-
تقصیر هیشکی نیس
شاید تقصیر خودمونه که اضافه ایم تو این دنیا
گمونم پولدارا خداشون هم فرق داره ننه
بهشون اجازه میده اخت*** یعنی چیزه دزدی کنن ، با هرکی هرجور دلشون خواست حرف بزنن هرچی دلشون خواست بگن
گمونم پولدارا خداشون هم پولداره ننه.....
هرسال کلی پول خرج میکنن میرن خونش
میگن خونش مثل قصر میمونه ؛ سقفای آینه ای، دیوار طلا...
خدای ما اما ، زیر چراغ سبز های همین امامزاده است تو گره دخیل های رنگاورنگ همون گهواره
مهربونه و بامرام
فقط نمیدونم چرا حاجت نمیده........
-
اخر سال ۹۸ و دیگ تموم :)
درسته ما مرزی بین این سال و اون سال حس نمیکنیم و دلمون خوشه که تعییر سال ینی شلیک چند تا تانک و عوض شدن :) اما هیچ وقت اینطور نبود برای من :)
من برای هیچکس بد نخواستم و نمیخام :)
من بلد نیستم تنفر رو
بلد نیستم بد بخوام واسه ی بقیه و حسود باشم :)
اعضای محترم انجمن امیدوارم که تواین شرایط که شرایط عادی نیست و در این زمان که زمان سختیه همتون طاقت بیارید و قوی باشید
از تمام ادمایی که بهم تیکه انداختن
پشت سرم حرف زدن
وصله چسبوندن، دروغ گفتن بجام ، از همتون میگذرم امیدوارم خدا هم بگذره (البته اگر خدارو قبول دارید)
من فقط یک نفرو نبخشیدم ، نبخشیدم چون حتی بخشیدنشم یادم رفته ، من دیگه اون ادمو نمیشناسم ، انقد دوره که انگار توی کهکشان دیگس :) کاش برای تمام بی احترامیایی ک بهم کرد یه دلیل قانع کننده میداشت
امیدوارم انو هم خدا برای خانوادش نگه داره
به رسم سالی یکبار:)
این جانب رو حلال کنین اگر کسی اندکی از من رنجیده :)
که تمام سعی من بر این بوده بنده خدا رو از دست خودم نرنجونم :)
#مراقب_به_خودتون_باشید
-
چه قدر دوست داری رویاها ت همرنگ زندگیت بشه؟
همون قدری که دوست داری بدون که خیال بافی تورو به جایی نمیرسونه
رویاها تو بساز
-
1 فایل پیوست
فایل پیوست 91413
سال جدید ،پیشاپیش مبارک... اثر گذار و سالم باشین
-
لاگ این نمیاین لاگ اوت که میاین
-
بچه های پرستاری کسی داوطلب رفته واس کرونا ؟:yahoo (35):
-
آن زمان که این کالبد خاکی را بشکافیم درون آن رویاهای مرگباری را می بینیم. ترس از همین رویا هاست که عمر مصیبت بار را اینقدر طولانی میکند. زیرا اگر انسان یقین داشته باشد که با یک خنجر برهنه میتواند خود را آسوده کند ٬کیست که در برابرظلم ظالم٬تفرعن جابر٬تکبر متکبر٬دردهای عشق شکست خورده ورنجهایی که لایقان صبور از دست نالایقان می بینندتن به تحمل دهد.
راستش ما آدما زنده ایم که دنیا رو به جای بهتری تبدیل کنیم
پس اگه شکی در این موضوع داری برگرد به خودت فکر کن امروز با خودت خلوت کن ببین رسالتت چیه ببین از چی میترسی که سد راهت شده برای رسیدن به هدفت
توی اخرین روز سال با خودت باش ببین میتونی حالتو بهتر کنی ببین میتونی زندگی کنی میتونی حال دنیا رو بهتر کنی؟
اگه آره پس تو نقطع عطف ایجاد شده به خودت برگرد و نمیر
مردن فقط به مهنای مرگ کالبدت نیست.... من آدمایی رو میشناسم که تو 20 سالگی مردن ولی توی 60 سالگی به خاک سپرده شدن
مردن یعنی مرگ ارزوها ، اون موقع که چیزی برای جنگیدن ندارن هدفی نداری که از جات بلندت کنه تو مردی
خلاصه حرفم اینه قبل از مردن نمیر
قبل از مردن زندگی کن
-
1 فایل پیوست
-
میبینم که دم عیدی گلریزون کردید چت باکسو:|
-
به تقویم اعتمادی نیست، اگر تحولی در ذهن و زندگیت روی داد، مبارک است.
راز نو شدن را باید دانست، وگرنه بهار یک فصل تکراریست.
پ.ن : سال به ظاهر نو همتون مبارک باشه دوستان، امیدوارم سال خوبی داشته باشین همراه با کلی اتفاقات دوست داشتنی :yahoo (8)::yahoo (81):
#آخرین_نوروز_تلخ
-
فامیلا گاهی ی چیزای شخصی از ادم میپرسن ک حتی ب خود ادمم مربوط نمیشه چ برسه ب اونا:yahoo (31):
از اون فامیلا نباشیم :yahoo (8):
-
میاد تو اخبار میگه تقریبا 70درصد نقل ونتقالات تو فلان وبهمان مسیر ها کم شده اما یه عده بی توجه تو جنوب جبران کردن
آخه شیرینی میدن
شفای عاجل میدن
چی میدن میاین بیرون
والا اینا اگه ضروری نباشه بیرون رفتنشون مرضشون چیه خو دردشون چیه دیوونه این؟
-
سال نو مبارک
سال خوبی داشته باشین
-
امید وارم درس بخونی اول ساله ها باید تغییر کنی عیدی ات میشه قبولی کنکور
پ.ن چیز دیگه میخواستی؟
-