آنکه عیب دگران پیش تو آورد شمرد
بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد
اینایی که پبشتون از بقیه بد میگن پیش بقیه از شما بد میگن...
نذارین پیش شما از کسی بد بگن....
نمایش نسخه قابل چاپ
آنکه عیب دگران پیش تو آورد شمرد
بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد
اینایی که پبشتون از بقیه بد میگن پیش بقیه از شما بد میگن...
نذارین پیش شما از کسی بد بگن....
تا حالا شده از یکی خوشتون بیاد بخواین بهش نزدیک شین و باهاش اشنا شین بعدش هرچی سعی میکنی نزدیکتر شی طرف ازت دورتر میشه :| همشم دچار سوتفاهم میشه و کلن ذهنیتش بد میشه نسبت بهت و هر چی تلاش میکنی توضیح بدی بدتر میشه :|
امیدوارم هیچوقت همچین اتفاقی براتون نیافته خیلی بده
دیروز بارون اومد چه قدر خوشحال شدم بارون ببار ببار ببار بر ما ببار
VID_20200607_192655_003.mp4 - یو آپلود
اعتراف پسر درونم به پرنسس زیبای من:25::y (423)::))
@mina_77
دلم میخواد بدونین که نا امیدی یعنی داشتن ولی نرفتن سراغش.
دنبال اون دلیلی هستم ک عضو اینجا شدم:((
فقط ی دلیل منطقی هم بگین کمک کنندس
نمیدونمم چ مرگمه همش درحال سرچینگ ام چرا چرا چرا؟؟؟؟
متنفررررم
متنفررررر
این تنفر یادت نره
بمونه پیشتتتت یادگاری
مرسی:)
یادت نره اینا همونایی ان ک دس و پاتو میبندن بعد میگن چرا ناراحتی؟
ب درک:|
ول کن جهان را.......
فقط بدان تا چند تا حرف شنیدی این روزا رو یادت نره
سلام
سلام کردن به دیگران رو حتما انجام بدید.هر حرفی میخواین بگید موردی رو پیش بکشین اول از همه خیلی ساده سلام بکنین. سلام کردن رو خیلی با ارزش بدونید هم ادب شما رو میرسونه هم بهتون اعتماد به نفس میده هم اینکه اگر اول سلام کنین یه جورایی طرف مقابل بیشتر بهتون بها میده! توجهش به شما بیشتر میشه.آخه سلام کردن بیان احساس محبت ودوست داشتنه. معلومه که اگه میخوای با کسی صحبت کنی ولی بهش سلام نکنی یا جواب سلامش رو ندی هیچ ارزشی براش قائل نشدی.
واسه همه هالوژن بود
واسه ما گاز نجیب
همیشه از آدمایی که از خوبیت سواستفاده میکنن و به قولی سوارت میشن بدم میومده و متنفر بودم .. نمیدونم چرا روز به روز نسل این آدما داره بیشتر میشه چرا نمیشه تو این جامعه خوب بود.. چرا همیشه باید شارلاتان باشی تا هم کارت پیش بره هم ازت تعریف کنن هم سوارت نشن چرا به ما از بچگی یاد ندادن بد باشیم
بد بودن هم هنر میخواد.. خوشبحال اونا که میتونن شارلاتان باشن
اتفاقی را رقم بزن ک اتفاقیییی سالهاست منتظرش هستی
آن هم امروزز
آن هم الآن
تو میتوانی اگر بخاهی
قدم اولت را مثبت برداشته ای
بقیه اش را هم مثب کن:)
اینو بیشتر به خاطر این مینویسم که بلکه خودم بهتر بفهممش. بارها تجربه ش کردم بارها اهمیت ندادم و مجبور شدم باز تجربه ش کنم.
باید همیشه سعی کنم با آدمای .......... که مؤدبانش میشه احمق صحبت نکنم، نه فقط درباره ی چیزای مهم، بلکه درباره هیچ چیز، دقیقاً درباره ی هیچ چیز، برای اینکه بدون استثنا هروقت بهشون نزدیک شدم گاز گرفتن، شاخ زدن و جفتک انداختن. لیاقت کوچکترین چیز حتی یه دونه سلام رو هم ندارن چه برسه به یه جمله ی کامل صحبت عادی :)
خدانگهدار همتون برای همیشه
بای بای
کرونا خیلی زیاد شده چون تو میری بیرون نه تنها کرونا رو جدی نمیگیری بلکه توصیه ها روهم جدی نمیگیری بعد میای خونه پای اخبارهععععععععی این کرونا آخه کی تموم میشه
مشکل من وتو ایم