را میخواهند دلسرد کنند از اسلام؛ اسلام پشتیبان شماست.
صحیفه امام خمینی جلد ۶ صفحه ۲۷۳
:yahoo (8):
سرزمین مادری، رویای اجدادی کجاست؟پیشم قشنگ بود/خیلی وخ بود شعر نخونده بودم...:yahoo (65):
مردم این شهر میپرسند آبادی کجاست؟ما به گرد خویش میگردیم آه ای ساربان!
آرمانشهری که قولش را به ما دادی کجاست؟ای رسولِ عقل! ما را بگذران از نیلِ شک!
گر تو موسی نیستی موسای این وادی کجاست؟خندههای عیش ما جز خودفراموشی نبود!
این هم از مستی که فرمودی! بگو شادی کجاست؟باد در فکر رهایی روی آرامش ندید!
راه بیرون رفتن از زندان آزادی کجاست؟
@urchin
نمیااااد چی گفتییییییی :((
منم یاد کرده
بی خبری خوش خبری ست :)))) استفاده کن فعلا
یه صفحه تایپ کردم بعد پاک کردم
شاید اگه قدیمی ها بودن حتما میفرستادم حداقل اینه که قبلا اگه از کسی انتقاد میکردی طرف میدید درست میگی قبول می کرد
حالا.....
بگذریم
عزیزان انشالله از این به بعد در تصمیم گیری هاتون در هر زمینه ای بیشتر دقت کنید تا یه تصمیم قطعی و درست بگیرید
در ضمن تا جایی که میدونم نقل قول در این تاپیک و احساسات روزانه ممنوعه و برخی از عزیزان انگار از این مسئله اطلاع ندارند
تو پست اول این تاپیکا نیس که گفته شده باشه نقل ممنوعه =/
یا تو چت باکس ایموجی فرستادن پشت سر هم یا آیدی فرستادن یا... چیزای عجیب ممنوعه ، کجا این قانونا هس و نوشته شده من نمیدونم ، بی زحمت بگین خیلی اطلاعات لازمم :)) :)) :)))))
چطوری امتیازاتمو بخونم دوباره؟
یکم با هم دیگه مهربون تر باشید و هوای همو بیشتر داشته باشید ...
ن والا قبل چت باکس نمی دونستم فق حدس زدم :))
خوش برگشتین تو و فاطمه عزیزم
https://uupload.ir/files/59hv_kiss.gif
@be_quick@
آریگاتو :))
@Wonderland@
دقیقا زدی تو خال :))
@rz1@ @Fawzi@
همسرانم؛
نمیدونم سایت چه مرگش شده ولی وقتی رو دکمه ارسال پیام میزنم، نمیره : (
رضوان ببخشید که کاری کردم کارت از جامه دریدن بگذره:))
خبر خاصی هم بجز سلامتی ندارم سرورم: )
فاز ببخشید که زود میرم و دیر میام : ( شرمندتم واقعا..
.
@Mr.Moein@
پ خ تو بعدا جواب میدم ولی دفعه بعد بجای رشوه و زیر لفظی، شکنجه میدم :)) بگو دیگه لنتی :))
@B_m10m_O@
علیکم السلام :))