شما هم مثل من یه رفیق دارید ک تا تل.گرام انلاین بشین بهتون پیام میده از ترسش ان نمیشین یا فقط من اینجوریم:|
ینی پیام بده یک دقیقه دیرتر سین کنی پاک میکنه میره:yahoo (110)::yahoo (113):
نمایش نسخه قابل چاپ
شما هم مثل من یه رفیق دارید ک تا تل.گرام انلاین بشین بهتون پیام میده از ترسش ان نمیشین یا فقط من اینجوریم:|
ینی پیام بده یک دقیقه دیرتر سین کنی پاک میکنه میره:yahoo (110)::yahoo (113):
حرکت رحمان ۱۴۰۰ تو کل تشکیلات کنکور
طوری بخند که حتی تقدیر شکستش را بپذیرد،
چنان عشق بورز …
که حتی تنفر راهش را بگیرد و برود …
و طوری مفید زندگی کن …
که حتی مرگ از تماشای زندگیت سیر نشود
این زندگی نیست که می گذرد ما هستیم که رهگذریم …
پس با هر طلوع و غروب لبخند بزن مهربان باش و محبت کن .
می داني
روزها بلاخره به شب میرسند.
تا رسیدن شب از گذشت روزت راضی باش دوست من ..
سوال سراسری دین و زندگی: آیه ی <انا کل شی خلقناه بقدر> نشان از چیست و برخاسته از کدام صفت خداست؟
1)تقدیر - حکمت
2)قضا-حکمت
3)تقدیر-قدرت
4)قضا-قدرت
سوال قلم چی دین و زندگی: از آیات <و.......> و <انا.......> و <...........> چه می توان فهمید؟
1) آیه ی آخر بر خلاف آیه ی اول و همانند آیه ی یکی مانده به اول، مدنی بوده و تعداد آیات موجود بین آیه ی آخری و وسطی 2 برابر تعداد حروف موجود بین آیه ی اول و آخری نمی باشد و آیه ی آخر نشان ندهنده ی حکمت نمی تواند نباشد.
2) هر سه آیه همانند آیه ی سوم که در قرآن بعد از سومین آیه آمده، به مفهوم نامشترکی اشاره ندارند و آیه سومی از اول، مفهوم دو آیه ی آخر از ابتدا را محاط نمی کند.
3) با تفکر عمیق در آیه ی اول و نگاهی اجمالی به آیه ی سوم، نمی توان متوجه نشد که هم آیه ی اول و هم آیه ی آخر به سوالات هر فرد میانسال دچار نارسائی کبد، نمی توانند پاسخ نامناسب ندهند.
4) اگر هنوز از رو نرفته اید گزینه ی چهار این است: تعداد حرکات اعراب در آیه ی آخر همانند آیه ی اولی و برخلاف آیه دومی، مضرب ناصحیحی از 3 و مضرب صحیحی از 4 نیست و نمی توان از حداقل دو آیه ی موجود، مفهومی در رابطه با حکمت استنباط نکرد.
دیشب خواب دیدم ایفون11 خریدم دارم روش تلگرام اینا نصب میکنم
مامانم زنگ خونه رو میزنه میگه کلیدای ماشینمو جا گذاشتم پرت کن از بالکن تو حیاط
منم هول میشم کلیدوم میبرم تو بالکن بجاش گوشیو پرت میکنم :|
100 تیکه شد :|
اصن خیلی خواب بدی بود
میخوام بگم تو خوابم ادمیم که گوشیارو میشکنه :|
:y (636)::y (636):
اصلا یه جوری شدیم...
قبلا یکی می آمد تو تا پیک احساسات روزانه می نوشت: بابا آب داد.
بیست نفر تشکر می کردند الان اگر طومار بنویسی به زور دو،سه نفر تشکر کنند...
خدایی آن لایک ها و تشکر ها چه شد؟!؟!؟!؟!؟
کمی همت کنیم جون بگیره بخش تفریحی...
