فایل پیوست 89338
نمایش نسخه قابل چاپ
همون روزی که قاتل یه آخوند اعدام میشه قاتل یه آدم معمولی آزاد میشه تا یادمون باشه آخوندا جونشون چقدر با ارزشتر از معمولایاست
سلامتی همه همه خاصا سلامتی هشتادیا سلامتی همه دافیا
:yahoo (110):
اگر روزی دنیا را دوست نداشتی،
جایت را عوض کن تا از زاویهای دیگر
به آن بنگری. دنیا از بعضی زوایا دوستداشتنیست و در بعضی زوایا نه ، در بعضی از زوایا بهتر و زیباست،
در بعضی زوایا تاریک و خستهکننده . یادت باشد تو باید جایت را عوض کنی، چرا که دنیا هرگز
از جایش تکان نخواهد خورد ...
رسول یونان
:yahoo (110):سـلام
کی خوابه کی بیدار؟؟!!!! :y (546)::y (546):
اگرهستی تکلم داشت یا بهتراست بگویم ،ما زبانش رادرک می کردیم،شایداین کلمات را زمزمه می کرد:
روزی که دریابی
جهانی ازرودها
وکوهها
ودریاها
وصخره ها
حتی گلهای زیبا و پروانگان
در تو زندگی می کنند
کائنات وجودت رایافته ای
آن زمان دیگرازغم وشادی
دست میکشی
وبه تماشای درونت می نشینی
ببین توجهانی هستی
که خدای مهربان،اختصاصی به معماریت پرداخته
این راسرانگشتانی شهادت می دهند،که هویت اختصاصی هرانسانی است
تو جهانی هستی
که هر روزت می تواند عید باشد
اگرکینه ،حسادت ودروغ ونیرنگ راقربانی کنی
همان طفلی هستی که به ابتدایش نزدیک است
زلال چون آینه!!!
#معصومه_اصلی
@Ema ;)
فکر نکنید هر کس که از راه رسید
هر کس که با شما خندید
هر کس که چند صباحی پیگیر شد
می تواند رفیق شما باشد...
رفاقت جریانی ست جاری در خون آدم که یکباره میجوشد، وقت هایی که بداند بودنش لازم است،
همین به موقع بودن، چگونه بودن؛ میشود اصالتِ یک رفاقت...
این روزها به لطف اینترنت هر روز پای یک تازه وارد به زندگی مان باز میشود...
مبادا فکر کنید این تازه واردِ جذاب که می داند در چت چگونه حرف بزند حتما در دنیای واقعی هم راه و رسم رفاقت بلد است...
مبادا قلب های سرخِ ارسالی را علاقه معنی کنید
و حال و احوالِ هر از گاهی را دلتنگی
حرف های نیمه شب به بعد را قول..
بعضی آدم ها فقط حرفند و حرف باد هوا...
رفاقت ریشه در مرام دارد و مرام همان فعلی ست که در رفتار می بینید...
مبادا فکر کنید یک عکس، یک نوشته، شخصیتِ غالبِ یک آدم است
شخصیتی که در روابط اجتماعی و زندگی شخصی اش نمود پیدا می کند و هدایتش می کند.
✅ مراقب انتخاب هایتان باشید...
خوشبختی در سه جمله است:
تجربه از دیروز ،
استفاده از امروز،
امید به فردا ،
ما با سه جمله زندگی را تباه می کنیم:
حسرت دیروز ،
تلف امروز ،
ترس از فردا ،
میتوان زیبا زیست…
نه چنان سخت که از عاطفه دلگیر شویم،
نه چنان بی مفهوم که بمانیم میان بد و خوب!
لحظه ها میگذرند
گـــــرم باشیم پر از فــــکر و امید…
عشـــــق باشیم و سراسر خــورشید…
همه ایستاده بودند
حتی یکی نمیتوانست بنشیند
انتظار است دیگر، لعنتی...
مثل بی خوابی،
دلت میخواهد بنشینی، خسته ای، اما نمیتوانی
دلت میخواهد آب بخوری، اما جا نداری.
دلت میخواهد بایستی، ولی مگر می شود همه اش ایستاد.
و اگر بخواهی قدم بزنی،
کجا بروی؟
#تودِلی
اینستا رو دیسیبل کردم فقط فیلم ببینم
ساز بزنم و آشپزی به به : )
تابستون کوتاهه
فقط ۲۳ روز مونده تا مهر : (
اخرین تلاش ها برای استفاده از تابستون :دی
غمگین نباشید ...
چرا که خوشبختی میتواند از درون
تلخترین روزهای زندگی شما زاده شود …
باورکن ...
در تقدیر هر انسانی معجزهای از طرف
خدا تعیین شده که قطعاً در زندگی
در زمان مناسب نمایان خواهد شد!
یک شخص خاص ...
یک اتفاق خاص ...
یا یک موهبت خاص ...
