چرا تاپیک احساسات بسته ست : ( ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا تاپیک احساسات بسته ست : ( ؟
علائمی که زنگ خطر برای سلامت روان را نشان میدهند:
۱_تغییر در میزان خواب ،اشتها
۲_داشتن خستگی مزمن
۳_احساس ناامیدی بیش از یک ماه
۴_نداشتن ارتباط دوستانه و گوشه گیری
۵_رفتارهای پر خطر مثل مصرف مواد مخدر و افراط در مصرف الکل و سیگار
۶_نداشتن تمرکز
۷_افت در تحصیل و محیط کار
اگه این علایم رو داشتین یکم بیشتر به خودتون توجه کنید.
هیچی ارزش از بین رفتن سلامتی رو نداره
برا شما ها هم این ارور میادش ؟
502 Bad Gateway
Host Not Found or connection failed
شاخ نیستیم ولی با این سن کم مرجع تقلید خیلیا هستیم
کرک و پرمون دربیاد خیلی هارو زخمی میکنیم ...
کرکامون به پرتون بخوره پر پر میشین... #کویین #لش #دخی بی اعصاب #خاکستری #تهران مال ماست #سنگین
رو هر بندش 1 دقیقه فکر کن
1. می دونی چرا شیشه ی جلوی ماشین انقدر بزرگه ولی آینه عقب انقدر کوچیکه؟ چون گذشته به اندازه آینده اهمیت نداره. بنابراین همیشه به جلو نگاه کن و ادامه بده.
2. دوستی مثل یک کتابه. چند ثانیه طول می کشه که آتیش بگیره ولی سالها طول می کشه تا نوشته بشه
3. تمام چیزها در زندگی موقتی هستند. اگر خوب پیش می ره ازش لذت ببر، برای همیشه دوام نخواهند داشت. اگر بد پیش می ره نگران نباش، برای همیشه دوام نخواهند داشت
4. دوستهای قدیمی طلا هستند! دوستان جدید الماس. اگر یک الماس به دست آوردی طلا را فراموش نکن چون برای نگه داشتن الماس همیشه به پایه طلا نیاز داری.
5. اغلب وقتی امیدت رو از دست می دی و فکر می کنی که این اخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند می زنه و میگه: آرام باش عزیزم ، این فقط یک پیچه نه پایان
6. وقتی خدا مشکلات تو رو حل می کنه تو به توانایی های او ایمان داری. وقتی خدا مشکلاتت رو حل نمی کنه او به توانایی های تو ایمان داره...!!!
@Narvan @صادی @lolipop@ @_Senoritta_ devious
و همه اونایی که بهم حال خوب .انرژی امید و انگیزه دادن...اگه فراموش کردم تگتون کردم به بزرگواری خودتون و به خاطرشیخ الرییس ببخشین دیگه...سخته تگ کردن دهنم رستگار شد لعنتیا:)):|
خیلی خوبین شما...همیشه میخواستم دوستایی مث شما داشته باشم ..چه تو مجازی چه تو دنیای واقعی ....ینی نمیتونم بگم چقد با شما بهم خوش گذشت..امیدوارم شمام این حس رو داشته باشین...
موفقیت سلامتی و خوشحالیتون رو میخوام...نمیگم میرم تا 1400 نمیام:|چون یه بار رفتم باز اومدم...ولی خب سعی میکنم خیلی خیلی کم بیام...به نفعمه...
امیدوارم بازم جمع شیم دور همو بازم بخندیم ...دیگه زیادم هندیش نکنین...خود شاهرخ خانم انقد احساسی نمیشه تو فیلماش ک ما شدیم امشب:| ...یادتون نره با این سن کمم مرجع تقلید خیلیام :yahoo (76):
دلم براتون تنگ میشه
شبتون بخیر رفقا....
به امید روزی که تمام دختران وطنم قدر مطلقی شوند
هر وقت میخواین در مورد یه چیزی اظهار نظر کنین از خودتون بپرسید:yahoo (110):
"به من ربطی داره؟" اون وقتِ که بیخیال میشین *-*
خواشتم در مورد یه پست نظرمُ بگم که منصرف شدم
فقط یه چیزی بگم تا نترکیدم
باطن و طینتِ بد باظاهرِ خوب حل نمیشه هیچ،بدترم میشه
: ))
تجربم با ادمای مختلف اینو بهم ثابت کرده و از هوا حرف نمیزنم
تظاهر بسه،خودت باش
خدا به همتون کمک کنه