نمیدونم بایددقیقا از کجا شروع کنم..
از اونجایی ک هنوز معنای رفاقت رو نفهمیدن ی عده یا نمیخوان بفهمن..
نمیدونم برای تو چطوری باید معناش کنم ک بفهمی ، پشت اون گوشی ، پشت اون صفحه ی چت ها ، ی آدم نشسته !!!
یک آدمی ک هم دل داره..
هم احساس...
و درست زمانی ک با حرفا تلخت خش میندازی روقلبش ، از چشمش میوفتی...
از اون مهم تر زمانیه ک نادیده میگیره زخم زدناتو..
بازم باهات خوب میمونه...
اما تو نمیفهمی گذشتشو...
ببین !!! دارم میگم گذشت ، نه فراموش کردن..
اینا باهم فرق دارن
تو این دوره زمونه ، حرف از ضرب دست قدرت ضربه ش بیشتره ...
وقتی قبل اینکه دهنتو باز کنی ، ب حرفات فکر نکنی ، قلب و روح رفیقتو ب تاراج می بری..
یاد بگیر... یاد بگیر که رفاقت فقط بعضی وقتا محبت کردن نیست..
یاد بگیر ک قدرت کلمات رو دست کم نگیری...
وقتی میگی حالم ازت بهم میخوره..
وقتی میگی لعنت ب لحظه ای ک شناختمت..
ی جوری حالم بد میشه .. یه جوری دیدم بهت سرد میشه ...
ک با هیچ دوستت دارمی ، دیگه گرم نمیشه !
من میرم...
تو هم دیگه دنبالم نگرد...
پاییزهم آمد....
فصل ها عوض می شوند...
درخت عاشق می شود...
برگ ها زیر پای انسان ها می شکنند...
هوا سرد می شود...
جای آلو را خرمالو می گیرد...
اما جای دلتنگی را
دلتنگی....
پاییزهم آمد...
سلام به تمام دوستای مهربون و با معرفتم که به یادم بودن...
اینکه بدونی یه نفر یه زمانی یه جایی درین کره خاکی به یادت هست خیلی حس خوبیه
تشکراتی ویژه تقدیم به شما
بهترین خواهر دنیا @Narvan ممنون که به یادم بودی و هستی ...امیدوارم حالت خوب باشه و روز به روز پیشرفتت رو ببینم @invinciblegirl :)) هیجانی ترین دختر باهوش و خوش ذوق انجمن ...و شجاع و گردوخاک به پا کن :| @Safwan برادر با معرفتم...خیلی وقته خبری ازت ندارم...امیدوارم هرجا هستی دلت شاد و تنت سلامت باشه @samin.key ثمین , ثمین ... دوست داشتنی مثل همیشه . تو مثل من بی معرفت نباش و یادی ازم کن @_Shouko_ امیدوارم همیشه مثبت و با انگیزه بمونی و به هدفای قشنگت برسی ...
اشکان جان 1998 ...چریکی ترین و آشوبگر ترین پسر انجمن...دلم برات تنگ شده عجیب :))هعی خدا یادش بخیر @Mysterious فی الواقع یکی از وفادار ترین مریدان شیخ شما هستید بانو ...ممنون که فراموشم نکردی
و تموم دوستایی که منو تگ کردین ولی تگاتون جفت و جور نشد...ببخشید اگه ندیدم ...شاید بی معرفت باشم یکم ولی فراموشکار نیستم قطعن و اینکه "همه تون رو دوست دارم" (البته در راستای ولایت مداری و با حفظ شئونات اسلامی )
به راستی که بعضیاتون به حدی خوبین که آدم دوس داره از فضای مجازی دستتون رو بگیره بیاره تو دنیای واقعی
امیدوارم لایق این همه لطف و محبت و مورد عنایت قرار گرفتن باشم :))
بعد اینکه ممنون از دوستانی که تو مسابقه نویسندگی به شعر من رای دادین ...دست تک تکتون به گرمی میفشارم ...
