آيا كسى نشسته است پشت ابر
كه نى مىزند ؟ يا سه تار ... نمىدانم !
آوازى ، اما يک آواز از گوشهیِ آسمانِ جمعه مىريزد
بیژن نجدی
نمایش نسخه قابل چاپ
آيا كسى نشسته است پشت ابر
كه نى مىزند ؟ يا سه تار ... نمىدانم !
آوازى ، اما يک آواز از گوشهیِ آسمانِ جمعه مىريزد
بیژن نجدی
ᴍʏ ᴍɪɴᴅ ɪs ғᴜʟʟ ᴏғ ʏᴏᴜ..
ذهنِ من پر از توئه..
میخام از همین تریبون
خسته نباشید بگم به همه دوستانی که به همه کمک میکنن الا به خودشون
روی صحبتم هم با خیل کثیری از دوستان انجمن هستش !
بدرود :)
بچه ها کسی هست ک خطاطی کار کرده باشه؟
چقد دلم برا بچه ها تنگ شده که اکثراً هم نیستن دیگه :y (495):
علیک سلام گل @lime
پ.ب بسته ست :|
I hate of you
هر ادمی لیاقت ورود به دایره زندگی تو رو نداره
یکم بیشتر دقت کنیم
بعضی وقتا تنها بودن خیلی شیرین تر از
بودن با ادمایی که ارامشتو بهم میرزن
ادمای بی ظرفیتی که لیاقتشون سگ محلیع چون ظرفیت محبت کردنو ندارن ادمایی که دم درمیارن برات
ادمای سطحی و بی منطقی که تنها یاددگرفتن عقده هاشونو نمایان کنن و حس میکنن چقدم خوبن
پس قدر تنهایی تونو بدونید و تا اطلاع ثانویه کسی رو باهاش شریک نکنین
خوبه که مهم باشی ولی مهم اینه که خوب باشی :yahoo (99):
it`s nice to be important but it`s important to be nice
خب خب :))
اول که سلام. دوم که ایشالا حالتون خوبِ خوب باشه.
دوم در مورد فروم بگم.
داخلِ تاپیک ها, کلاغایی که خبر میارن واسم, و.. حاکی از اینه که بعضیاتون میگین: که توی تاپیکای نظرسنجی پاسخگوی برتر یا مشابه, حق به حق دار نمیرسه .
راستش من تا الان بدون استثنا اول شدم, به لطف بچه ها. نیازی به اثبات نیس. حتی نیاز هم باشه من وقتشو ندارم =| والا کلی کار ریخته رو سرم. به هر حال.
اگه میخواین ببینین چه کسی اصلح و بهتر هست برای کاندید و مدیر برتر شدن یه نگاه بندازین به لیست تاپیک های "درسی".
من کاملا از دید شخص ثالث هم که بخوام بگم باز هم واقعا بیشترین فعالیت رو من دارم توی فروم. هروقت برید اگه من کار خاصی نداشته باشم توی اون بازه زمانی, مطمئن باشین اسم من توی اقلا 20-30 درصد تاپیک های اکتیو هست.
اونم نه یک ماه دوماه, بلکه این فک کنم 3 سالی هس همین وضعیته. تازه جدیدا وضعیت فروم یکم عجیب غریب شده و پر از حاشیس و تاپیکا غیر مفید شدن. قبلنا که توی 70 80 درصدشون بودم.
تا دلتون بخواد هم از آشنا و دوستای فرومی حرف میشنوم که میگن: تو هنوز چرا فرومو ول نکردی؟
والا هدف من فقط کمک کردنه =| و البته بدون هیچ منتی چون کسی منو مجبور نکرده و خودم دِلی دوست دارم که فعالیت کنم توی فروم. بحث من اینه که من با این وجود بازم دارم ادامه میدم چون خودم میخوام.
لُب مطلب, به جای اینکه هایپ شین و فک کنین اتفاق خاصی پشت اول شدن من هست, یه نگاه به لیست کنین. و بعد تصمیم بگیرین.
موفق باشین.
دوست عزیز لطفا نه مغلطه کن نه سفسطه و نه دراما درست کن :))
تمام دوربین های امنیتی دیدنت تو کوچه پس کوچه های فروم پولو دادی به آراز و رای خریدی :)) نشون به اون نشون که نشسته بودی تو ون سفید و مجتبی93 رو فرستادی که پولو بده به طرف حساب !
تازه مکالمه ضبط شدت با مسعول برگزاری مسابقات وایلد رز هم هست که تهش شب بخیر میگی :))
فکر نکن ما گوشامون درازه :)) مردک شب بخیری :))
میدونم مافیای فروم بعد از این افشاگری من پروژه ی حذف منو استارت میزنه بچه ها :)) حلال کنید :((
مافیا فروم رو قشنگ اومدی :yahoo (76):
تهش میفهمن همه چی سر همین مافیا فرومه ... اصلا لیست نامزدا و برنده ها از قبل توی افیشل مطرح میشه :))
دور بعد دکمه علی رو بزنیم ، مهدیه رو بیاریم بعنوان پاسخگو برتر ... پاسخگو بخش شیمی :yahoo (23):
دیگه ۹۰ درصد فعالیت انجمن در مورد تاریخ کنکور و ... ست . اون ده درصدم که کتاب چی بخرم
عملا هیشکی فعالیت مفیدی نداره ... زیاد سخت نگیرید به هر حال
پ ن :
علی جانم از کنایه ها ناراحت نشو :yahoo (50):
این جماعت کارشون نیش زدنه
یه عمریه به هوا بارونی میگن "خراب "
@WickedSick
تمام مسابقات و نظرسنجی ها و برترین ها و اینا همه از قبل تعیین شدست بهنام جان :))
ما داریم بازی میخوریم و سرگرم میشیم :)) اینا همه دست برده میشه توش و مهندسی شدست . تو مسابقه ی بهترین زیرابرو برداشتن هم بزاری باز ویک اول میشه :))
من از بچه های انجمن دوتا چیز میخوام :
1 - ایندفعه بازی نخورن و بدونن که رای به ویک = رای به بی عدالتی و خق خوری و رای به اشک مظلومان و آه محررومان
2 - تو این بحبوحه ویروس کرونا و تحریم و بدبختی و تعطیلی ،همه به هوای بارونی هم بگن خیس نگن خراب :)) دوستان ناراحت میشن :))