حتی اگر مدت هاست شرایط سختی داری
منتظر اعجاز خدا در زندگیات باش...
بدون ذره ای تردید ...
دارم برای همیشه از انجمن میرم :دیاولین دلیلش هم اینه که انجمن کلا حاشیه و پرته ...
مدیریت هم که ماشالله فقط تو چت باکس خیلی قوی ان و بن میکنن و جمع میکنن و گرنه تاپیکا کلا جاده خاکی ان
من که کارم تموم شده و کنکورم رو هم دادم
بودنم هم برا کسی فایده ای نداره
اگه هم بیام فقط به جاهایی که تگ شدم یا پیغام هام یه سر میزنم و میرم :yahoo (105):
از حاشیه دور بشید
از ارزو کرد دست برندارید
و همیشه ی همیشه عاشق باشید
نه فقط فرد به خصوصی
میشه عاشق خودتون یا خانواده یا چیزی که میپرستین یا اصلا یک وسیله یک شغل یک شهر یک شعر یک وسیله یا هرچیزی باشید
خداحافظ همگی :yahoo (112):تهران میبینمتون :دی
چه هوایی … چه طلوعی!
جانم …
باید امروز حواسم باشد
که اگر قاصدکی را دیدم
آرزوهایم را
بدهم تا برساند به خدا …!
به خدایی که خودم میدانم!
نه خدایی که برایم از خشم
نه خدایی که برایم از قهر
نه خدایی که برایم ز غضب
ساختهاند!
به خدایی که خودم میدانم!
به خدایی که دلش پروانه ست …
و به مرغان مهاجر
هر سال راه را میگوید !
و به باران گفته ست
باغها تشنه شدند …!
و حواسش حتی
به دل نازک شب بو هم هست!
که مبادا که ترک بردارد …!
به خدایی که خودم میدانم
چه خدایی …
جانم …!
“سهراب سپهری”
نام خدا
موضوع انشا : چرا در کنکور موفق نمی شویم ؟ (ورژن انجمن کنکوری ها! )
با نزدیک شدن به ایام زیبای مهر و شروع دوباره ی رقابت کنکور ، این جانب نکاتی را مدنظر قرار داده و استدعای خواندنشان را از دوستان پشت کنکوری/دوازدهمی عزیز دارم ! باشد که همگی رستگار شویم.
این داستان : پشت کنکوری های پرادعا !
پشت کنکوری های پرادعا ، قومی بودند که همگی به سایتی به نام "انجمن کنکور" روی آورده و بقول خودشان ، اوقات فراغتشان را در این سایت سپری کرده و از نظرات سایرین (غالبا گروهی دیگر از پشت کنکوری های پرادعا) مستفیض می شوند . نظرات درسی ، نظرات اخروی و نظراتی برای بهتر شدن زندگی دنیوی شان !
و اما نحوه ی ورود این قوم !
بعد از شکستی مفتضحانه و در نهایت سرافکندگی و افسردگی ، سایت های مختلف را گشته و جملاتی از قبیل : " آیا میتوانم دوباره کنکور بدهم ؟
آیا بعد از یک شکست میتوان به موفقیت رسید ؟ آیا کسانی که پشت کنکور می مانند موفق میشوند ؟ " را جستجو کرده و درنهایت با رسیدن به یک کارنامه ی موفق پشت کنکوری در انجمن کنکور ، مجبور به عضو شدن در سایت می شوند ! گروهی نیز با خواست خودشان ، برای مطلع شدن از اخبار روز کنکور ، ثبت نام را در انجمن کنکور به اتمام رسانیده و به محفل دوستان "پشت کنکوری های پرادعا" افزوده می شوند.
این گروه از اقوام ، ابتدا فقط نظاره گر پست ها می باشند و سپس با مشاهده ی حجم زیادی از پشت کنکوری های پرادعا ، تصمیم به پست گذاشتن می گیرند و به جمع "پشت کنکوری های پرادعا" افزوده می شوند .
حیطه ی کاری آنها بسیار وسیع و گسترده است ! از مشاوره کنکور گرفته تا مشاوره ی خانواده بعنوان یک روانشناس بالینی .
آنها اصولا تمام منابع درسی را مطالعه کرده و در تاپیک های "کدوم منبع واسه دروس اختصاصی خوبه؟ " فعالیتی بسیار قابل تحسین دارند! آنها معتقدند هیچ کس بهتر از آنها منابع را نمی شناسد و در تلاشند تا منابعی که * آنها را به موفقیت رسانده* را در حلق دانش آموزهای دیگر فرو ببرند .
آنها حتی *روش خواندن دروس * را به بهترین شکل می دانند ! روش هایی که خودشان را به درصد های 70 و 80 رسانده ! هر n روز یکبار تاپیکی با عنوان " زیست را چطور بخوانیم " بالا آمده و خوشبختانه استقبال "پشت کنکوری اای پرادعا" به حدی بالاست که همه ی افراد انجمن روش خواندن زیست را یادگرفته و این درس را درآزمون ها و کنکور ، بالای 80 درصد می زنند !