خاطرات خوبی دارم با این انجمن ...درسته اعتیاد اوره و وقت گیر و اینا ولی خب به حدی لحظات خوبی داشتم که همه رو بشوره ببره
موقعی که شعرامو میذاشتم , موقعی که یکی تو اوج نا امیدی بهم پیام میداد و باهاش حرف میزدم و از حال خوبش برام میگفت و برام دعا میکرد , موقعی که یکی بهم گفت من خیال میکردم 27 یا 28 سالته , موقعی که با دوستان تو چت یا گپ خونه میگفتیم و میخنیدیدم و قص علی هذا... قطعن چه بیام اینجا یا نیام و یا هرجا که باشم این انجمن یه دوره از زندگی من رو شکل داده و ترجیح میدهم لحظات خوبش رو به خاطرم بسپارم
یه سریا هم میگن فصل پاییز و نمیدونم نم نم و هوای ابری و عاشقی و اینا ...
والا منم خواستم یه حرکتی بزنم اومدم بیرون دیدم هوا هنوز گرمه منصرف شدم باز رفتم داخل :| :yahoo (76): نه ابری نه بارونی نه نسیمی هیچی
حالا تا اطلاع ثانوی که هوا خنک و بارونی شه از هرفعالیتی معذوریم ...
شرمنده زیاد شد
و اینکه...
نمیدونم کی سروکلت پیدا میشه تو زندگیم , ولی هرموقع اومدی
مرا آنگونه ببوس , که انگار آخر دنیاست
مدیر مدیره:y (459):
خود مدیره:y (591):
تبریک میگم:y (459)::y (557)::y (641)::y (544):
@Wild Rose
فایل پیوست 90090
در هوای بارانی دلتان،دعا برای ظهور آقا امام زمان(عج) و سلامتی بیماران را هم فراموش نکنید لطفاً.
شاید باورتون نشه چون خودمم باورم نمیشه ولی بوی بارون میاد
میخوام بیرون بخوابم تو حیاط :|
چه هوای خوبیه
خدا شکرت
این چند روز چقدر دردناک است...
بهترین انسان ها که برای هدایت ما آمدند...
با جهل مشتی احمق زود از بین ماها رفتند...
لعنت به جهل
لعنت حماقت
فایل پیوست 90123
میخواستم در دورترین نقطه ی جهان جایی که هیچ انسانی آمد و شُد نمیکند برایِ تو باشم؛ که اگر گزندی به علاقهیِمان وارد شد از باد و باران باشد و برف.
در چهار فصلِ سال، نزدیک ترین آدمی باشم که رکورد دیدنت را زده و دلتنگی هایش همیشه از چشمهایش فرود آمده باشد. همه ی شبها با تو صبح شود و همه ی صبح ها هم باتو شب شود.
که به وقت باران باریدن نه چتری باشد و نه سقفی؛ من باشم و تو و باران و دستهایت.
فقط میخواستم هیچکسی جز من تو را اینجور خودخواهانه دوست نداشته باشد، قلق رفتارت را بلد نباشد و لمِ دلت را از حفظ؛ که چشمهایت فقط آرامِ جانِ من باشد. زمان برای حرفهایمان کم بیاید و خستگیِ سالهایِ نبودنت از تنم بریزد.
من فقط میخواستم رفیقَت باشم، همانجوری که پیش خودت هستی پیش من هم باشی؛ فقط نمیدانم این همه خیال هایِ خامی که حاضر کرده بودم چرا هیچوقت پخته و رسیده نشدند.
@ReQral
شاهین جان داداش گلم تو که نبودی من تو چت باکس باهات شوخی کردم و از کمالاتت گفتم ...چون میدونم جنبشو داری
امیدوارم ازم ناراحت نشی و حلالم کنی داداش