حداقل نقل میگرفتی زودتر میدیم این پستو
چشم دیگه نمی خوایم :)):))
نمایش نسخه قابل چاپ
دلم برات تنگه
به نظرم ادم باید حتما یه دوست داشته باشه که وقتی یکیشون غم و غصه بهش هجوم اورد با هم بزنن به در بیخیالی و بی عاری و اینقدر حرف مفت بزنن و بخندن که دلشون درد بگیره،
امروز اینقدر زیاد خندیدم که اشک از چشام داشت میومد،والا ادمای اطرافم خودشون یه پا جکن
اگر و تنها اگر:|
و دگر هیچ!
وحید ازمون شرکت نمیکنم فعلا فعلا خودم میخونم
راست میگفتی من نواقص یادگیری داشتم الان رفعش کردم
از زاپاتا هم ممنونم بابت کمک هایی که بهم کرد و قرار بازم ازش ممشاوره بگیرم @zapata
وحید خب استرس اصلا یه جوریه یه روز استرس دارم چند رو ندارم این وضعو خو میترسم خیلی هم میترسم در ضمن ساعت مطالعه با کیفیتم 7 ساعته بیشتر نمیشه اگه بیشترش کنم نمیدونم چرا نوسان ایجاد میشه یه روز بالا یه روز پایین:))
تولدت مبارک زاپاتا ببخشید دیر فهمیدم وگفتم هزار ساله شی:)):)) نه کمه 100000000000000000000000000000000000000 @zapata
ازمونا خوبن، خودتو برسون به درسا بعد یه مدت ازمون هارو برو. گاج من میرفتم پارسال، خوب بود اگه واقعا رفع اشکال هم بکنی بعد هر ازمون.
استرس نمیدونم چیه من اشنایی ندارم نمیتونم کمکت کنم، مثلا همین فردا میانترم فیزیک دارم ولی الان رو تخت خوابیدم : ||
ساعتت۷ ساعت خوبه، کم کم زیادش کن. بچه های مدرسه ای الان روزی شاید ۴ ساعت بتونن بخونن شایدم کمتر. ولی تو پایه رو داری، ۷ ساعت هممیخونی بنظرم عالیه، ولی قانع نباش و کم کم زیادش کن. روزی ۱۵ دیقه ببر بالا. بعد دو هفته میرسه با ۱۰ ساعت.
تایم زیاد مهم نیست، سعی کن از اون تایمی که میخونی حداکثر استفاده رو ببری، همین :)