یکی دیگر از حیطه های عمل این دسته از افراد ، روانشناسی بالینی است !
این گروه درصد بیشتری را نسبت به گروه های دیگر تشکیل داده و همگی مدرکشان را از معتبرترین دانشگاه های دنیا گرفته اند و اکنون بعنوان یک روانشناس بالینی در سایت کنکور مشغول به کارند.
این روانشناس های ما بطور عمده 2 گروه را تشکیل میدهند .
1. فقط پاسخگوی پست ها میباشند
2. تاپیک تشکیل میدهند
گروه اول ، به بحث و جدل در حاشیه های تاپیک ها پرداخته و نظر خود را به هرنحوی که شده ، به خورد پشت کنکوری های دیگر می دهند ! دعواهای بسیاری را سبب میشوند و از این گروه به اسم " درحاشیه ها" یاد میشود . هر تاپیکی که با سوال هایی این چنین شروع شود ، گروه 1 یکه تاز آن تاپیک میشوند :
+ تمرکزم پایینه ، چیکار کنم واسه درس خوندن ؟
- تو دوران کنکور عاشق شدم ، چیکار کنم ؟
+ آیا داشتن دوست دختر در دوران کنکور مانع کسب است ؟
- میخوام برم کتابخونه بخونم ، ینظرتون میتونم ؟
+ شب ها از استرس خوابم نمیبره ، چیکار کنم ؟
و اما بزرگترین سوالی که هر 1 ماه یکبار بالا می آید : " از الان شروع کنم میشه ؟ "
گروه 1 درعرصه ی این تاپیک ها میتازند و با دادن جواب های انگیزشی بسیار بسیار زیبا ، به فرد مذکور انرژی بیرونی ای تزریق کرده ، غافل از اینکه انرژی بیرونی مدت زیادی دوام نمی آورد .
ییشترین جمله ای که در این تاپیک ها مشاهده شده ، * تو اشرف مخلوقاتی پس میتونی * می باشد .آخر چه کسی از گوسفند انتظار کنکور دادن داشته که حالا اشرف مخلوقات بودن برای ما یک پوئن مثبت محسوب شود ؟
و اما گروه 2 ..
گروه 2 که بی شک یکی از پرادعا ترین گروه پشت کنکوری هاست ، خود را باتجربه تر از سایرین میداند و تصمیم میگیرد تاپیکی با محتوای پربار را شروع کند!
این گروه ، کامنت هایی موافق خود را لایک میکند و امتیاز میدهد و با کامنت های مخالف خود شروع به مبارزه کرده و در این راه از هیچ تلاشی دریغ نمیکند ! این گروه معتقد است : * همانطور که ادب را باید از بی ادبان آموخت ، راه موفق شدن در کنکور را باید از شکست خورده ها آموخت* ! ایشان دلایل شکستشان را درتاپیکی پشت سرهم ردیف کرده و از بقیه انتظار دارند که این کارها را تکرار نکنند .
99 % از افراد گروه 2 ، طبل توخالی هایی هستند که بعد از ناکام ماندن در زندگی واقعی ، عقده هایشان را در فضایی مجازی خالی کرده و به اصطلاح " شاخ مجازی " می شوند . تنها هنر این گروه ، دهان به دهان شدن و کل کل کررن با بقیه ی اعضای انجمن است و باز هم ، در این راه از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند .
بطور عینی مشاهده شده است که این افراد ، زندگی را فقط کنکور نمیدانند (این نکته را عموما درجواب سوال " خودت با کنکور چیکار کردی" بیان میکنند) . آنها معتقدند حالا که در کنکور به جایی نرسیده اند ، پس در عرصه های دیگر زندگی میدرخشند . البته هیچوقت این " عرصه های دیگر زندگیشان" مشاهده نشده و ما همچنان منتظر درخشیدن در عرصه های دیگر زندگیشان هستیم . ( اگر کسی درعرصه ی دیگری غیر از کنکور درخشیده ، هدف متن نیست و این متن صرفا برای پشت کنکوری های پرادعای گروه 2 است)
این افراد پس از شکست های پی در پی در زندگیشان ، بالاخره درراهی دیگر قدم میگذارند و آنگاه میگویند : قسمت ما هم این بوده است ...
در این مرحله "باد" گروه 2 خوابیده و دیگر سکوت را به ادعاهای توخالی شان ترجیح میدهند . *کاری که باید از همان اول میکردند*
خلاصه ی انشا : انجمن کنکور = حاشیه های بی هدف
جان هرکه را دوست دارید ، در سالی که پشت کنکوری هستید ، یا در انجمن نباشید و یا جزو پشت کنکوری های پرادعا نباشید !
این بود انشای من