پرستاری هنر نقاشی لبخند بر بوم دردهاست.
روزتان مبارک باد ، ای نقاشان زندگی ♥️
نمایش نسخه قابل چاپ
پرستاری هنر نقاشی لبخند بر بوم دردهاست.
روزتان مبارک باد ، ای نقاشان زندگی ♥️
آهای دنیاااااااا....
تونگرد.......
خودم دورش میگردم❤❤❤
باباجونیم رومیگم❤❤❤❤❤❤❤❤❤
به پشتکار سنگتراش توجه کنید. چگونه وی سنگ به آن برزگی را میشکند و به آن شکل میدهد. او هر سنگ سختی را با تیشه میتراشد . ضربه اول حتی خراشی جزئی هم بر سنگ وارد نمیکند، اما او پشت سر هم صدها و یا هزاران ضربه میزند. حتی در مواقعی که حرکات او بیهوده به نظر میرسند دست از تلاش بر نمیدارد، زیرا میداند که اگر کسی فوراٌ به نتیجه نرسد معنیاش این نیست که پیشرفت نمیکند. پس او از زدن ضربه دست نمیکشد. زمانی فرا میرسد که سنگ دو نیم میشود . آیا فقط ضربه آخر مؤثر بوده است؟ البته خیر. تلاش مستمر او نتیجه داده است.
" آنتونی رابینز "
هیچ وقت به شما آرزویی داده نمیشود مگر اینکه قدرت به واقعیت پیوستن آن هم بهتان داده شود. ولی، شاید مجبور باشید برایش تلاش کنید.
" ریچارد باخ "
حواستان به آدمهاى آرامِ زندگيتان باشد !
آدمهايى كه از صبح تا شب ،
هزار بار خودخورى ميكنند
كه مبادا با یک حال و احوال پرسىِ ساده ،
مزاحمِ كارتان شوند .
آدمهايى كه وقتى تنهاترين هستيد ،
فرقِ بينِ " ترک كردن " و " درک كردن "
را تشخيص ميدهند .
آدمهايى كه " دمِ دستى " نيستند !
كه یک روز با شما ،
یک روز با دوستِ شما ،
و یک روز با دهها نفر مثلِ شما باشند !
آدم هايى كه شما را براى پرُ كردن جاى ِخالى نمى خواهند .
بيشترين انتظارشان ،
چند دقيقه وقتِ خاليست كه برايشان كنار بگذارى ،
تا كنارت بنشينند
و يادآورى كنند یک نفر هست كه به بودنت نياز دارد .
قدر آدم هاى آرامِ زندگيتان را بدانيد
قبل از آنكه ناگهانى رفتنشان ،
شما را به آشوبى هميشگى بكشاند !
امتیازام ته کشید دیگ نمیتونم بهتون امتیاز بدم:32:
این مدت هایی که نیستم مراقب خودتون و قلبتون و احساستون و خوبی هاتون و استعداد هاتون باشید ....اینجا فهمیدم چقدر استعداد وجود داره که پشت یه کنکور بی ارزش موندن ولی چه میشه کرد به قول دوستی اگر خوشگل باشی شاید باهات حرف بزنن بفهمن باهوشی ولی اگر زشت باشی حتی باهات حرفم نمیزنن بفهمن باهوش هستی یا نه ؟ اینجام همینطوره تو اینجا باید کنکور بدی تا استعداد هات دیده بشه تا تو جامعه معیار برات در نظر بگیرن .....هی بیخیال .....اینجا فهمیدم که همه از بقیه ی شبکه های مجازی و حتی از دنیای واقعیت فرار میکنن تا بیان اینجا ...چون تبعیضی نیست مرد و زنی نیست ظاهری نیست و همه باهم تفاهم دارن که فقط با قلب هاشون حرف بزنن ....خلاصه چیزای زیادی ازتون یاد گرفتم .....هوای بعضی تاپیکارو که با ارزشن ولی الان گم شدن داشته باشید مثل باشگاه نویسندگان ....بهشون انگیزه بدید تا ادامه بدن ....این مدتی که نیستم بیشتر همو لایک کنید جای من خالی نباشه:))....دلم تنگ میشه براتون ازوناییم که نشد خدافظی کنم شرمنده ...حلال کنید :yahoo (8):
موفق باشی عزیزم :yahoo (8): @samin.key
ما پشت همان دست ک پوچ است زدیم....
من آرزو دارم بخندی ، بی چک و چانه
خوشبخت باشی ، فارغ از چشمانِ بیگانه
عمرت دراز و راهت از بیراهِ غم ها ، دور
هر لحظه ات لبریزِ شادی هایِ جانانه ... :yahoo (81)::y (467):
@Madmazel77 @Special-Girl @..T€N.. @fate.meh_ @Z.Hosseini @Melikamg @Wild Rose @Eli.1997 @WickedSick @Abolfazl_Az78 @Amin6 @darya19 @EMO ROBOT @INFERNAL @Nazii.j @Old seyed @Saeed744 @Dayi javad
الهـــــــــــــــی ؛
دلاتـــــــــــــــون لبریز از شادی و خوشی :y (544):
جیباتـــــــــــــــون پر از تراولای 100 تومنی :yahoo (100):
تنتــــــــــــــــــــون سالم و سلامت :y (583):
و زندگیتــــــــــــون پر از لحظات شیرین و دلچسب باشه :y (591):